kako dobra horror/drama!jebeš hostel i njemu slične,ovo je pravo mučenje.prebrutalno i totalno sick.
svaka čast na glumi s obzirom na godine,odlično su to odradili.
ona baba je prava psycho/sick bitch/witch

čista desetka
Ajme, taj film je na mene ostavil takav dojam da sam se čitav dan osjećao katastrofalno. Ne želim ga više nikada pogledati i volio bih da ga jednog dana zaboravim.boyko wrote:The Girl Next Door (2007) - zahvaljujem frendu koji ga mi je preporučil.
kako dobra horror/drama!jebeš hostel i njemu slične,ovo je pravo mučenje.prebrutalno i totalno sick.
svaka čast na glumi s obzirom na godine,odlično su to odradili.
ona baba je prava psycho/sick bitch/witch.još dok vidiš da je to snimano po istinitom događaju
ima bolesnih ljudi.
čista desetka
Evo ovak, film nije baš horror već jedna ekstremno potresna drama. Naglasak ne ekstremno.Decadentor wrote:UUUUU to moram gledat
@EDIT skuzio da sam ga skinio
Istina, i film je definitivno previše sick, mislim da nije za svačiji ukus, ali izvrstan je.Boby wrote:Evo ovak, film nije baš horror već jedna ekstremno potresna drama. Naglasak ne ekstremno.Decadentor wrote:UUUUU to moram gledat
@EDIT skuzio da sam ga skinio
Pa više je horor nego neki drugi žanr...Boby wrote:"The Exorcism of Emily Rose (2005)"
Iako baš nije riječ o čistokrvnom horroru smjestil bum ga ovdje. Prvi puta sam ga gledao i sada se pitam što me je toliko dugo zadržavalo jer je riječ o svakako iznimnom ostvarenju. Splašil me nije nimalo ali me je zato bome dosta dirnuo. Scene kada se Emily ima prilike vidjeti kao vedru i perspektivnu brucošicu punu života doslovno su srcedrapajuće s obzirom da nam je njezina sudbina već od samog početka poznata. Film je inteligentno posložen u vidu kaznenog postupka tijekom kojeg se malo pomalo razotkrivaju tajne jednog bizarnog, neobjašnjivog i jednim djelom istinitog događaja.
Glumci su očekivano odlični, od veterana Wilkinsona do jednog od meni najomiljenijh "nepoznatih" glumaca Campbella Scotta.
Film ima i svoju posvetu i kao takav ju s poštovanjem predočuje kroz svoja 2 sata trajanja.
Teško da će prosječnog horror gledatelja uplašiti ali svakako će ga rastužiti.
mene i sad uhvati prpa kad se sjeti onog položaja tijela od emily.pa njena reakcija.+kako nije spomenuta dexterova seka među glumcimaBoby wrote: Teško da će prosječnog horror gledatelja uplašiti ali svakako će ga rastužiti.
oh da..kad sam jučer na drugom forumu probao da si malo pojasnim radnju morao sam se služit figuricama dok sam pisao,da se ne zbunim...tko je kad gdje bio...jeba wrote:Triangle - jako zanimljiv film. U početku mi je bio prosječan zato što je radnja praktički copy-paste nekoliko filmova, ali kad radnja stvarno počne onda je jebeno. Definitivno za pogledat.