Last Post Wins !!!11one
- Boby
Re: Last Post Wins !!!11one
Kaj se tiče westerna, rekel je da ne bi bilo kauboja kao glavnih protagonista već crnačkih robova tek da je na to i dalje ne gledam kao na izravnu posvetu.
Inače, kaj se tiče Leonea, Tarantino je izjavio da mu je "Good, Bad and Ugly" najdraži film ikada.
Inače, kaj se tiče Leonea, Tarantino je izjavio da mu je "Good, Bad and Ugly" najdraži film ikada.
- john_constantine
ah, on uvijek mora biti poseban... ma u svakom slučaju, par akcijskih scena za pamćenje i hrpa dijaloga koje nemaju veze s filmom i iskrivljavanje povijesnih činjenica.Boby wrote:Kaj se tiče westerna, rekel je da ne bi bilo kauboja kao glavnih protagonista već crnačkih robova tek da je na to i dalje ne gledam kao na izravnu posvetu.
Michel puši karu.
- john_constantine
je, čitao sam nešto o tome... a i nije li nešto govorio da će napraviti prequel Kill Bill - a?filmophil wrote:ma taj projekt je najavio za 2014. kad ona mala crnkinja odraste kojoj je bride ubila staru (nije spoiler pošto ju ubije odmah na početku filma, ne brinite vi koji niste gledali)A$H wrote:kaj ne radi on sad na Kill Bill 3..
Michel puši karu.
-
Metalcamp
Inace ima negdje lista tarantinovih najboljih filmova i lista je totalno cudna, a valjda zato sto je i on cudanBoby wrote:Kaj se tiče westerna, rekel je da ne bi bilo kauboja kao glavnih protagonista već crnačkih robova tek da je na to i dalje ne gledam kao na izravnu posvetu.
"Good night boils and ghouls."
- Boby
Aha, vidio sam to; sjećam se da je i "Audition" zauzela svoje mjesto na toj listi.Metalcamp wrote:Inace ima negdje lista tarantinovih najboljih filmova i lista je totalno cudna, a valjda zato sto je i on cudanBoby wrote:Kaj se tiče westerna, rekel je da ne bi bilo kauboja kao glavnih protagonista već crnačkih robova tek da je na to i dalje ne gledam kao na izravnu posvetu.
Mene je lik ugodno iznenadio kada je prije nekih par mjeseci izjavio da mu je Paul Thomas Anderson najdraži konkurent.
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- A$H
- john_constantine
lol, kako sam krepao na onu vijest o onoj debeloj stokilašici, i sada je skandal jer nije završila na naslovnicima onog časopisa... A kvragu, mislim, gdje bi ona uopće stala na naslovnicu?
Jedino da stane između tih cura 
Michel puši karu.
-
Metalcamp
Jel netko gledao ovaj horor, kakav je? http://www.imdb.com/title/tt1467304/
"Good night boils and ghouls."
- A$H
nije jos izaslo..film za sad kruzi po festivalima..itd..imas negdje topic za film..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
Nema još dvd-a, samo festivalska prikazivanja.Metalcamp wrote:Jel netko gledao ovaj horor, kakav je? http://www.imdb.com/title/tt1467304/
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- maddjuro
može li link za tu vjest?john_constantine wrote:lol, kako sam krepao na onu vijest o onoj debeloj stokilašici, i sada je skandal jer nije završila na naslovnicima onog časopisa... A kvragu, mislim, gdje bi ona uopće stala na naslovnicu?Jedino da stane između tih cura
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Metalcamp
- john_constantine
http://www.jutarnji.hr/gabourey-sidibe- ... ra/572453/maddjuro wrote:može li link za tu vjest?john_constantine wrote:lol, kako sam krepao na onu vijest o onoj debeloj stokilašici, i sada je skandal jer nije završila na naslovnicima onog časopisa... A kvragu, mislim, gdje bi ona uopće stala na naslovnicu?Jedino da stane između tih cura
Michel puši karu.