hmm.. zaboravio sam reći da su lutke bebača.. kao one koje zatvaraju oči kada ih polegneš!! podsjećaju na chuky-ajohn_constantine wrote:da nije neki od nastavka critters?hellbard wrote:po svemu me podsjeća na "A Night at the Roxbury"-jedino što ovaj film nije smiješan...Hec wrote:ostalo vezano uz film... < tamo nema ovoga![]()
film nije horror ali;
znaju ga svi mislim, ali ja sam zaboravio ime, radi se o 2 brata koja su potpuno identicna u osobinama
stalo im je samo do izlazaka, disca i zajebancije, tu je poznata zajebancija u autu, ono kad klimaju
glavama u kut u autu dok slusaju mjuzu. full smjesan film i na kraju dode buraz na vjencanje i
ovaj mu sa radija pusti disco mjuzu i ovaj prekine vjencanje...
uvjek nose crveni i plavi smoking...
ma znate ga 100% ali ja trebam engleski naziv
no mene zanima dali netko zna za film.. neke lutke ( možda u svemiru ili u u sf setingu ) sa oštrim zubima.. imao sam 5 god i nisam smio gledati, ali se sjećam jedne scene di par odraslih ide na pokretnoj traci prema 5-6 zubatih malih lutaka dok oni to zadovoljno odobravaju ispuštajući neartikulirane zvukove?? il neš... mislim da je film iz 80tih..
???
Koji je to film?
-
hellbard
- gogoCK
Možda ''Dolls''?
http://www.youtube.com/watch?v=1hjKgWyCt4I
http://www.youtube.com/watch?v=1hjKgWyCt4I
- dr_gonzo
hellbard wrote:hmm.. zaboravio sam reći da su lutke bebača.. kao one koje zatvaraju oči kada ih polegneš!! podsjećaju na chuky-ajohn_constantine wrote:da nije neki od nastavka critters?hellbard wrote: po svemu me podsjeća na "A Night at the Roxbury"-jedino što ovaj film nije smiješan...
no mene zanima dali netko zna za film.. neke lutke ( možda u svemiru ili u u sf setingu ) sa oštrim zubima.. imao sam 5 god i nisam smio gledati, ali se sjećam jedne scene di par odraslih ide na pokretnoj traci prema 5-6 zubatih malih lutaka dok oni to zadovoljno odobravaju ispuštajući neartikulirane zvukove?? il neš... mislim da je film iz 80tih..
???
E ovo je već nova partija onda....ima par filmova sa takvim lutkama
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
olio
na jednom forumu sam vidio da netko pita ovo
i sada i mene zanima koji je to filmtrebam pomoc oko pronalaska jednog filma...vidio sam davno trailer i dopao mi se ali sad ne znam kak se zove film..
.u traileru je neki lik bio u kuæi i sa trakom ljepi prozore i vrata jer neki virus u gradu.onda dolazi neka žena i lupa po vratima da je pusti unutra...
- dr_gonzo
- Scorpio
Da nije neki od nastavaka filma "Pulse"?olio wrote:na jednom forumu sam vidio da netko pita ovo
i sada i mene zanima koji je to filmtrebam pomoc oko pronalaska jednog filma...vidio sam davno trailer i dopao mi se ali sad ne znam kak se zove film..
.u traileru je neki lik bio u kući i sa trakom ljepi prozore i vrata jer neki virus u gradu.onda dolazi neka žena i lupa po vratima da je pusti unutra...
- Studeni
RIGHT AT YOUR DOOR ---- dobar mali filmolio wrote:na jednom forumu sam vidio da netko pita ovo
.u traileru je neki lik bio u kući i sa trakom ljepi prozore i vrata jer neki virus u gradu.onda dolazi neka žena i lupa po vratima da je pusti unutra...
http://www.imdb.com/title/tt0458367/
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Donnie Darko
aaah, gledo sam to. jako dobro ostvarenje.Glumi brijem jedan od likova iz csi miamiStudeni wrote:RIGHT AT YOUR DOOR ---- dobar mali filmolio wrote:na jednom forumu sam vidio da netko pita ovo
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
-
olio
da to jeStudeni wrote:RIGHT AT YOUR DOOR ---- dobar mali filmolio wrote:na jednom forumu sam vidio da netko pita ovo
.u traileru je neki lik bio u kuæi i sa trakom ljepi prozore i vrata jer neki virus u gradu.onda dolazi neka žena i lupa po vratima da je pusti unutra...
hvala puno !!
- DeadFish
- boyko
i ja sam si nedavno razmišljal koj je to film,znam da mi je bil dobar dok sam ga gledal...DeadFish wrote:Ovako cura mi traži jedan film, avion zaluta u neku čudnu dimenziju, pista za avione lebdi unutar ničega. Ima slijepa cura koja predosjeća čudovišta(ii budućnost ) čudovišta su nekakve crne kugle sa redovima rotirajućih zubiju.
Ima li tko kakve ideje kaj bi to moglo bit ?
tnx cons
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
Ghrall
The langoliers.DeadFish wrote:Ovako cura mi traži jedan film, avion zaluta u neku čudnu dimenziju, pista za avione lebdi unutar ničega. Ima slijepa cura koja predosjeća čudovišta(ii budućnost ) čudovišta su nekakve crne kugle sa redovima rotirajućih zubiju.
Ima li tko kakve ideje kaj bi to moglo bit ?
-
Ghrall