Final Destination 4
Film je užasan i evo zašto:
Sam koncep je izlizan i s vremenom sve postaje dosadno, likovi su toliko plosnati i loše odglumljeni da sam jedva čekao kad će više poginuti da me više prestanu mučiti, priča je i više nego jednostavna- uopče je nema samo hrpa napaljenih, praznoglavih tinejđera koji moraju umrijeti, načini umiranja su loše smišljeni (prevelika uporaba specialnih efekata) i odvratni do bola, ja sam navikno gledati krvave filmove ali me ništa nije moglo pripremiti da uvaj degutantni splater, scena seksa nema veze s ničim, jednostavno je tu jer ju svaki horor treba imati, kada smo već kod horora ovaj film nebi uplašio niti djete u vrtiću nego bi ga samo natjerao da povraća, kraj filma je užasan i tako dalje i tako dalje...
Izbjegavajte put bez povratka u širokom luku ako vam je imalo stalo do vaše inteligencije.
UPOZORENI STE!!!
3.5/10
Drag me to hell
Film je rađen u stilu Evil Deada, dakle, čista zabava za gledatelja. Ali meni osobno, ovo nije ni 'h' od horora. Sam Raimi rabi čistu metodu atraktivnih efekata s ciljem da zabavi gledatelja. I u tome naravno uspijeva. Ali očekivati nekakav suspense i dublju priču je promašaj. Također, lik sa glavnom ženskom je pogođen, koja se uvaljiva u nadnaravne probleme. Zasmetao me njezin dečko koji ovaj film čini blagom komedijom iako to nije ali je osjeti neka komična atmosfera kao u drugom ili trečem nastavku Evil Deada. Zadnja scena mi je predvidljiva i očekivana ali je tehnički napravljena dobro i upravo zadnji kadar odaje cover filma i naslov samoga filma. U moru horora sa forsiraninjem krvi i mučenja i antipatičnih likova, Drag Me To hell je pravo osvježenje i nudi zagarantiranu zabavu - ali ne i nešto više od toga. Kao što su mnogi već naveli, neke će vas scene nasmijati, dok će vam druge zgaditi život, jezivih scena gotovo da i nema, kao ni klasičnih horor prekenjavanja, ali to je Raimi, pravi Raimi kakvog želimo i moramo gledati.
8/10
I nisam nigdje kopirao, neznam otkuda vam to. Nisam, ovo je sve moje

ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire