Što ste zadnje kupili??
- elrania
- elrania
- callac
@ elri- ja imam kopiju tih čizmica i furam ih samo na neke koncerte, baš me zanima kako ćeš ih isfurati u kežual varijanti
ot: kupila dečku za 3. godišnjicu Logitech Kinetik 15.4" ruksak za laptop, baš je fensi
, bake rols sa okusom češnjaka, cigarete
ot: kupila dečku za 3. godišnjicu Logitech Kinetik 15.4" ruksak za laptop, baš je fensi
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
nisam ja ni spominjala kezualcallac wrote:@ elri- ja imam kopiju tih čizmica i furam ih samo na neke koncerte, baš me zanima kako ćeš ih isfurati u kežual varijanti
a i na kakvu ti kopiju tocno mislis? pleaser ima gomilu svakakvih modela. u mom je slucaju za pocetak rijec o ovome slika i onda se krece na skroz tanke pete.
- callac
e da, moje su ta spika sa remenima, crne, visoke do koljena samo bez pete, znači puna platforma nekih dobrih deset cenataelrania wrote:nisam ja ni spominjala kezualcallac wrote:@ elri- ja imam kopiju tih čizmica i furam ih samo na neke koncerte, baš me zanima kako ćeš ih isfurati u kežual varijanti![]()
a i na kakvu ti kopiju tocno mislis? pleaser ima gomilu svakakvih modela. u mom je slucaju za pocetak rijec o ovome slika i onda se krece na skroz tanke pete.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni je bila velika zelja nabaviti nes na ovu foru, no kad sam se prosetala u 15cm visokim petama, sve se promijenilo; ko da po oblacima tapkam

jos se ne usudim skroz paradirati u onim cipelama s ekstra tankom petom (iako mi je bilo lakse hodati u njima nego u nekim normalnim salonkama sto imam), al ove sto sam poslala tu su izuzetno stabilne. mos trcat u njima bez problema. isprobano
jos se ne usudim skroz paradirati u onim cipelama s ekstra tankom petom (iako mi je bilo lakse hodati u njima nego u nekim normalnim salonkama sto imam), al ove sto sam poslala tu su izuzetno stabilne. mos trcat u njima bez problema. isprobano
- callac
jel ta visina pete podrazumijeva da je naprijed platforma ili noga pada prema dolje? Jer, ako je platforma, tu nema beda, u tome i ja mogu trčati, ja sam govorila o običnim cipelicama na petu da ne smiju bit višlje od 8 cm jer onda se kosti lomeelrania wrote:meni je bila velika zelja nabaviti nes na ovu foru, no kad sam se prosetala u 15cm visokim petama, sve se promijenilo; ko da po oblacima tapkam![]()
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
mislim na ovakav oblik slika; potpetica od 15 cm, dio ispod prstiju je koja 4cm.
lakse mi je u tome hodati nego u onim normalnim cipelama na petu jer su puno cvrsce i stabilnije. bar su se meni pokazale takvima.
a sto onog trcanja tice, ovak nesto je sasvim komotno. preudobne su cizme i imala sam osjecaj ko da sam u tenisicama dok sam ih nosila.
lakse mi je u tome hodati nego u onim normalnim cipelama na petu jer su puno cvrsce i stabilnije. bar su se meni pokazale takvima.
a sto onog trcanja tice, ovak nesto je sasvim komotno. preudobne su cizme i imala sam osjecaj ko da sam u tenisicama dok sam ih nosila.
- callac
hmm, tako sam i ja "probala" par čizmica u dućanu, prohodala naprijed-nazad par puta i rekla-kupujem, super su, udobne, mogu hodati bla,bla i onda kad sam ih počela nosti zaprave, na par sati, majko mila gdje mi je pamet bila.....ajoooojelrania wrote:mislim na ovakav oblik slika; potpetica od 15 cm, dio ispod prstiju je koja 4cm.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni visina pete nije bas neki veliki problem, no muku mucim s lokvama krvi u cipelama tak da sad sve sto se ne da dovoljno fiksirati ili podstaviti iznutra ak je malo tvrdi kalup ili nije dovoljno stabilno ne dolazi u obzir. vise mi je traume nanio par balerinki nego par cipela s 11cm potpeticom.
kod ovih sto uzimam me zadivilo sve ovo pa eto, jedva cekam da ih navucem kad stignu.
kod ovih sto uzimam me zadivilo sve ovo pa eto, jedva cekam da ih navucem kad stignu.