Koji ste horror zadnji gledali?
-
-
- dr_gonzo
-
-
- maddjuro
- Josef K
- Scarface
Zadro wrote:Sumnjam da če doč u naša kinamaddjuro wrote:district 9. --6,9/10, super fil, iako mozda i nije horror, sviđa mi se da nije jos jedan tipični americki film s prenapuhavanjem američke velikodušnosti isl, zanimljiva radnja, ima akcije...., kada dojde u kino gleda se
U splitskom Broadwayu već igra, ne sumnjan da će i u Zagrebu bit tako. Ja se pak još mislin dal da ga pogledan u kinu ili ovaj screener koji san skinija prije tjedan dana.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Josef K
Ja se nadam.. Al na cinestarovoj stranici nema još nikakve najaveGhostface wrote:Zadro wrote:Sumnjam da če doč u naša kinamaddjuro wrote:district 9. --6,9/10, super fil, iako mozda i nije horror, sviđa mi se da nije jos jedan tipični americki film s prenapuhavanjem američke velikodušnosti isl, zanimljiva radnja, ima akcije...., kada dojde u kino gleda se
U splitskom Broadwayu već igra, ne sumnjan da će i u Zagrebu bit tako. Ja se pak još mislin dal da ga pogledan u kinu ili ovaj screener koji san skinija prije tjedan dana.

Ja ga ziher gledam u kinu ak dođe.
- john_constantine
nisam gledao film, ali baš čitam tekst u studiju, i ne zvuči mi baš ono "specijalno", ali jbt, završi na imbd listi na 56 mjestu. I baš razmišljam kako će početi izbacivati te stare filmske klasike i uvoditi sve te nove filmove. Mislim, dark knight na popisu? ma glupost ta lista i oni koji stavljaju te filmove...maddjuro wrote:district 9. --6,9/10, super fil, iako mozda i nije horror, sviđa mi se da nije jos jedan tipični americki film s prenapuhavanjem američke velikodušnosti isl, zanimljiva radnja, ima akcije...., kada dojde u kino gleda se
Michel puši karu.
- A$H
yup..lista je pomalo bezveze..ali nema osobe koja ih stavlja tu posebno..nego zavrse po broju glasova i ocijen na listi..john_constantine wrote:nisam gledao film, ali baš čitam tekst u studiju, i ne zvuči mi baš ono "specijalno", ali jbt, završi na imbd listi na 56 mjestu. I baš razmišljam kako će početi izbacivati te stare filmske klasike i uvoditi sve te nove filmove. Mislim, dark knight na popisu? ma glupost ta lista i oni koji stavljaju te filmove...maddjuro wrote:district 9. --6,9/10, super fil, iako mozda i nije horror, sviđa mi se da nije jos jedan tipični americki film s prenapuhavanjem američke velikodušnosti isl, zanimljiva radnja, ima akcije...., kada dojde u kino gleda se
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
eh, onda je to još gore... normalno je da su glasovi prvih tjedna prenapuhani, pa se onda snizi...A$H wrote:yup..lista je pomalo bezveze..ali nema osobe koja ih stavlja tu posebno..nego zavrse po broju glasova i ocijen na listi..john_constantine wrote:nisam gledao film, ali baš čitam tekst u studiju, i ne zvuči mi baš ono "specijalno", ali jbt, završi na imbd listi na 56 mjestu. I baš razmišljam kako će početi izbacivati te stare filmske klasike i uvoditi sve te nove filmove. Mislim, dark knight na popisu? ma glupost ta lista i oni koji stavljaju te filmove...maddjuro wrote:district 9. --6,9/10, super fil, iako mozda i nije horror, sviđa mi se da nije jos jedan tipični americki film s prenapuhavanjem američke velikodušnosti isl, zanimljiva radnja, ima akcije...., kada dojde u kino gleda se
Michel puši karu.
- Dragonrage
pa možda kod nekih filmova...ali kaj se Districta tiče...glasovi zaista nisu napuhani...film fakat odskače od klasičnih Hollywoodskih aliens vs humans filmova ala ID4 ili War of Worlds...izvrstan jejohn_constantine wrote:eh, onda je to još gore... normalno je da su glasovi prvih tjedna prenapuhani, pa se onda snizi...A$H wrote:yup..lista je pomalo bezveze..ali nema osobe koja ih stavlja tu posebno..nego zavrse po broju glasova i ocijen na listi..john_constantine wrote: nisam gledao film, ali baš čitam tekst u studiju, i ne zvuči mi baš ono "specijalno", ali jbt, završi na imbd listi na 56 mjestu. I baš razmišljam kako će početi izbacivati te stare filmske klasike i uvoditi sve te nove filmove. Mislim, dark knight na popisu? ma glupost ta lista i oni koji stavljaju te filmove...

Samo nije horror...ni najmanje...iako krvi, iznutrica i ostalog gore ima ko dreka...