Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Asfodel
- john_constantine
- Scarface
Funny People- 6.5/10- sad će se odma mladjo javit tako da ga odma sasićen u korijenu-mladjo, ne javljaj se.
Šta se tiče filma, jasna je njegova poruka, i sama izvedba je neloša, ali je ovaj put Apatow ipak dobrano pretjera. Knocked Up i 40 Year Old Virgin su bar bili i puni fora, dok ovaj unatoč zanimanju likova nema gotovo ni jednu dobru šalu, a izgleda da je to bila i namjera. Druga stvar je šta je predug, čak i za redateljev stil. Moglo je ovo bit rečeno i s desetak scena manje. Dakle, meni Apatowo najlošije ostvarenje.
Šta se tiče filma, jasna je njegova poruka, i sama izvedba je neloša, ali je ovaj put Apatow ipak dobrano pretjera. Knocked Up i 40 Year Old Virgin su bar bili i puni fora, dok ovaj unatoč zanimanju likova nema gotovo ni jednu dobru šalu, a izgleda da je to bila i namjera. Druga stvar je šta je predug, čak i za redateljev stil. Moglo je ovo bit rečeno i s desetak scena manje. Dakle, meni Apatowo najlošije ostvarenje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr mladjo
- Decadentor
- A$H
- sikeone
Back to the Future 2 - 4.5/5-odličan nastavak sa još više zavrzlama, humora i vremenskog putovanja. Ovakvi zabavni filmovi se više ne snimaju
Out for Justice 4/5-najbolji Seagal ikada snimljen, sa neprekidnom akcijom od prve do zadnje minute. Seagal u filmu sakati ljude mesarskim sjekirama,štapovima, biljarskim kuglama, aikidom ,vatrenim oružjem, baca ih kroz prozor itd. Ukratko sve što se traži. Među najboljim akcijama sa početka devedesetih
Out for Justice 4/5-najbolji Seagal ikada snimljen, sa neprekidnom akcijom od prve do zadnje minute. Seagal u filmu sakati ljude mesarskim sjekirama,štapovima, biljarskim kuglama, aikidom ,vatrenim oružjem, baca ih kroz prozor itd. Ukratko sve što se traži. Među najboljim akcijama sa početka devedesetih
J...š film u kojem nema tuče
- Dragonrage
Ufff Cons...sorry, al ti ga bubneš i ostaneš živ...i to dost često LOLjohn_constantine wrote:Mission Impossible 2 - solidan i blesav akcijski film. Prvi dio kao neka nabrijana verzija James Bonda, a drugi dio prepun otkačene i pretjerane akcije s vratolomnim scenama, vožnjama, eksplozijama, akcijom i nebulozama. Lošije od originala, a Tom Cruise mi nikad nije bio dobar glumac, uspio je samo radi svoje karizme i ljepote... Povremeno nervira taj slow motion u previše scena i ubacivanje glazbe za vrijeme pucnjave što sam zamrzio još od Face Off... mislim, staviti klasičnu glazbu za vrijeme akcijske scene, budalaština... U svemu, zabavni popcorn film preduga trajanja i loše priče. I previše fora s tim maskama...3/5
![]()
najveća nebuloza je onaj preokret s maskama... Nije Ethan kvragu Darkman da izvlači maske, a otkud je baš imao masku sebe i negativca u onoj sceni... cmon...
A druga, ono kada negativac na uobičajeni način zaprijeti smrću, a Tom Cruise šutne nogom pijesak i pištolj odleti u zrak. Najveća glupost u filmu, a i ne izgleda uopće tako cool kao na papiru.

Haha...a i koja je to sad nova fora sa tim ne izgleda tako dobro kao na papiru...vidim to si ponovio u par postova...ali pitanje je...kak ti uopće znaš kak je to izgledalo na papiru haha...

PS...što se Cruise tiče, pogledaj "Collateral", "Rođen 4. Srpnja", "M:I-3"...pa čak "The Last Samurai".

- john_constantine
ma pratio sam njegov lik iz Total filma, gdje je bio jedan od 25 ili 50 najvećih filmskih gadova, i dopali su mi se citati iz tog filma Magnolije zbog čega sam pogledao taj film, ali možda sam drukčije zamišljao to izražavanje ili nešto. Već sam kazao da ću pogledati iznova taj film...Dragonrage wrote:Ufff Cons...sorry, al ti ga bubneš i ostaneš živ...i to dost često LOLjohn_constantine wrote:Mission Impossible 2 - solidan i blesav akcijski film. Prvi dio kao neka nabrijana verzija James Bonda, a drugi dio prepun otkačene i pretjerane akcije s vratolomnim scenama, vožnjama, eksplozijama, akcijom i nebulozama. Lošije od originala, a Tom Cruise mi nikad nije bio dobar glumac, uspio je samo radi svoje karizme i ljepote... Povremeno nervira taj slow motion u previše scena i ubacivanje glazbe za vrijeme pucnjave što sam zamrzio još od Face Off... mislim, staviti klasičnu glazbu za vrijeme akcijske scene, budalaština... U svemu, zabavni popcorn film preduga trajanja i loše priče. I previše fora s tim maskama...3/5
![]()
najveća nebuloza je onaj preokret s maskama... Nije Ethan kvragu Darkman da izvlači maske, a otkud je baš imao masku sebe i negativca u onoj sceni... cmon...
A druga, ono kada negativac na uobičajeni način zaprijeti smrću, a Tom Cruise šutne nogom pijesak i pištolj odleti u zrak. Najveća glupost u filmu, a i ne izgleda uopće tako cool kao na papiru.![]()
Haha...a i koja je to sad nova fora sa tim ne izgleda tako dobro kao na papiru...vidim to si ponovio u par postova...ali pitanje je...kak ti uopće znaš kak je to izgledalo na papiru haha...![]()
PS...što se Cruise tiče, pogledaj "Collateral", "Rođen 4. Srpnja", "M:I-3"...pa čak "The Last Samurai".Lik uvijek, ali baš uvijek rasturi svoju ulogu i jedan je od rijetkih koji sam izvodi sve stuntove, ma koliko opasni bili...daleko od toga da je on samo još jedan od Hollywoodskih pozera...
A za njega, a mission impossible, ako nisam spomenuo, kroz cijeli film je imao taj patetični izraz lica, dok je u drugom nešto bolje... A jednostavno mi taj glumac nikada nije sjeo s svojim filmovima...
Michel puši karu.
- callac
ček, jel trojka na zadnjem afterdarku? ak je, ja sam ga počela gledat i nisam nikako dovršila jer mi je bio preloš... možda damudam još jednu šansu?!A$H wrote:drugi je tak-tak..a treci je i vise nego dobar..Decadentor wrote:The Butterfly Effect (2004) - Krasan film, moje drugo gledanje pa mi je mozda bio mrvicu nezanimljiviji al fil me masterpis, samo se nadam da su ga nastavci dostojni
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
callac wrote:ček, jel trojka na zadnjem afterdarku? ak je, ja sam ga počela gledat i nisam nikako dovršila jer mi je bio preloš... možda damudam još jednu šansu?!A$H wrote:drugi je tak-tak..a treci je i vise nego dobar..Decadentor wrote:The Butterfly Effect (2004) - Krasan film, moje drugo gledanje pa mi je mozda bio mrvicu nezanimljiviji al fil me masterpis, samo se nadam da su ga nastavci dostojni
Nije tako dobar kako Ash kaže, al ajmo reć da je više u duhu prvog nego drugi koji je absolute garbage (plus ona gej scena koja je bila over the top).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.