Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
boyko

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by boyko » 22 Jan 2010, 13:34

The Girl Next Door (2007) - zahvaljujem frendu koji ga mi je preporučil.
kako dobra horror/drama!jebeš hostel i njemu slične,ovo je pravo mučenje.prebrutalno i totalno sick.
svaka čast na glumi s obzirom na godine,odlično su to odradili.
ona baba je prava psycho/sick bitch/witch :D .još dok vidiš da je to snimano po istinitom događaju :shock: ima bolesnih ljudi.
čista desetka
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Boby

Post by Boby » 22 Jan 2010, 14:18

boyko wrote:The Girl Next Door (2007) - zahvaljujem frendu koji ga mi je preporučil.
kako dobra horror/drama!jebeš hostel i njemu slične,ovo je pravo mučenje.prebrutalno i totalno sick.
svaka čast na glumi s obzirom na godine,odlično su to odradili.
ona baba je prava psycho/sick bitch/witch :D .još dok vidiš da je to snimano po istinitom događaju :shock: ima bolesnih ljudi.
čista desetka
Ajme, taj film je na mene ostavil takav dojam da sam se čitav dan osjećao katastrofalno. Ne želim ga više nikada pogledati i volio bih da ga jednog dana zaboravim.

Decadentor

Post by Decadentor » 22 Jan 2010, 14:24

UUUUU to moram gledat :D

@EDIT skuzio da sam ga skinio :D
Image

Boby

Post by Boby » 22 Jan 2010, 14:37

Decadentor wrote:UUUUU to moram gledat :D

Evo ovak, film nije baš horror već jedna ekstremno potresna drama. Naglasak ne ekstremno.

Unreal

Post by Unreal » 22 Jan 2010, 14:53

From dust till dawn-odlična zabava. Predobri dijalozi,likovi,humor,akcija i efekti. Jest da je malo čudno dok se pojave vampiri,jer je do tad film bio realan,no nakon prve pojave vampira sve se pretvori u neku žešću zajebanciju,no to mi nije baš smetalo. 5/5

From dust till dawn 2-smeče od filma,no barem je zabavno za pogledat. Mislim nije mi bilo dosadno makar je sve puno lošije i gluplje nego u prvom filmu. JBT kamera je preretardirana na trenutke sa scenom probijanja sa cijevi,otvaranja sefa,početna scena sa tv-om,unutrašnjosti usta vampira i tak dalje :lol: 2.5/5

From dust till dawn 3-malo bolji nastavak sa dobrom akcijom i efektima,ali radnja je previše slična jedinici. 3/5

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 22 Jan 2010, 15:35

The Cube 6/10 - super ideja, ali izvedba ne, nedorečen i dosadnjikav
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

jeba

Post by jeba » 22 Jan 2010, 15:37

Boby wrote:
Decadentor wrote:UUUUU to moram gledat :D

Evo ovak, film nije baš horror već jedna ekstremno potresna drama. Naglasak ne ekstremno.
Istina, i film je definitivno previše sick, mislim da nije za svačiji ukus, ali izvrstan je.

jeba

Post by jeba » 22 Jan 2010, 15:54

The Lodger - zanimljiv film malo spore radnje za koji treba imati živaca. Definitivno se isplati pogledati.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 22 Jan 2010, 23:04

Jedan od najboljih prošle godine. Uživao sam gledajući ga...

Mutants (2009)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Boby

Post by Boby » 23 Jan 2010, 16:54

"The Exorcism of Emily Rose (2005)"

Iako baš nije riječ o čistokrvnom horroru smjestil bum ga ovdje. Prvi puta sam ga gledao i sada se pitam što me je toliko dugo zadržavalo jer je riječ o svakako iznimnom ostvarenju. Splašil me nije nimalo ali me je zato bome dosta dirnuo. Scene kada se Emily ima prilike vidjeti kao vedru i perspektivnu brucošicu punu života doslovno su srcedrapajuće s obzirom da nam je njezina sudbina već od samog početka poznata. Film je inteligentno posložen u vidu kaznenog postupka tijekom kojeg se malo pomalo razotkrivaju tajne jednog bizarnog, neobjašnjivog i jednim djelom istinitog događaja.
Glumci su očekivano odlični, od veterana Wilkinsona do jednog od meni najomiljenijh "nepoznatih" glumaca Campbella Scotta.
Film ima i svoju posvetu i kao takav ju s poštovanjem predočuje kroz svoja 2 sata trajanja.
Teško da će prosječnog horror gledatelja uplašiti ali svakako će ga rastužiti.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 23 Jan 2010, 19:35

Boby wrote:"The Exorcism of Emily Rose (2005)"

Iako baš nije riječ o čistokrvnom horroru smjestil bum ga ovdje. Prvi puta sam ga gledao i sada se pitam što me je toliko dugo zadržavalo jer je riječ o svakako iznimnom ostvarenju. Splašil me nije nimalo ali me je zato bome dosta dirnuo. Scene kada se Emily ima prilike vidjeti kao vedru i perspektivnu brucošicu punu života doslovno su srcedrapajuće s obzirom da nam je njezina sudbina već od samog početka poznata. Film je inteligentno posložen u vidu kaznenog postupka tijekom kojeg se malo pomalo razotkrivaju tajne jednog bizarnog, neobjašnjivog i jednim djelom istinitog događaja.
Glumci su očekivano odlični, od veterana Wilkinsona do jednog od meni najomiljenijh "nepoznatih" glumaca Campbella Scotta.
Film ima i svoju posvetu i kao takav ju s poštovanjem predočuje kroz svoja 2 sata trajanja.
Teško da će prosječnog horror gledatelja uplašiti ali svakako će ga rastužiti.
Pa više je horor nego neki drugi žanr...

Tales From the Crypt - season 1

Kako dobro, ovo ja najbolja i najzabavnija horor serija koja je ikad izašla, gledao sam je kao mali, sada prelazim na drugu sezonu, kakva atmosfera, fore, štih 80-ih, neprocjenjivo...

Vaša mišljenja pošto nisam vidio da je spominjete...
"Good night boils and ghouls."

dr mladjo

Post by dr mladjo » 23 Jan 2010, 19:42

Boby wrote: Teško da će prosječnog horror gledatelja uplašiti ali svakako će ga rastužiti.
mene i sad uhvati prpa kad se sjeti onog položaja tijela od emily.pa njena reakcija.+kako nije spomenuta dexterova seka među glumcima :P ,tj sadašnja žena :D
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

jeba

Post by jeba » 23 Jan 2010, 21:54

Triangle - jako zanimljiv film. U početku mi je bio prosječan zato što je radnja praktički copy-paste nekoliko filmova, ali kad radnja stvarno počne onda je jebeno. Definitivno za pogledat.

jeba

Post by jeba » 24 Jan 2010, 09:23

Saw VI - gledljivo

dr mladjo

Post by dr mladjo » 24 Jan 2010, 09:41

jeba wrote:Triangle - jako zanimljiv film. U početku mi je bio prosječan zato što je radnja praktički copy-paste nekoliko filmova, ali kad radnja stvarno počne onda je jebeno. Definitivno za pogledat.
oh da..kad sam jučer na drugom forumu probao da si malo pojasnim radnju morao sam se služit figuricama dok sam pisao,da se ne zbunim...tko je kad gdje bio...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Post Reply