Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Inglourious Basterds (2009) - eh, moram priznati da sam očekivao dva sata dosade, moje stalno mišljenje kod većine njegovih filmova. I jbt, ovo smatram prvim njegovim najboljim filmom u njegovoj filmografiji. Niti trenutak dosadan, odličan od početka do kraja s nevjerojatno odličnom, brutalnom crnohumornom završnicom. A najbolji dio filma je ipak prva pojava tih "prokletnika", naročito ona scena s palicom. A tek scena obračuna u podrumu kafića (baš genijalna fora s Gestapom i naglaskom) ili vrhunska napeta završnica. Dijalozi su naravno zanimljivi iako je i dalje Tarantinov štih, da likovi pričaju o hrpi stvari koje nemaju veze s filmom. A Christoph Waltz je fantastičan u ulozi "lovca na židove", istina, dosta preglumljava, ali baš je tako odličan da krade svaku scenu svojom pojavom. Brad Pitt je također veće pozitivno iznenađenje, naročito kada barata nožem ili Eli Roth s svojom palicom. Vrhunsko, brutalno, nasilno, zabavno, i odlično ostvarenje, koje ću sigurno pogledati još više puta. 5/5
Michel puši karu.
-
opa, mislio sam da se tebi neće svidjeti...drago mi jejohn_constantine wrote:Inglourious Basterds (2009) - eh, moram priznati da sam očekivao dva sata dosade, moje stalno mišljenje kod većine njegovih filmova. I jbt, ovo smatram prvim njegovim najboljim filmom u njegovoj filmografiji. Niti trenutak dosadan, odličan od početka do kraja s nevjerojatno odličnom, brutalnom crnohumornom završnicom. A najbolji dio filma je ipak prva pojava tih "prokletnika", naročito ona scena s palicom. A tek scena obračuna u podrumu kafića (baš genijalna fora s Gestapom i naglaskom) ili vrhunska napeta završnica. Dijalozi su naravno zanimljivi iako je i dalje Tarantinov štih, da likovi pričaju o hrpi stvari koje nemaju veze s filmom. A Christoph Waltz je fantastičan u ulozi "lovca na židove", istina, dosta preglumljava, ali baš je tako odličan da krade svaku scenu svojom pojavom. Brad Pitt je također veće pozitivno iznenađenje, naročito kada barata nožem ili Eli Roth s svojom palicom. Vrhunsko, brutalno, nasilno, zabavno, i odlično ostvarenje, koje ću sigurno pogledati još više puta. 5/5
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
ma kada su nacisti u pitanju, nije teško, hm...filmophil wrote:opa, mislio sam da se tebi neće svidjeti...drago mi jejohn_constantine wrote:Inglourious Basterds (2009) - eh, moram priznati da sam očekivao dva sata dosade, moje stalno mišljenje kod većine njegovih filmova. I jbt, ovo smatram prvim njegovim najboljim filmom u njegovoj filmografiji. Niti trenutak dosadan, odličan od početka do kraja s nevjerojatno odličnom, brutalnom crnohumornom završnicom. A najbolji dio filma je ipak prva pojava tih "prokletnika", naročito ona scena s palicom. A tek scena obračuna u podrumu kafića (baš genijalna fora s Gestapom i naglaskom) ili vrhunska napeta završnica. Dijalozi su naravno zanimljivi iako je i dalje Tarantinov štih, da likovi pričaju o hrpi stvari koje nemaju veze s filmom. A Christoph Waltz je fantastičan u ulozi "lovca na židove", istina, dosta preglumljava, ali baš je tako odličan da krade svaku scenu svojom pojavom. Brad Pitt je također veće pozitivno iznenađenje, naročito kada barata nožem ili Eli Roth s svojom palicom. Vrhunsko, brutalno, nasilno, zabavno, i odlično ostvarenje, koje ću sigurno pogledati još više puta. 5/5

Michel puši karu.
- Boby
Imam osjećaj da će ti se i ostali filmovi ovaj put doimati boljima 

-
leap year 2.5/5
tipična romantična komedija i ništa više
- boyko
The Butterfly Effect 3: Revelations (2009) - dost dobar.
radnja puno bolja od dvojke,čak može parirat i jedinici.
odličan kraj,totalno ne očekivan. 8,5/10
radnja puno bolja od dvojke,čak može parirat i jedinici.
odličan kraj,totalno ne očekivan. 8,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Scarface
Al je Amy Adams prelipa.filmophil wrote:leap year 2.5/5

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Crank 1 i 2
Osim sto su soundtraci oba filma ful zanimljivi sa trakama od rompepropa, abscessa etc. filmovi su predobri.
8.5/10 za 1
8/10 za 2
Osim sto su soundtraci oba filma ful zanimljivi sa trakama od rompepropa, abscessa etc. filmovi su predobri.
8.5/10 za 1
8/10 za 2
-
shutter island 4/5
odličan film
odličan film
-
Deathtrap - odličah film iz 82' sa Michael Cainom i Christopher Reevom, vrlo atmosferično
-
harry brown
odličan i brutalan
8/10
odličan i brutalan
8/10
- boyko
Maverick (1994) - ma odlična i zabavna western komedija. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
Jep, naročito kada glumi indijanca.boyko wrote:Maverick (1994) - ma odlična i zabavna western komedija. 8/10

Michel puši karu.
-
Da, i dobro mi je kada su se sreli Gibson i Glover i onda se ne mogu sjetiti gdje se vec vidjelijohn_constantine wrote:Jep, naročito kada glumi indijanca.boyko wrote:Maverick (1994) - ma odlična i zabavna western komedija. 8/10

"Good night boils and ghouls."
-
Without a Clue - predobro, Kingsley i Caine su odlično odradili uloge Watsona i Holmesa. Možda čak i najbolja Kingsleyeva uloga poslije one u Sexy Beast.