Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 29 Nov 2009, 19:55

lol..tko ce te naslove popamtit.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Boby

Post by Boby » 29 Nov 2009, 19:57

A$H wrote:lol..tko ce te naslove popamtit.. :lol:
Onaj koji ih ima namjeru koristiti u svojim postovima, naravno :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Nov 2009, 19:59

Svejedno Ash, zna se koji ima kultan status :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

A$H

Post by A$H » 29 Nov 2009, 20:10

Boby wrote:
A$H wrote:lol..tko ce te naslove popamtit.. :lol:
Onaj koji ih ima namjeru koristiti u svojim postovima, naravno :lol:
a jbg slicni su..

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Nov 2009, 22:38

under siege 2 - solidan i slabiji nastavak, s lošim negativcima, solidnom dozom akcije i stealth killova, dobre ideje s satelitom ubojicom i sjedokosim negativcem. 3/5
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 30 Nov 2009, 02:51

Funny People- 6.5/10- sad će se odma mladjo javit tako da ga odma sasićen u korijenu-mladjo, ne javljaj se.

Šta se tiče filma, jasna je njegova poruka, i sama izvedba je neloša, ali je ovaj put Apatow ipak dobrano pretjera. Knocked Up i 40 Year Old Virgin su bar bili i puni fora, dok ovaj unatoč zanimanju likova nema gotovo ni jednu dobru šalu, a izgleda da je to bila i namjera. Druga stvar je šta je predug, čak i za redateljev stil. Moglo je ovo bit rečeno i s desetak scena manje. Dakle, meni Apatowo najlošije ostvarenje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 30 Nov 2009, 12:23

Ghostface wrote:Funny People- 6.5/10- sad će se odma mladjo javit tako da ga odma sasićen u korijenu-mladjo, ne javljaj se.
film nisam gledao :D .ali bar 90% recenzija koje sam pročitao odgovaraju ovom tvom opisu.valjda i appatow zna pogriješit..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Decadentor

Post by Decadentor » 30 Nov 2009, 13:28

The Butterfly Effect (2004) - Krasan film, moje drugo gledanje pa mi je mozda bio mrvicu nezanimljiviji al fil me masterpis, samo se nadam da su ga nastavci dostojni
Image

A$H

Post by A$H » 30 Nov 2009, 13:33

Decadentor wrote:The Butterfly Effect (2004) - Krasan film, moje drugo gledanje pa mi je mozda bio mrvicu nezanimljiviji al fil me masterpis, samo se nadam da su ga nastavci dostojni
drugi je tak-tak..a treci je i vise nego dobar..

sikeone

Post by sikeone » 30 Nov 2009, 16:55

Back to the Future 2 - 4.5/5-odličan nastavak sa još više zavrzlama, humora i vremenskog putovanja. Ovakvi zabavni filmovi se više ne snimaju

Out for Justice 4/5-najbolji Seagal ikada snimljen, sa neprekidnom akcijom od prve do zadnje minute. Seagal u filmu sakati ljude mesarskim sjekirama,štapovima, biljarskim kuglama, aikidom ,vatrenim oružjem, baca ih kroz prozor itd. Ukratko sve što se traži. Među najboljim akcijama sa početka devedesetih
J...š film u kojem nema tuče

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Nov 2009, 19:33

john_constantine wrote:Mission Impossible 2 - solidan i blesav akcijski film. Prvi dio kao neka nabrijana verzija James Bonda, a drugi dio prepun otkačene i pretjerane akcije s vratolomnim scenama, vožnjama, eksplozijama, akcijom i nebulozama. Lošije od originala, a Tom Cruise mi nikad nije bio dobar glumac, uspio je samo radi svoje karizme i ljepote... Povremeno nervira taj slow motion u previše scena i ubacivanje glazbe za vrijeme pucnjave što sam zamrzio još od Face Off... mislim, staviti klasičnu glazbu za vrijeme akcijske scene, budalaština... U svemu, zabavni popcorn film preduga trajanja i loše priče. I previše fora s tim maskama...3/5

:spoiler:
najveća nebuloza je onaj preokret s maskama... Nije Ethan kvragu Darkman da izvlači maske, a otkud je baš imao masku sebe i negativca u onoj sceni... cmon...

A druga, ono kada negativac na uobičajeni način zaprijeti smrću, a Tom Cruise šutne nogom pijesak i pištolj odleti u zrak. Najveća glupost u filmu, a i ne izgleda uopće tako cool kao na papiru.
Ufff Cons...sorry, al ti ga bubneš i ostaneš živ...i to dost često LOL :lol:

Haha...a i koja je to sad nova fora sa tim ne izgleda tako dobro kao na papiru...vidim to si ponovio u par postova...ali pitanje je...kak ti uopće znaš kak je to izgledalo na papiru haha... :lol:

PS...što se Cruise tiče, pogledaj "Collateral", "Rođen 4. Srpnja", "M:I-3"...pa čak "The Last Samurai". :wink: Lik uvijek, ali baš uvijek rasturi svoju ulogu i jedan je od rijetkih koji sam izvodi sve stuntove, ma koliko opasni bili...daleko od toga da je on samo još jedan od Hollywoodskih pozera...

bakero

Post by bakero » 30 Nov 2009, 21:27

Public Enemies - briljantno ostvarenje, Depp suvereno vlada ulogom i filmom.. 9/10
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Nov 2009, 21:30

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:Mission Impossible 2 - solidan i blesav akcijski film. Prvi dio kao neka nabrijana verzija James Bonda, a drugi dio prepun otkačene i pretjerane akcije s vratolomnim scenama, vožnjama, eksplozijama, akcijom i nebulozama. Lošije od originala, a Tom Cruise mi nikad nije bio dobar glumac, uspio je samo radi svoje karizme i ljepote... Povremeno nervira taj slow motion u previše scena i ubacivanje glazbe za vrijeme pucnjave što sam zamrzio još od Face Off... mislim, staviti klasičnu glazbu za vrijeme akcijske scene, budalaština... U svemu, zabavni popcorn film preduga trajanja i loše priče. I previše fora s tim maskama...3/5

:spoiler:
najveća nebuloza je onaj preokret s maskama... Nije Ethan kvragu Darkman da izvlači maske, a otkud je baš imao masku sebe i negativca u onoj sceni... cmon...

A druga, ono kada negativac na uobičajeni način zaprijeti smrću, a Tom Cruise šutne nogom pijesak i pištolj odleti u zrak. Najveća glupost u filmu, a i ne izgleda uopće tako cool kao na papiru.
Ufff Cons...sorry, al ti ga bubneš i ostaneš živ...i to dost često LOL :lol:

Haha...a i koja je to sad nova fora sa tim ne izgleda tako dobro kao na papiru...vidim to si ponovio u par postova...ali pitanje je...kak ti uopće znaš kak je to izgledalo na papiru haha... :lol:

PS...što se Cruise tiče, pogledaj "Collateral", "Rođen 4. Srpnja", "M:I-3"...pa čak "The Last Samurai". :wink: Lik uvijek, ali baš uvijek rasturi svoju ulogu i jedan je od rijetkih koji sam izvodi sve stuntove, ma koliko opasni bili...daleko od toga da je on samo još jedan od Hollywoodskih pozera...
ma pratio sam njegov lik iz Total filma, gdje je bio jedan od 25 ili 50 najvećih filmskih gadova, i dopali su mi se citati iz tog filma Magnolije zbog čega sam pogledao taj film, ali možda sam drukčije zamišljao to izražavanje ili nešto. Već sam kazao da ću pogledati iznova taj film...

A za njega, a mission impossible, ako nisam spomenuo, kroz cijeli film je imao taj patetični izraz lica, dok je u drugom nešto bolje... A jednostavno mi taj glumac nikada nije sjeo s svojim filmovima...
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 30 Nov 2009, 21:48

A$H wrote:
Decadentor wrote:The Butterfly Effect (2004) - Krasan film, moje drugo gledanje pa mi je mozda bio mrvicu nezanimljiviji al fil me masterpis, samo se nadam da su ga nastavci dostojni
ček, jel trojka na zadnjem afterdarku? ak je, ja sam ga počela gledat i nisam nikako dovršila jer mi je bio preloš... možda damudam još jednu šansu?!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 30 Nov 2009, 21:53

callac wrote:
A$H wrote:
ček, jel trojka na zadnjem afterdarku? ak je, ja sam ga počela gledat i nisam nikako dovršila jer mi je bio preloš... možda damudam još jednu šansu?!

Nije tako dobar kako Ash kaže, al ajmo reć da je više u duhu prvog nego drugi koji je absolute garbage (plus ona gej scena koja je bila over the top).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply