odličan,brutalan i zabavan.točno onakav kakav mi je i ostal u sjećanju. 8,5/10

chatterer wrote:Prince Of Darkness - 3/5
mogao bih pisati romane o ovom filmu. Prvih 25 minuta totalno bezvezno izuzev glazbe (koja je odlična kroz cijeli film) i glume. Onu vodicu nikako ne mogu prihvatiti,. Kraj filma i ona misterija koja se iščekuje što će se dogoditi na kraju mi nije imala nikakvog smislaSpoilerShowi recimo kada satima razvaljuju zid a ovaj s druge strane riješio za par sekunda ili kad je već imala sposobnost telekineze, umjesto da nonšalantno otvori vrata, ona poziva svoje zombije da provale i tako neke gluposti
e hvala za ovo, sad mi se malo popravio dojamBoby wrote:chatterer wrote:Prince Of Darkness - 3/5
mogao bih pisati romane o ovom filmu. Prvih 25 minuta totalno bezvezno izuzev glazbe (koja je odlična kroz cijeli film) i glume. Onu vodicu nikako ne mogu prihvatiti,. Kraj filma i ona misterija koja se iščekuje što će se dogoditi na kraju mi nije imala nikakvog smislaSpoilerShowi recimo kada satima razvaljuju zid a ovaj s druge strane riješio za par sekunda ili kad je već imala sposobnost telekineze, umjesto da nonšalantno otvori vrata, ona poziva svoje zombije da provale i tako neke glupostiSpoilerShowNa kraju se ustanovljuje kako je čitavo vrijeme osoba koja izlazi iz bazilike u stvari crvenokosa cura s kojom je Brian spavao što hoće reći kako budućnost nije promjenjena. Dogodilo se je upravo suprotno, činjenica da su je bacili u ogledalo je u stvari otvorila vrata za dolazak princa tame koristeći Brianovu emotivnu slabost i njegovu čežnju za osobom koju je izgubio kao medij. Brian se je zaputio prema ogledalu i tu film staje ostavljajući nam saznanje kako će prošlost ostati neizmjenjena, kako je oduvijek bilo prekasno
Decadentor wrote:Dellamorte Dellamore - Po drugi put, prekrasan film sa odlcnom pricom i mracnom atmosferom 10/10 Mislim da je to nest najljkepse sto sam pogledo
Ma vec jekraykulla wrote:Decadentor wrote:Dellamorte Dellamore - Po drugi put, prekrasan film sa odlcnom pricom i mracnom atmosferom 10/10 Mislim da je to nest najljkepse sto sam pogledo
you got that right brother.svaka ti dala.![]()
Decadentor wrote:Dellamorte Dellamore - Po drugi put, prekrasan film sa odlcnom pricom i mracnom atmosferom 10/10 Mislim da je to nest najljkepse sto sam pogledo