Što ste zadnje kupili??

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Josef K

Post by Josef K » 20 Sep 2009, 11:29

Kolu i kokice

A$H

Post by A$H » 20 Sep 2009, 14:27

kola..krastavci..majoneza..kruh..itd..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

jigsaw

Post by jigsaw » 20 Sep 2009, 16:02

Tijesto.

elrania

Post by elrania » 21 Sep 2009, 20:38

petinu (polog za narudzbu) pleaser cizmi

callac

Post by callac » 21 Sep 2009, 20:51

elrania wrote:petinu (polog za narudzbu) pleaser cizmi
to za"kućne igrice" il planiraš po fetišima brijati? :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 21 Sep 2009, 20:59

a konacno je u nas dosla trgovina gdje su se mogle isprobati pa napokon i narucujem. planiram to vec godinama, al sam se bojala naslijepo uzimati.
i to je za nositi po vani.

boyko

Post by boyko » 21 Sep 2009, 22:01

kavu
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

callac

Post by callac » 21 Sep 2009, 22:02

@ elri- ja imam kopiju tih čizmica i furam ih samo na neke koncerte, baš me zanima kako ćeš ih isfurati u kežual varijanti

ot: kupila dečku za 3. godišnjicu Logitech Kinetik 15.4" ruksak za laptop, baš je fensi :D , bake rols sa okusom češnjaka, cigarete
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 21 Sep 2009, 22:29

callac wrote:@ elri- ja imam kopiju tih čizmica i furam ih samo na neke koncerte, baš me zanima kako ćeš ih isfurati u kežual varijanti
nisam ja ni spominjala kezual :lol:
a i na kakvu ti kopiju tocno mislis? pleaser ima gomilu svakakvih modela. u mom je slucaju za pocetak rijec o ovome slika i onda se krece na skroz tanke pete.

callac

Post by callac » 21 Sep 2009, 22:43

elrania wrote:
callac wrote:@ elri- ja imam kopiju tih čizmica i furam ih samo na neke koncerte, baš me zanima kako ćeš ih isfurati u kežual varijanti
nisam ja ni spominjala kezual :lol:
a i na kakvu ti kopiju tocno mislis? pleaser ima gomilu svakakvih modela. u mom je slucaju za pocetak rijec o ovome slika i onda se krece na skroz tanke pete.
e da, moje su ta spika sa remenima, crne, visoke do koljena samo bez pete, znači puna platforma nekih dobrih deset cenata :lol: i imam jedne od lateksa, sjajne koje se navlače na nogu, isto puna platforma.... ja se nekako ne usudim stati na petu koja je veća od šest do maksi osam cm jer prebrzo hodam i noge su mi tanke te sam sklona izvrtanju gležnja na desnoj nozi jer sam ga jednom prilikom slomila pa od onda ga često iščašim. Da ne bih završila ko one jadne manekenke koje lome noge po pisti, lol, crkla sam od smijeha kad sam to gledala!! :lol: :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 21 Sep 2009, 22:50

meni je bila velika zelja nabaviti nes na ovu foru, no kad sam se prosetala u 15cm visokim petama, sve se promijenilo; ko da po oblacima tapkam :lol: :heart:
jos se ne usudim skroz paradirati u onim cipelama s ekstra tankom petom (iako mi je bilo lakse hodati u njima nego u nekim normalnim salonkama sto imam), al ove sto sam poslala tu su izuzetno stabilne. mos trcat u njima bez problema. isprobano :lol:

callac

Post by callac » 21 Sep 2009, 23:09

elrania wrote:meni je bila velika zelja nabaviti nes na ovu foru, no kad sam se prosetala u 15cm visokim petama, sve se promijenilo; ko da po oblacima tapkam :lol: :heart:
jos se ne usudim skroz paradirati u onim cipelama s ekstra tankom petom (iako mi je bilo lakse hodati u njima nego u nekim normalnim salonkama sto imam), al ove sto sam poslala tu su izuzetno stabilne. mos trcat u njima bez problema. isprobano :lol:
jel ta visina pete podrazumijeva da je naprijed platforma ili noga pada prema dolje? Jer, ako je platforma, tu nema beda, u tome i ja mogu trčati, ja sam govorila o običnim cipelicama na petu da ne smiju bit višlje od 8 cm jer onda se kosti lome :lol: Ah, ja bih pokupovala sve te čizmice i cipelice na tu foru, al su br.1 faking skupe da bi ih obula dva-tri puta godišnje, a druga stvar, ostatak stila koji furam drastično bi se kosio sa njima jer si ja ne mogu baš više priuštiti da hodam okolo kao da sam pobjegla iz nekog Bartonovog filma (sam kad su maškare :P ) i kad sam ušla u Aždajin butik, bila sam kao malo dijete-ja bi ovo i ovo i ovo.....da bi na kraju kupila lagano ništa, al sam si obećala pokloniti par prstenčića, onako, za gušt. I samo žalim što takva trgovina nije prije postojala, poštedjela bih baku mukotrpnog šivanja mojih izmišljotina :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 21 Sep 2009, 23:33

mislim na ovakav oblik slika; potpetica od 15 cm, dio ispod prstiju je koja 4cm.
lakse mi je u tome hodati nego u onim normalnim cipelama na petu jer su puno cvrsce i stabilnije. bar su se meni pokazale takvima.

a sto onog trcanja tice, ovak nesto je sasvim komotno. preudobne su cizme i imala sam osjecaj ko da sam u tenisicama dok sam ih nosila.

callac

Post by callac » 21 Sep 2009, 23:39

elrania wrote:mislim na ovakav oblik slika; potpetica od 15 cm, dio ispod prstiju je koja 4cm.
lakse mi je u tome hodati nego u onim normalnim cipelama na petu jer su puno cvrsce i stabilnije. bar su se meni pokazale takvima.

a sto onog trcanja tice, ovak nesto je sasvim komotno. preudobne su cizme i imala sam osjecaj ko da sam u tenisicama dok sam ih nosila.
hmm, tako sam i ja "probala" par čizmica u dućanu, prohodala naprijed-nazad par puta i rekla-kupujem, super su, udobne, mogu hodati bla,bla i onda kad sam ih počela nosti zaprave, na par sati, majko mila gdje mi je pamet bila.....ajooooj :lol: i sad stoje u ormaru i čekaju da zaboravim na bol koju su mi prouzročile i opet se okuražim da ih obujem :P čak sam pretprošle godine frendici iz Nizozemske koja je došla na ljeto kod mene poklonila tri para cipela i jedne "gladijatorice" na platformu jer ih doslovno nikad nisam obula, a ove ostale možda jednom. Od tada, samo manja peta ili nikakva, a najčešće me se ipak može naći u tenisicama, osim zimi u čizmama sa običnom, kockastom petom od dva cm...
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 21 Sep 2009, 23:49

meni visina pete nije bas neki veliki problem, no muku mucim s lokvama krvi u cipelama tak da sad sve sto se ne da dovoljno fiksirati ili podstaviti iznutra ak je malo tvrdi kalup ili nije dovoljno stabilno ne dolazi u obzir. vise mi je traume nanio par balerinki nego par cipela s 11cm potpeticom. :?

kod ovih sto uzimam me zadivilo sve ovo pa eto, jedva cekam da ih navucem kad stignu.

Post Reply