Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
hellbard

Post by hellbard » 23 Aug 2009, 11:24

john_constantine wrote:
hellbard wrote:
Hec wrote:ostalo vezano uz film... < tamo nema ovoga :lol:

film nije horror ali;
znaju ga svi mislim, ali ja sam zaboravio ime, radi se o 2 brata koja su potpuno identicna u osobinama
stalo im je samo do izlazaka, disca i zajebancije, tu je poznata zajebancija u autu, ono kad klimaju
glavama u kut u autu dok slusaju mjuzu. full smjesan film i na kraju dode buraz na vjencanje i
ovaj mu sa radija pusti disco mjuzu i ovaj prekine vjencanje...
uvjek nose crveni i plavi smoking...
ma znate ga 100% ali ja trebam engleski naziv :lol:
po svemu me podsjeća na "A Night at the Roxbury"-jedino što ovaj film nije smiješan... :kasapljenje:

no mene zanima dali netko zna za film.. neke lutke ( možda u svemiru ili u u sf setingu ) sa oštrim zubima.. imao sam 5 god i nisam smio gledati, ali se sjećam jedne scene di par odraslih ide na pokretnoj traci prema 5-6 zubatih malih lutaka dok oni to zadovoljno odobravaju ispuštajući neartikulirane zvukove?? il neš... mislim da je film iz 80tih..

???
da nije neki od nastavka critters?
hmm.. zaboravio sam reći da su lutke bebača.. kao one koje zatvaraju oči kada ih polegneš!! podsjećaju na chuky-a

gogoCK

Post by gogoCK » 23 Aug 2009, 12:32

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Aug 2009, 02:51

hellbard wrote:
john_constantine wrote:
hellbard wrote: po svemu me podsjeća na "A Night at the Roxbury"-jedino što ovaj film nije smiješan... :kasapljenje:

no mene zanima dali netko zna za film.. neke lutke ( možda u svemiru ili u u sf setingu ) sa oštrim zubima.. imao sam 5 god i nisam smio gledati, ali se sjećam jedne scene di par odraslih ide na pokretnoj traci prema 5-6 zubatih malih lutaka dok oni to zadovoljno odobravaju ispuštajući neartikulirane zvukove?? il neš... mislim da je film iz 80tih..

???
da nije neki od nastavka critters?
hmm.. zaboravio sam reći da su lutke bebača.. kao one koje zatvaraju oči kada ih polegneš!! podsjećaju na chuky-a

E ovo je već nova partija onda....ima par filmova sa takvim lutkama
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

olio

Post by olio » 24 Aug 2009, 12:11

na jednom forumu sam vidio da netko pita ovo
trebam pomoc oko pronalaska jednog filma...vidio sam davno trailer i dopao mi se ali sad ne znam kak se zove film..
.u traileru je neki lik bio u kuæi i sa trakom ljepi prozore i vrata jer neki virus u gradu.onda dolazi neka žena i lupa po vratima da je pusti unutra...
i sada i mene zanima koji je to film

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Aug 2009, 12:22

Po opisu mi baca više na knjigu I am Legend :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Scorpio

Post by Scorpio » 25 Aug 2009, 15:36

olio wrote:na jednom forumu sam vidio da netko pita ovo
trebam pomoc oko pronalaska jednog filma...vidio sam davno trailer i dopao mi se ali sad ne znam kak se zove film..
.u traileru je neki lik bio u kući i sa trakom ljepi prozore i vrata jer neki virus u gradu.onda dolazi neka žena i lupa po vratima da je pusti unutra...
Da nije neki od nastavaka filma "Pulse"?

Studeni

Post by Studeni » 25 Aug 2009, 18:42

.u traileru je neki lik bio u kući i sa trakom ljepi prozore i vrata jer neki virus u gradu.onda dolazi neka žena i lupa po vratima da je pusti unutra...
RIGHT AT YOUR DOOR ---- dobar mali film
http://www.imdb.com/title/tt0458367/
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 25 Aug 2009, 19:16

Studeni wrote:
aaah, gledo sam to. jako dobro ostvarenje.Glumi brijem jedan od likova iz csi miami
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

olio

Post by olio » 26 Aug 2009, 01:02

Studeni wrote:
.u traileru je neki lik bio u kuæi i sa trakom ljepi prozore i vrata jer neki virus u gradu.onda dolazi neka žena i lupa po vratima da je pusti unutra...
da to je
hvala puno !!

DeadFish

Post by DeadFish » 07 Sep 2009, 18:58

Ovako cura mi traži jedan film, avion zaluta u neku čudnu dimenziju, pista za avione lebdi unutar ničega. Ima slijepa cura koja predosjeća čudovišta(ii budućnost ) čudovišta su nekakve crne kugle sa redovima rotirajućih zubiju.

Ima li tko kakve ideje kaj bi to moglo bit ?

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2009, 19:11

langoliers
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 07 Sep 2009, 22:25

DeadFish wrote:Ovako cura mi traži jedan film, avion zaluta u neku čudnu dimenziju, pista za avione lebdi unutar ničega. Ima slijepa cura koja predosjeća čudovišta(ii budućnost ) čudovišta su nekakve crne kugle sa redovima rotirajućih zubiju.

i ja sam si nedavno razmišljal koj je to film,znam da mi je bil dobar dok sam ga gledal...

tnx cons :wink:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Ghrall

Post by Ghrall » 08 Sep 2009, 03:49

DeadFish wrote:Ovako cura mi traži jedan film, avion zaluta u neku čudnu dimenziju, pista za avione lebdi unutar ničega. Ima slijepa cura koja predosjeća čudovišta(ii budućnost ) čudovišta su nekakve crne kugle sa redovima rotirajućih zubiju.

The langoliers.

A$H

Post by A$H » 08 Sep 2009, 09:14

duhovito.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Ghrall

Post by Ghrall » 08 Sep 2009, 10:37

Sad gledam što duhovito gdje, onda skužim. Bio kod frendice do pol 4 ujutro i pio. Ništ čudnog. :D

Post Reply