Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- boyko
Re: Last Post Wins !!!11one
Decadentor wrote:![]()
kreativno
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Boby
Koji bespotrebni cirkus. Ja ne vidim što je tu loše; pa i piše da je bila riječ o maskenbalskom igrokazu. Sada ćemo još uvoditi zabrane u što se smije a u što ne smije maskirati.
- Decadentor
Mozda je rom bio crnacBoby wrote:Koji bespotrebni cirkus. Ja ne vidim što je tu loše; pa i piše da je bila riječ o maskenbalskom igrokazu. Sada ćemo još uvoditi zabrane u što se smije a u što ne smije maskirati.

- Boby
DobraDecadentor wrote:Mozda je rom bio crnacBoby wrote:Koji bespotrebni cirkus. Ja ne vidim što je tu loše; pa i piše da je bila riječ o maskenbalskom igrokazu. Sada ćemo još uvoditi zabrane u što se smije a u što ne smije maskirati.![]()
- Boby
Jel tko čuo onaj trač da Tarantino iduće namjerava snimiti spaghetti western?
- A$H
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- A$H
tek sam danas skuzio kaj je toliko cajkica sinoc radilo kod Rune.. 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Decadentor
Boby wrote:Jel tko čuo onaj trač da Tarantino iduće namjerava snimiti spaghetti western?
vidio na txt-u rtl

-
filmofil
bilo bi i vrijeme da posveti jedan film samo tom podžanru...do sada je često stavljao elemente špageti westerna u filmove, al nije to to...dao bog da nekaj bude od togaBoby wrote:Jel tko čuo onaj trač da Tarantino iduće namjerava snimiti spaghetti western?
al poznavajući njega to vrlo lako može i otpast...oko njega se zavrti puno projekata pa onda ispadne niš od svega, ja se bojim da se ne uljeni i da više ne bude pauza kao od jackie brown do kill billa
This is the Zodiac speaking.
- A$H
kaj ne radi on sad na Kill Bill 3..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
GreenHornet
slika i prilika danasnje mladezi u hrvatskoj...nece se maskarati u nesto pozitivno,vec si vise cool ako si desnicar,sovinist,rasist,ako zlostavljas slabije...mislim sto se omladine tice da u tome prednjacimo u ex yu...elrania wrote:http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... tml?pos=n0
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Metalcamp
Slazem se, a i mislim da ce mu to biti posveta Leonevim filmovima posto mu je jedan od uzora...filmophil wrote:bilo bi i vrijeme da posveti jedan film samo tom podžanru...do sada je često stavljao elemente špageti westerna u filmove, al nije to to...dao bog da nekaj bude od togaBoby wrote:Jel tko čuo onaj trač da Tarantino iduće namjerava snimiti spaghetti western?
al poznavajući njega to vrlo lako može i otpast...oko njega se zavrti puno projekata pa onda ispadne niš od svega, ja se bojim da se ne uljeni i da više ne bude pauza kao od jackie brown do kill billa
"Good night boils and ghouls."
-
filmofil
ma taj projekt je najavio za 2014. kad ona mala crnkinja odraste kojoj je bride ubila staru (nije spoiler pošto ju ubije odmah na početku filma, ne brinite vi koji niste gledali)A$H wrote:kaj ne radi on sad na Kill Bill 3..
This is the Zodiac speaking.