Z A B A V A ! !

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 Jun 2007, 23:53

dr_gonzo wrote:Pa ako se to računa na onu ribu koju uhvatim da bih pojeo onda da...inače ne hvatam hobotnice koje su ispod 0,80kg jer je za mene svetgrđe.
Imaš neku mini podvodnu geek vagu? :lol: :wink:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 11 Jun 2007, 23:55

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Puštam svaku koja je manja od dužine lakta (to je oko 0,80 - 0,60kg) :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

metallicat

Post by metallicat » 11 Jun 2007, 23:56

Gosp. wrote:Jesi li vegetarijanka?
nisam, jer sam učila sve i svašta o vitaminima pa je u mesu taj kojeg nema u soji hehe, ali jedem ga minimalno. mama sere pa...
Image

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 12 Jun 2007, 00:02

TRIVIA:

- Vegetarijanci mnogo češće ispuštaju :butthead: od mesojeda i to znatno veće količine i s većim udjelom smrdljivog sumpora :lol: :lol: :rotflmao: ....samo nemojte se :serem: da ne bi bilo da se u :shajse: :rotflmao: :rotflmao:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

metallicat

Post by metallicat » 12 Jun 2007, 00:06

dr_gonzo wrote:TRIVIA:

- Vegetarijanci mnogo češće ispuštaju :butthead: od mesojeda i to znatno veće količine i s većim udjelom smrdljivog sumpora :lol: :lol: :rotflmao: ....samo nemojte se :serem: da ne bi bilo da se u :shajse: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol:
Image

Evil Xander

Post by Evil Xander » 12 Jun 2007, 08:35

dr_gonzo wrote:Pa ako se to računa na onu ribu koju uhvatim da bih pojeo onda da...inače ne hvatam hobotnice koje su ispod 0,80kg jer je za mene svetgrđe.
Koliko bi ovo imalo otprilike? Rekao bi sa ispruzenim krakovima da je bila preko metar, mozda cak metar i pol.

http://www.s1c.org/060907/DSCF0001.jpg
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 12 Jun 2007, 15:28

Evil Xander wrote:
Koliko bi ovo imalo otprilike? Rekao bi sa ispruzenim krakovima da je bila preko metar, mozda cak metar i pol.

http://www.s1c.org/060907/DSCF0001.jpg

Rekao bih da ovako kad ju gledam ima sigurno 4,5 - 6 kg.... lipa mrcina za na salatu.... pogledaj ti dikane te pipke...ali zajebano je to što objektiv nekad zna privarit isto šta i maska koja zna dosta povećat ribu i glavonošce...

- Charles Bukowski -

annwn

Post by annwn » 12 Jun 2007, 15:29

Ej...nemoj ti vrijeđati vegeterijance..ja sam vegeretijanka i super mi je..
Ja nemogu zamisliti ljude koji jedu mesa..to je nekad živjelo i skakalo...bla bla...
Pogotovo ono kad sam vidjela kako ubijaju zečeve... :shock:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 12 Jun 2007, 15:47

Ja nisam vrijeđao nikoga nego sam iznjeo neoborive i istinite znanstvene činjenice 8)

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 12 Jun 2007, 16:06

annwn wrote:Ej...nemoj ti vrijeđati vegeterijance..ja sam vegeretijanka i super mi je..
Ja nemogu zamisliti ljude koji jedu mesa..to je nekad živjelo i skakalo...bla bla...
ja sam mesojed pa mi je super,isto nemrem zamislit ljude koji jedu samo zelenilo i to je nekad raslo i cvalo..bla..bla..bla..još kad vidim kak kose travu.. :shock: :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 12 Jun 2007, 16:24

Ma svaka čast vegetarijancima, ali ja sam deklarirani svejed... :supz:
Daj mi špinjače poješću je
Daj mi koštriša poješću je
Ma sve u svim bojama bilo voće ili povrće poješću
Ali bogme bez mesa ne mogu....

Ja smatram da su i biljke neka vrst živih bića samo što to ljudi ne mogu pojmiti jer se poimaju prema životinjama i ljudima, ali i biljke rastu i množe se....

Ja ne bih zamjerio morskom psu kad bi me pojeo dok se kupam u moru, jer je za mene to životni ciklus...da bi se preživjelo mora se jesti....a jebem mu čak i mačke jedu travu (i to ne samo da bi povratila...tj. pročistila si crijeva), pa psi...a što reći na životinje svejede (pogledajte medu)...

Jel tko gledao "Night of the Lepus"? Eto dokaza da i zecovi nisu uvijek vegetarijanci :rotflmao:

- Charles Bukowski -

annwn

Post by annwn » 12 Jun 2007, 16:40

A$H wrote:
annwn wrote:Ej...nemoj ti vrijeđati vegeterijance..ja sam vegeretijanka i super mi je..
ja sam mesojed pa mi je super,isto nemrem zamislit ljude koji jedu samo zelenilo i to je nekad raslo i cvalo..bla..bla..bla..još kad vidim kak kose travu.. :shock: :lol: :lol:
Ehh...al bolje to nego da jedeš nešto šta je nekad bilo živo..Ali, ti je di šta očeš, ja sma kažem da sam ja vegeterijanka i da sam ponosna na to..

Aryx

Post by Aryx » 12 Jun 2007, 19:02

ja nemogu bez mesa jednostavno , i am meataddict :lol: bez salate mogu jako dugo
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

annwn

Post by annwn » 12 Jun 2007, 21:18

Eh...neki ljudi nemogu bez da jedu mesa neki nemogu jesti meso.. :D

elrania

Post by elrania » 12 Jun 2007, 22:12

Pogotovo ono kad sam vidjela kako ubijaju zečeve..
heh, ovo je izjavila i poznanica kad je vidjela kako pripremaju meso za mcdonalds... i nakon 2 god ustrajnog vegeterijanstva, vratila se k svim blagodatima mesa
ima na youtubeou par videa s extremnim nehumanim scenama cuvanja i ubijanja zivotinja za masovnu produkciju mesa, mlijeka, jaja... jako tuzno, al takvo nesto ce se nastaviti... isto kao i ubijanje zbog koze i krzna, rogova... itd
vegeterijanka sam iz razloga sto ne podnosim okus i miris mesa...ali garderoba mi je sacinjena od par koznih predmeta, tako da bilo kakva moja deklaracija simpatije prema zivotu zivotinja pada u vodu...
a brojni su ti koji se dice vegeterijanstvom, a na sebe slazu slojeve necega sto je nekada zivjelo i skakutalo uokolo

Post Reply