Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
ZeroX

Post by ZeroX » 18 Sep 2009, 00:31

Begotten (1990) - najveća boleština koju sam ikad gledo. ali neke su scene jebeno remek djelo.
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Sep 2009, 00:56

ZeroX wrote:Begotten (1990) - najveća boleština koju sam ikad gledo. ali neke su scene jebeno remek djelo.
daš link za torent ?
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Sep 2009, 00:58

Long Weekend - čudan film,nisam baš skužio do kraja
6/10

Image
Image

Studeni

Post by Studeni » 18 Sep 2009, 03:49

John_Ryder wrote:Long Weekend - čudan film,nisam baš skužio do kraja
6/10
oriđiđan ili remake?
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 18 Sep 2009, 04:28

Nit smrdi nit miriše, skoro da više smrdi...ali...no dobro :roll:

Infestation (2009)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

John_Ryder

Post by John_Ryder » 18 Sep 2009, 13:02

Studeni wrote:
John_Ryder wrote:Long Weekend - čudan film,nisam baš skužio do kraja
6/10
oriđiđan ili remake?
remake

Image
Image

GreenHornet

Post by GreenHornet » 18 Sep 2009, 14:47

"Silent night deadly night"
Vrlo dobar!Da nije ocajne glume vecine likova bio bi jos bolji.Zadovoljan dozom brutale i ubojstvima.
7,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Sep 2009, 16:30

district 9. --6,9/10, super fil, iako mozda i nije horror, sviđa mi se da nije jos jedan tipični americki film s prenapuhavanjem američke velikodušnosti isl, zanimljiva radnja, ima akcije...., kada dojde u kino gleda se
I may be an idiot, but i am no fool.

Josef K

Post by Josef K » 18 Sep 2009, 16:50

maddjuro wrote:district 9. --6,9/10, super fil, iako mozda i nije horror, sviđa mi se da nije jos jedan tipični americki film s prenapuhavanjem američke velikodušnosti isl, zanimljiva radnja, ima akcije...., kada dojde u kino gleda se
Sumnjam da če doč u naša kina :roll:

Scarface

Post by Scarface » 18 Sep 2009, 16:59

Zadro wrote:
maddjuro wrote:district 9. --6,9/10, super fil, iako mozda i nije horror, sviđa mi se da nije jos jedan tipični americki film s prenapuhavanjem američke velikodušnosti isl, zanimljiva radnja, ima akcije...., kada dojde u kino gleda se

U splitskom Broadwayu već igra, ne sumnjan da će i u Zagrebu bit tako. Ja se pak još mislin dal da ga pogledan u kinu ili ovaj screener koji san skinija prije tjedan dana.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Josef K

Post by Josef K » 18 Sep 2009, 17:03

Ghostface wrote:
Zadro wrote:

U splitskom Broadwayu već igra, ne sumnjan da će i u Zagrebu bit tako. Ja se pak još mislin dal da ga pogledan u kinu ili ovaj screener koji san skinija prije tjedan dana.
Ja se nadam.. Al na cinestarovoj stranici nema još nikakve najave :cry:
Ja ga ziher gledam u kinu ak dođe.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2009, 17:08

nisam gledao film, ali baš čitam tekst u studiju, i ne zvuči mi baš ono "specijalno", ali jbt, završi na imbd listi na 56 mjestu. I baš razmišljam kako će početi izbacivati te stare filmske klasike i uvoditi sve te nove filmove. Mislim, dark knight na popisu? ma glupost ta lista i oni koji stavljaju te filmove...
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 18 Sep 2009, 18:16

john_constantine wrote:
nisam gledao film, ali baš čitam tekst u studiju, i ne zvuči mi baš ono "specijalno", ali jbt, završi na imbd listi na 56 mjestu. I baš razmišljam kako će početi izbacivati te stare filmske klasike i uvoditi sve te nove filmove. Mislim, dark knight na popisu? ma glupost ta lista i oni koji stavljaju te filmove...
yup..lista je pomalo bezveze..ali nema osobe koja ih stavlja tu posebno..nego zavrse po broju glasova i ocijen na listi..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Sep 2009, 19:53

A$H wrote:
john_constantine wrote:
yup..lista je pomalo bezveze..ali nema osobe koja ih stavlja tu posebno..nego zavrse po broju glasova i ocijen na listi..
eh, onda je to još gore... normalno je da su glasovi prvih tjedna prenapuhani, pa se onda snizi...
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Sep 2009, 19:57

john_constantine wrote:
A$H wrote:
john_constantine wrote: nisam gledao film, ali baš čitam tekst u studiju, i ne zvuči mi baš ono "specijalno", ali jbt, završi na imbd listi na 56 mjestu. I baš razmišljam kako će početi izbacivati te stare filmske klasike i uvoditi sve te nove filmove. Mislim, dark knight na popisu? ma glupost ta lista i oni koji stavljaju te filmove...
eh, onda je to još gore... normalno je da su glasovi prvih tjedna prenapuhani, pa se onda snizi...
pa možda kod nekih filmova...ali kaj se Districta tiče...glasovi zaista nisu napuhani...film fakat odskače od klasičnih Hollywoodskih aliens vs humans filmova ala ID4 ili War of Worlds...izvrstan je :wink: :D

Samo nije horror...ni najmanje...iako krvi, iznutrica i ostalog gore ima ko dreka...

Post Reply