Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by john_constantine » 29 Mar 2010, 21:01

Inglourious Basterds (2009) - eh, moram priznati da sam očekivao dva sata dosade, moje stalno mišljenje kod većine njegovih filmova. I jbt, ovo smatram prvim njegovim najboljim filmom u njegovoj filmografiji. Niti trenutak dosadan, odličan od početka do kraja s nevjerojatno odličnom, brutalnom crnohumornom završnicom. A najbolji dio filma je ipak prva pojava tih "prokletnika", naročito ona scena s palicom. A tek scena obračuna u podrumu kafića (baš genijalna fora s Gestapom i naglaskom) ili vrhunska napeta završnica. Dijalozi su naravno zanimljivi iako je i dalje Tarantinov štih, da likovi pričaju o hrpi stvari koje nemaju veze s filmom. A Christoph Waltz je fantastičan u ulozi "lovca na židove", istina, dosta preglumljava, ali baš je tako odličan da krade svaku scenu svojom pojavom. Brad Pitt je također veće pozitivno iznenađenje, naročito kada barata nožem ili Eli Roth s svojom palicom. Vrhunsko, brutalno, nasilno, zabavno, i odlično ostvarenje, koje ću sigurno pogledati još više puta. 5/5
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 29 Mar 2010, 22:32

john_constantine wrote:Inglourious Basterds (2009) - eh, moram priznati da sam očekivao dva sata dosade, moje stalno mišljenje kod većine njegovih filmova. I jbt, ovo smatram prvim njegovim najboljim filmom u njegovoj filmografiji. Niti trenutak dosadan, odličan od početka do kraja s nevjerojatno odličnom, brutalnom crnohumornom završnicom. A najbolji dio filma je ipak prva pojava tih "prokletnika", naročito ona scena s palicom. A tek scena obračuna u podrumu kafića (baš genijalna fora s Gestapom i naglaskom) ili vrhunska napeta završnica. Dijalozi su naravno zanimljivi iako je i dalje Tarantinov štih, da likovi pričaju o hrpi stvari koje nemaju veze s filmom. A Christoph Waltz je fantastičan u ulozi "lovca na židove", istina, dosta preglumljava, ali baš je tako odličan da krade svaku scenu svojom pojavom. Brad Pitt je također veće pozitivno iznenađenje, naročito kada barata nožem ili Eli Roth s svojom palicom. Vrhunsko, brutalno, nasilno, zabavno, i odlično ostvarenje, koje ću sigurno pogledati još više puta. 5/5
opa, mislio sam da se tebi neće svidjeti...drago mi je
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Mar 2010, 22:40

filmophil wrote:
john_constantine wrote:Inglourious Basterds (2009) - eh, moram priznati da sam očekivao dva sata dosade, moje stalno mišljenje kod većine njegovih filmova. I jbt, ovo smatram prvim njegovim najboljim filmom u njegovoj filmografiji. Niti trenutak dosadan, odličan od početka do kraja s nevjerojatno odličnom, brutalnom crnohumornom završnicom. A najbolji dio filma je ipak prva pojava tih "prokletnika", naročito ona scena s palicom. A tek scena obračuna u podrumu kafića (baš genijalna fora s Gestapom i naglaskom) ili vrhunska napeta završnica. Dijalozi su naravno zanimljivi iako je i dalje Tarantinov štih, da likovi pričaju o hrpi stvari koje nemaju veze s filmom. A Christoph Waltz je fantastičan u ulozi "lovca na židove", istina, dosta preglumljava, ali baš je tako odličan da krade svaku scenu svojom pojavom. Brad Pitt je također veće pozitivno iznenađenje, naročito kada barata nožem ili Eli Roth s svojom palicom. Vrhunsko, brutalno, nasilno, zabavno, i odlično ostvarenje, koje ću sigurno pogledati još više puta. 5/5
opa, mislio sam da se tebi neće svidjeti...drago mi je
ma kada su nacisti u pitanju, nije teško, hm... :mrgreen: Ali ozbiljno, uskoro ću početi ponovno pogledati Tarantinove filmove, ali u drukčijem pogledu nego prije kada sam očekivao samo akciju kao Kill Bill...
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 29 Mar 2010, 23:22

Imam osjećaj da će ti se i ostali filmovi ovaj put doimati boljima :lol:

filmofil

Post by filmofil » 31 Mar 2010, 00:20

leap year 2.5/5

tipična romantična komedija i ništa više

boyko

Post by boyko » 31 Mar 2010, 01:47

The Butterfly Effect 3: Revelations (2009) - dost dobar.
radnja puno bolja od dvojke,čak može parirat i jedinici.
odličan kraj,totalno ne očekivan. 8,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Scarface

Post by Scarface » 31 Mar 2010, 15:01

filmophil wrote:leap year 2.5/5

tipična romantična komedija i ništa više
Al je Amy Adams prelipa. :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 31 Mar 2010, 19:01

Crank 1 i 2
Osim sto su soundtraci oba filma ful zanimljivi sa trakama od rompepropa, abscessa etc. filmovi su predobri.

8.5/10 za 1
8/10 za 2
--------
Last.fm

filmofil

Post by filmofil » 31 Mar 2010, 22:50

shutter island 4/5

odličan film

jeba

Post by jeba » 31 Mar 2010, 23:42

Deathtrap - odličah film iz 82' sa Michael Cainom i Christopher Reevom, vrlo atmosferično

olio

Post by olio » 01 Apr 2010, 00:14

harry brown
odličan i brutalan
8/10

boyko

Post by boyko » 01 Apr 2010, 02:23

Maverick (1994) - ma odlična i zabavna western komedija. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Apr 2010, 17:12

boyko wrote:Maverick (1994) - ma odlična i zabavna western komedija. 8/10
Jep, naročito kada glumi indijanca. :lol:
Michel puši karu.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 01 Apr 2010, 19:33

john_constantine wrote:
boyko wrote:Maverick (1994) - ma odlična i zabavna western komedija. 8/10
Jep, naročito kada glumi indijanca. :lol:
Da, i dobro mi je kada su se sreli Gibson i Glover i onda se ne mogu sjetiti gdje se vec vidjeli :D a zna se na sto se misli
"Good night boils and ghouls."

jeba

Post by jeba » 01 Apr 2010, 22:39

Without a Clue - predobro, Kingsley i Caine su odlično odradili uloge Watsona i Holmesa. Možda čak i najbolja Kingsleyeva uloga poslije one u Sexy Beast.

Post Reply