Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
boyko

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by boyko » 08 Jan 2010, 12:58

The Evil Dead (1981) - slabo se sjećam ovog serijala pa sam se odlučil na ponovno gledanje.
odličan,brutalan i zabavan.točno onakav kakav mi je i ostal u sjećanju. 8,5/10
SpoilerShow
Cheryl mi totalno sliči na Elraniju :D
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

chatterer

Post by chatterer » 08 Jan 2010, 13:26

Prince Of Darkness - 3/5

mogao bih pisati romane o ovom filmu. Prvih 25 minuta totalno bezvezno izuzev glazbe (koja je odlična kroz cijeli film) i glume. Onu vodicu nikako ne mogu prihvatiti,
SpoilerShow
i recimo kada satima razvaljuju zid a ovaj s druge strane riješio za par sekunda ili kad je već imala sposobnost telekineze, umjesto da nonšalantno otvori vrata, ona poziva svoje zombije da provale i tako neke gluposti :lol:
. Kraj filma i ona misterija koja se iščekuje što će se dogoditi na kraju mi nije imala nikakvog smisla

Boby

Post by Boby » 08 Jan 2010, 13:49

chatterer wrote:Prince Of Darkness - 3/5

mogao bih pisati romane o ovom filmu. Prvih 25 minuta totalno bezvezno izuzev glazbe (koja je odlična kroz cijeli film) i glume. Onu vodicu nikako ne mogu prihvatiti,
SpoilerShow
i recimo kada satima razvaljuju zid a ovaj s druge strane riješio za par sekunda ili kad je već imala sposobnost telekineze, umjesto da nonšalantno otvori vrata, ona poziva svoje zombije da provale i tako neke gluposti :lol:
. Kraj filma i ona misterija koja se iščekuje što će se dogoditi na kraju mi nije imala nikakvog smisla
SpoilerShow
Na kraju se ustanovljuje kako je čitavo vrijeme osoba koja izlazi iz bazilike u stvari crvenokosa cura s kojom je Brian spavao što hoće reći kako budućnost nije promjenjena. Dogodilo se je upravo suprotno, činjenica da su je bacili u ogledalo je u stvari otvorila vrata za dolazak princa tame koristeći Brianovu emotivnu slabost i njegovu čežnju za osobom koju je izgubio kao medij. Brian se je zaputio prema ogledalu i tu film staje ostavljajući nam saznanje kako će prošlost ostati neizmjenjena, kako je oduvijek bilo prekasno

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Jan 2010, 14:28

Boy Eats Girl - blesava zombi pizdarija koja je pokušala bit duhovita i kul, ali većinom bezuspješno :lol: Od toga da je glavna mačka na školi gadna, glavnog lika koji izgleda kao gej vampir, priglupih objašnjenja do wannabe kulerskih dijaloga. Al simpa opet :lol: :rolleyes:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 08 Jan 2010, 19:23

Wrong Turn 3/10 - katastrofa :? , naivno, pretjerano, puno rupa u radnji, blesavi glumci i dijalozi i nažalost vrlo predvidljivo, skoro sam zaspo
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

chatterer

Post by chatterer » 08 Jan 2010, 19:38

Boby wrote:
chatterer wrote:Prince Of Darkness - 3/5

SpoilerShow
SpoilerShow
Na kraju se ustanovljuje kako je čitavo vrijeme osoba koja izlazi iz bazilike u stvari crvenokosa cura s kojom je Brian spavao što hoće reći kako budućnost nije promjenjena. Dogodilo se je upravo suprotno, činjenica da su je bacili u ogledalo je u stvari otvorila vrata za dolazak princa tame koristeći Brianovu emotivnu slabost i njegovu čežnju za osobom koju je izgubio kao medij. Brian se je zaputio prema ogledalu i tu film staje ostavljajući nam saznanje kako će prošlost ostati neizmjenjena, kako je oduvijek bilo prekasno
e hvala za ovo, sad mi se malo popravio dojam

Branimir

Post by Branimir » 08 Jan 2010, 22:35

The Children (2008)

Image

Story:
The Christmas holidays. What starts as a relaxing house party for two families coming together to celebrate the festive season gradually turns into a horrifying fight for survival as one by one the children mysteriously fall ill and begin to turn against their parents with increasingly disturbing consequences

Zajeban film sa djecom kao negativcima, ima dost neugodnih scena :)

7/10

Ils ilti po američanski Them (2006)

Image

Story:
Lucas and Clementine live peacefully in their isolated country house, but one night they wake up to strange noise... they're not alone... and a group of hooded assailants begin to terrorize them throughout the night.

niskobuđetni francuski hororac ali sa jako dobrom atmosferom i odlicnim zvučnim efektima, reko bi da je film neka vrsta psihološkog terora pa ko voli nek izvoli, i ak je moguce nabavit u 5.1 za potpuni doživljaj :D

8/10

Decadentor

Post by Decadentor » 08 Jan 2010, 23:59

Dellamorte Dellamore - Po drugi put, prekrasan film sa odlcnom pricom i mracnom atmosferom 10/10 Mislim da je to nest najljkepse sto sam pogledo :D
Image

kraykulla

Post by kraykulla » 09 Jan 2010, 01:30

Decadentor wrote:Dellamorte Dellamore - Po drugi put, prekrasan film sa odlcnom pricom i mracnom atmosferom 10/10 Mislim da je to nest najljkepse sto sam pogledo :D

you got that right brother.svaka ti dala. :twisted: :rock:

Decadentor

Post by Decadentor » 09 Jan 2010, 01:39

kraykulla wrote:
Decadentor wrote:Dellamorte Dellamore - Po drugi put, prekrasan film sa odlcnom pricom i mracnom atmosferom 10/10 Mislim da je to nest najljkepse sto sam pogledo :D

you got that right brother.svaka ti dala. :twisted: :rock:
Ma vec je 8) :lol: :lol:
Image

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 09 Jan 2010, 02:49

:prayer: :prayer: :]

Drag Me To Hell 8/10 - zabavno i humoristično sa dobrom idejom :D
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

jeba

Post by jeba » 09 Jan 2010, 09:33

Scream 3 jučer, Scream 2 prekjučer, Scream 1 prije 3 dana.
Bilo je na OBN-u, i cura je htjela gledat, pa se navukla, i onda smo morali pogledat sva tri djela.
Mislio sa da će mi film biti loš, jer ipak sam ga gledao dok sam bio u srednjoj, i bio mi je zakon, ali ugodno sam se iznenadio. Prvi nastavak je 14 godina star slasher (ko bi rekao da je toliko prošlo?!).
A tek ekipa koja glumi u filmu - David Arquette 25g, Neve Campbell 23g, Skeet Ulrich 26g, Rose Mcgowan 23g, Matthew Lillard 26g, Drew Barrymore 21g + hrpa starije ekipe, a u dvojci Omar Epps, Jada Pinket Smith, Heather Graham, Sarah Michelle Gellar, Joshua Jackson, Timothy Olyphant, Jerry O'Connell, Tori Spelling, Luke Wilson,... da čovjek ne povjeruje.

Ghrall

Post by Ghrall » 09 Jan 2010, 12:03

Sorority row - Očekivao sam nešto osrednje, čak možda i malo ispod toga i to sam dobio. Za jedno gledanje je. Original mi je jedan od boljih slešera.

Sammy

Post by Sammy » 09 Jan 2010, 13:38

Doghouse (2009) - jest da je zabavan, ali je u nekim trenucima strasno naporan i nelogican..humora ima i dobro se uklopio, ali opet filmu definitivno fali malo brutalnosti..prosjek - 5/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jan 2010, 19:33

Underworld - solidan akcijski horor. Radnja je dobra s par originalnih ideja, makar jeftina. Vukodlaci više nalikuju na gargoylese. A kombinacija vukodlaka i vampira kao muška vrsta Mystique. :) Dobra akcija, loš izbor glumaca (nikako mi se ne dopada Kate Beckinsale), soundtrack, akcijske sekvence kao lik koji barata remenjima protiv vukodlaka, završetak. I još par nastavaka koje ću pogledati. 3/5

Ali jbt... ono što me najviše zasmetalo.
SpoilerShow
Kakvi su to vampiri koji se utapljaju? :shock: :roll:
Michel puši karu.

Post Reply