mene istocallac wrote:Mene samo zanima odakle si ovo prepisao...Filmoznalac wrote:American Psycho
Iako se film može pohvaliti izuzetno jakom glumačkom postavom, veliki broj likova je protračen ili nema nikakvu dramatursku svrhu. Najeklatantniji primjer je Dafoev lik detektiva, kojemu je posvećena velika pažnja da bi bez ikakvog objašnjenja nestao na polovici filma. A i sam tumač naslovne uloge Christian Bale teško da će imati nekog posebnog razloga da istakne AMERIČKI PSIHO kao svijetlu točku svoje karijere - njegov Batman ima previše groteskne manire da bi ga itko shvatio ozbiljno, bilo kao poslovnog čovjeka ili kao psihopatskog ubojicu. No, od glume u ovom filmu najviše na živce ide to što su Turner i Harron podlegle istoj onom sindromu koji je potopio filmove mnogo poznatijih i talentiranijih filmskih velikana. Zavrsnica filma predstavlja nešto najgore što se može zamisliti - istovremeno je maksimalno predvidljiva i klišejizirana, a istovremeno ništa ne odgovara na nikakva pitanja i umjesto toga me davi nekakvim pseudointelektualnim monolozima glavnog junaka. Ipak mora se priznati da film ima par svijetlih, gotovo tarantinovskih, trenutaka (kao u scenama u kojima Batman daje detaljno objašnjenje svoje opčinjenosti pop-ikonama 80-tih, oni prekratko traju da bi popravili opći dojam. Na kraju AMERIČKOG PSIHA ostaje gorak okus pri pomisli Što bi od ovog materijala uČinili Verhoeven i Tarantino.
3.5/10
Koji ste horror zadnji gledali?
-
John_Ryder
-
Filmoznalac
Pa ajde onda nađi otkuda je to, daj nekakav link, ajdeJohn_Ryder wrote:mene istocallac wrote:Mene samo zanima odakle si ovo prepisao...Filmoznalac wrote:American Psycho
Iako se film može pohvaliti izuzetno jakom glumačkom postavom, veliki broj likova je protračen ili nema nikakvu dramatursku svrhu. Najeklatantniji primjer je Dafoev lik detektiva, kojemu je posvećena velika pažnja da bi bez ikakvog objašnjenja nestao na polovici filma. A i sam tumač naslovne uloge Christian Bale teško da će imati nekog posebnog razloga da istakne AMERIČKI PSIHO kao svijetlu točku svoje karijere - njegov Batman ima previše groteskne manire da bi ga itko shvatio ozbiljno, bilo kao poslovnog čovjeka ili kao psihopatskog ubojicu. No, od glume u ovom filmu najviše na živce ide to što su Turner i Harron podlegle istoj onom sindromu koji je potopio filmove mnogo poznatijih i talentiranijih filmskih velikana. Zavrsnica filma predstavlja nešto najgore što se može zamisliti - istovremeno je maksimalno predvidljiva i klišejizirana, a istovremeno ništa ne odgovara na nikakva pitanja i umjesto toga me davi nekakvim pseudointelektualnim monolozima glavnog junaka. Ipak mora se priznati da film ima par svijetlih, gotovo tarantinovskih, trenutaka (kao u scenama u kojima Batman daje detaljno objašnjenje svoje opčinjenosti pop-ikonama 80-tih, oni prekratko traju da bi popravili opći dojam. Na kraju AMERIČKOG PSIHA ostaje gorak okus pri pomisli Što bi od ovog materijala uČinili Verhoeven i Tarantino.
3.5/10
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire
- A$H
kad vec trazis - http://film.purger.com/recenzije/filmovi/01036.shtmlFilmoznalac wrote:Pa ajde onda nađi otkuda je to, daj nekakav link, ajdeJohn_Ryder wrote:mene istocallac wrote: Mene samo zanima odakle si ovo prepisao...
totalno odavde..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- DEXTER
- DrugsBunny
ROFL, pwnedA$H wrote:kad vec trazis - http://film.purger.com/recenzije/filmovi/01036.shtmlFilmoznalac wrote:Pa ajde onda nađi otkuda je to, daj nekakav link, ajdeJohn_Ryder wrote: mene isto
totalno odavde..
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- bakero
Wrogn turn 3 - najgori film desetljeće uz Death tunnel što ga čini i najgorim hororcem i najgorim u svim mogućim žanrovima desetljeća... debilna radnja, glumci retardiraniji od gorštaka, nadmudrivanje tijekom cilog filma bez ikakve potrebe... dijalozi smiješni (idemo vamo, idemo tamo, ne...ići ćemo vamo, lažeš me, ne lažem te) grozno... tragičan film... još tragičniji ako znamo da je prvi kao takav i ličio na nešto... sad sam i ja počeo mudrovat kao i mudrijaši koji su na ovom govnu išli zaradit.... ma... 0.1/10 (ovo 0.1 zbog SPOILER sise)

FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
-
GreenHornet
"Phenomena"
Procitao da je Horror napisao da mu je ovo najbolji Argentov uradak i upravo zato ga odlucio pogledat...Ne znam,ne mogu reci da je film los ali sam se razocarao...Zapravo meni osobno prosjecan uradak koji je imao full potencijala.
Ugodaj,glazba-odličan 5!Tu Argento jednostavno razvaljuje!
Prvih 15 minuta odlicno,zatim radnja spora,poprilicno nelogicnosti (lik u 2 sata stigne iz sad-a u svicarsku i jos par takvih),nije mi se previse svidio paranormalni zaplet,a takoder ni rasplet filma...Kraj me uvelike podsjeca na "Petak 13"
...Respect za posljednje ubojstvo-nesto lude i smijesnije odavno vidio nisam!
Gluma me pozitivno iznenadila,posebice glavne junakinje.
6/10
Procitao da je Horror napisao da mu je ovo najbolji Argentov uradak i upravo zato ga odlucio pogledat...Ne znam,ne mogu reci da je film los ali sam se razocarao...Zapravo meni osobno prosjecan uradak koji je imao full potencijala.
Prvih 15 minuta odlicno,zatim radnja spora,poprilicno nelogicnosti (lik u 2 sata stigne iz sad-a u svicarsku i jos par takvih),nije mi se previse svidio paranormalni zaplet,a takoder ni rasplet filma...Kraj me uvelike podsjeca na "Petak 13"
6/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Boby
Nema ona kaj iznenaditi; Jennifer Connelly je jedna od najboljih glumica današnjiceGreenHornet wrote:"Phenomena"
Prvih 15 minuta odlicno,zatim radnja spora,poprilicno nelogicnosti (lik u 2 sata stigne iz sad-a u svicarsku i jos par takvih),nije mi se previse svidio paranormalni zaplet,a takoder ni rasplet filma...Kraj me uvelike podsjeca na "Petak 13"...Respect za posljednje ubojstvo-nesto lude i smijesnije odavno vidio nisam!
![]()
6/10
Baci pogled na "House of Sand and Fog"
-
GreenHornet
- Scarface
- Asfodel
- Damned_Thing