Sin city 3

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
john_constantine

Sin city 3

Post by john_constantine » 10 May 2007, 21:15

Dvojka još nije niti izašla, a već slijedi najava za sin city 3000.

http://former.imdb.com/title/tt0458482/

Hm, zvuči mi kao iskorištavanje franšize. :(
Michel puši karu.

Aryx

Re: Sin city 3

Post by Aryx » 11 May 2007, 00:30

john_constantine wrote:Dvojka još nije niti izašla, a već slijedi najava za sin city 3000.

http://former.imdb.com/title/tt0458482/

Hm, zvuči mi kao iskorištavanje franšize. :(
sta drugo
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 May 2007, 01:36

business je vrlo jednostavan po slijedećm programu (basic style sa ZX Spectruma :D )

10 snimi film
15 izbaci ga u kino
20 ako propadne odi na 40
30 ako zaradi dobre pare odi na 60
40 ako zelis snimiti nastavak cekaj bar par godina i izbaci ga direkt na video
50 ako ne zelis snimiti nastavak, fanovi ti zahvaljuju na odluci goto 80
60 snimi novi nastavak u što kraćem roku
70 goto 15
80 end

Wendigo

Post by Wendigo » 11 May 2007, 10:55

što se mene tiče ne mora ni dvojka izać, to mi je valjda najlošiji film koji sam gledao, katastrofa.... :roll:

john_constantine

Post by john_constantine » 11 May 2007, 11:04

Wendigo wrote:što se mene tiče ne mora ni dvojka izać, to mi je valjda najlošiji film koji sam gledao, katastrofa.... :roll:
:axe: :axe: :axe:

Ajde, reci zašto je loš. :twisted:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 11 May 2007, 11:08

ma jednostavno mi je sve u filmu loše i nisam ga mogao gledat, živciraju me svi likovi itd... da ne duljim. iz istih razloga imam takvo mišljene prema dark cityu.. ta dva filma su mi dno dna. sto ljudi, sto čudi, makar sam ja vjerovatno jedina osoba na svijetu koja mrzi sin city. :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 May 2007, 11:14

Ne znam za vas...ali ja ću sa veseljem pogledati oba filma...i ne smatram ovo iskorištavanjem franšize, jer se ovdje snimaju filmovi doslovno prema stripu, a ne da su inspirirani stripom, kao ostale ekranizacije...
Mislim, ne znam...meni je Sin City nekaj posebno, i ne bih imao ništa protiv da pogledam još koji film, još koju priču iz Grada Grijeha...

john_constantine

Post by john_constantine » 11 May 2007, 11:22

Dragonrage wrote:Ne znam za vas...ali ja ću sa veseljem pogledati oba filma...i ne smatram ovo iskorištavanjem franšize, jer se ovdje snimaju filmovi doslovno prema stripu, a ne da su inspirirani stripom, kao ostale ekranizacije...
Mislim, ne znam...meni je Sin City nekaj posebno, i ne bih imao ništa protiv da pogledam još koji film, još koju priču iz Grada Grijeha...
Nisi jedini, i ja čekam sin city 2000, i baš ću još jedanput pogledati original. Ali problem je što se onda razvlači, mislim, kao spiderman serijal ili Superman serijal. Uvijek ima ta kobna trojka. :lol:
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 11 May 2007, 11:24

ni meni film nije bio nešto specialno, da se pogledat al nije to to.
I may be an idiot, but i am no fool.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 May 2007, 12:06

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:Ne znam za vas...ali ja ću sa veseljem pogledati oba filma...i ne smatram ovo iskorištavanjem franšize, jer se ovdje snimaju filmovi doslovno prema stripu, a ne da su inspirirani stripom, kao ostale ekranizacije...
Nisi jedini, i ja čekam sin city 2000, i baš ću još jedanput pogledati original. Ali problem je što se onda razvlači, mislim, kao spiderman serijal ili Superman serijal. Uvijek ima ta kobna trojka. :lol:
Da ali fora je kod Sin Citya šta to nije strip serijal ko Spiderman ili Batman i ostali stipovi, pa čak nema i standardnog super heroja, nego je to omnibus od par nasilnih noir priča u kojoj se isprepliću raznorazni likovi, i ako se ne varam postoje samo tri knjige...dakle, tri knjige, tri filma...logično...

john_constantine

Post by john_constantine » 11 May 2007, 12:09

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote:
Da ali fora je kod Sin Citya šta to nije strip serijal ko Spiderman ili Batman i ostali stipovi, pa čak nema i standardnog super heroja, nego je to omnibus od par nasilnih noir priča u kojoj se isprepliću raznorazni likovi, i ako se ne varam postoje samo tri knjige...dakle, tri knjige, tri filma...logično...
E onda odlično. :wink: Zasada je na popisu onaj iz Green mile.
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 May 2007, 13:22

john_constantine wrote:
Dragonrage wrote:
john_constantine wrote: Nisi jedini, i ja čekam sin city 2000, i baš ću još jedanput pogledati original. Ali problem je što se onda razvlači, mislim, kao spiderman serijal ili Superman serijal. Uvijek ima ta kobna trojka. :lol:
E onda odlično. :wink: Zasada je na popisu onaj iz Green mile.
Zapravo, mali zajeb s moje strane...ima malo više knjiga, točnije 7, no recimo u prvom filmu su tri stavljene u jedna film, The Big Fat Kill, That Yellow Bastard i The Hard Goodbye

U drugom će navodno biti A Dame to Kill For...za sada, a možda ubace i još koju, kao recimo Family Values, Booze, Broads, and Bullets i Hell and Back. Ili će te tri obraditi u trećem filmu, i to ti je to...sve ostalo bi bilo smišljanje tople vode i navlačenje love...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 May 2007, 00:47

Ja sam valjda jedini koji nije ni jedinicu pogledao :oops: :wink:

A$H

Post by A$H » 12 May 2007, 12:35

HorrorHR wrote:Ja sam valjda jedini koji nije ni jedinicu pogledao :oops: :wink:

:bicovanje:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Vorador

Post by Vorador » 12 May 2007, 12:53

Jedva čekam oba nova nastavka. Jedinica je remek-djelo.

Post Reply