http://former.imdb.com/title/tt0458482/
Hm, zvuči mi kao iskorištavanje franšize.
sta drugojohn_constantine wrote:Dvojka još nije niti izašla, a već slijedi najava za sin city 3000.
http://former.imdb.com/title/tt0458482/
Hm, zvuči mi kao iskorištavanje franšize.
Nisi jedini, i ja čekam sin city 2000, i baš ću još jedanput pogledati original. Ali problem je što se onda razvlači, mislim, kao spiderman serijal ili Superman serijal. Uvijek ima ta kobna trojka.Dragonrage wrote:Ne znam za vas...ali ja ću sa veseljem pogledati oba filma...i ne smatram ovo iskorištavanjem franšize, jer se ovdje snimaju filmovi doslovno prema stripu, a ne da su inspirirani stripom, kao ostale ekranizacije...
Mislim, ne znam...meni je Sin City nekaj posebno, i ne bih imao ništa protiv da pogledam još koji film, još koju priču iz Grada Grijeha...
Da ali fora je kod Sin Citya šta to nije strip serijal ko Spiderman ili Batman i ostali stipovi, pa čak nema i standardnog super heroja, nego je to omnibus od par nasilnih noir priča u kojoj se isprepliću raznorazni likovi, i ako se ne varam postoje samo tri knjige...dakle, tri knjige, tri filma...logično...john_constantine wrote:Nisi jedini, i ja čekam sin city 2000, i baš ću još jedanput pogledati original. Ali problem je što se onda razvlači, mislim, kao spiderman serijal ili Superman serijal. Uvijek ima ta kobna trojka.Dragonrage wrote:Ne znam za vas...ali ja ću sa veseljem pogledati oba filma...i ne smatram ovo iskorištavanjem franšize, jer se ovdje snimaju filmovi doslovno prema stripu, a ne da su inspirirani stripom, kao ostale ekranizacije...
Mislim, ne znam...meni je Sin City nekaj posebno, i ne bih imao ništa protiv da pogledam još koji film, još koju priču iz Grada Grijeha...
E onda odlično.Dragonrage wrote:Da ali fora je kod Sin Citya šta to nije strip serijal ko Spiderman ili Batman i ostali stipovi, pa čak nema i standardnog super heroja, nego je to omnibus od par nasilnih noir priča u kojoj se isprepliću raznorazni likovi, i ako se ne varam postoje samo tri knjige...dakle, tri knjige, tri filma...logično...john_constantine wrote:Nisi jedini, i ja čekam sin city 2000, i baš ću još jedanput pogledati original. Ali problem je što se onda razvlači, mislim, kao spiderman serijal ili Superman serijal. Uvijek ima ta kobna trojka.Dragonrage wrote:Ne znam za vas...ali ja ću sa veseljem pogledati oba filma...i ne smatram ovo iskorištavanjem franšize, jer se ovdje snimaju filmovi doslovno prema stripu, a ne da su inspirirani stripom, kao ostale ekranizacije...
Zapravo, mali zajeb s moje strane...ima malo više knjiga, točnije 7, no recimo u prvom filmu su tri stavljene u jedna film, The Big Fat Kill, That Yellow Bastard i The Hard Goodbyejohn_constantine wrote:E onda odlično.Dragonrage wrote:Da ali fora je kod Sin Citya šta to nije strip serijal ko Spiderman ili Batman i ostali stipovi, pa čak nema i standardnog super heroja, nego je to omnibus od par nasilnih noir priča u kojoj se isprepliću raznorazni likovi, i ako se ne varam postoje samo tri knjige...dakle, tri knjige, tri filma...logično...john_constantine wrote: Nisi jedini, i ja čekam sin city 2000, i baš ću još jedanput pogledati original. Ali problem je što se onda razvlači, mislim, kao spiderman serijal ili Superman serijal. Uvijek ima ta kobna trojka.Zasada je na popisu onaj iz Green mile.