Navijači

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 Aug 2009, 01:05

Vidim da nisi upucen u sve to...Neda mi se...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 03 Aug 2009, 02:31

GreenHornet wrote:
Eat Your Brains wrote:
GreenHornet wrote:Nabijem na kurac svakoga tko podrzava slovacku gamad!
Nabijem na kurac svakog tko podrzava divljastvo i nasilje prema drugima.
Ćestitam!Upravo si nabio sam sebe na kurac.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :prayer: :prayer: :prayer:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Aug 2009, 09:42

također podrška slovačkoj policiji. sve to treba prebiti pa poslati na društveno koristan rad, doživotno.

Scarface

Post by Scarface » 03 Aug 2009, 11:24

Moj drugi rođak je predsjednik Trogirskog ogranka za Torcidu i iskreno, nije mi drag, i slažen se da zaslužuju sve šta dobiju, ALI- u ovom slučaju Slovaci su malo pretjerali, ne zaboravimo da nisu ni policajci ništa drugo do bivši huligani, bar velika većina njih, a to znan jer ih poznajen masu, čak mi je i krizmani kum policajac. Tako da mi se gade svi, ne žalin prebijene debile, al ni ne podržavan idiotske siledžijske policajce.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 03 Aug 2009, 13:38

Dobro kazes.
I like to eat things.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 Aug 2009, 16:35

Ovo ne zasluzuju pedofili a kamoli ljudi koji su prevalili 1000 km da bi pogledati voljeni klub:

Image
Image
Image
Image
Image

SVI SLOVACKIM POLICAJCIMA OD SRCA ZELIM KARCINOM.

Ovdje su ih drzali 12 sati u lezecem polozaju:
Image

Scarface

Post by Scarface » 03 Aug 2009, 17:39

Je, definitivno su pretjerali. Ne boj se, sve to u životu dođe na svoje, došlo je Torcidašima, doć će i njima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 Aug 2009, 17:44

Ne radi torcidina stranici,trebam jos stavit fotografije gdje Torcida mirno sjedi u kaficima i normalno prolazi kraj navijaca Ziline,tako da ovi sto slijepo vjeruju medijima shvate da je policija pocela...

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Aug 2009, 17:49

hm, a čuj, samo su si krivi... Ako su znali da im je zabranjeno ići na utakmicu, nisu niti trebali ići. :roll: Ovako su naučili lekciju i dobili 5 godina zabrane pristupa utakmicama. A osim toga, ovako bar znaju kako je drugima koje su premlaćivali na tim utakmicama. :rock: Cijeli nogomet je postao divljaštvo i nasilje, i primitivizam...
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 03 Aug 2009, 17:49

prva slika je prebrutalna :?
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 03 Aug 2009, 17:56

@Cons
Zabranjeno im je kao torcidi-dosli su bez obiljezlja sa kartama koje su im slovaci kupili...Znaju oni odavno kako je dobit batine,ali izgleda da neke ljubavi nemaju granice :wink:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 04 Aug 2009, 14:13

filmofil

Post by filmofil » 06 Aug 2009, 00:28

Wendigo wrote:također podrška slovačkoj policiji. sve to treba prebiti pa poslati na društveno koristan rad, doživotno.
zašto pričate o nečemu o čemu nemate pojma? ovo se odnosi i na eat your brains...

ovdje se radi o ljudima koji su došli u slovačku navijati, bez ikakvih navijačih obilježja i incidenata...platili su kartu i put do slovačke, a nisu ih pustili na stadion...zašto? jer su hrvati :roll: dakle, ovdje se ne radi o nikakvih huliganima koji su došli provocirat i tražit nevolje...brutalne batine su dobili za ništa

a šta je najbolje od svega reakcija naše vlade je bila isprika slovačkom ministru...tj naš pametni jandroković se išao ispričati zbog incidenta kojeg SMO uzrokovali...tako je lijepo opalio šamarčinu cijeloj hrvatskoj zato što se mora ljubit dupe za ulazak u EU

ne možeš izjednačavati huligane sa navijačima :wink: da se tu radilo o huliganima ja nebi riječ rekao jer huligani zaslužuju i gore stvari od ovakvih batina...da si ti bio među tim navijačima baš me zanima kakav bi ti onda stav bio
This is the Zodiac speaking.

filmofil

Post by filmofil » 06 Aug 2009, 00:32

john_constantine wrote:to oni što su im zabranili da idu na utakmicu i nisu poslušali? Ma dobro je napravila ta policija što ih je premlatila. :mrgreen:
zabranjen je organizirani odlazak torcide na utakmicu, ali ako ti privatno kupiš kartu možeš otići na utakmicu...takva su pravila UEFE i nisu prekršena
This is the Zodiac speaking.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 06 Aug 2009, 00:45

Uz dužno poštovanje za navijače i policiju... Ono što su navijači napravili je čista provokacija... Isto bi rekao da su na njihovom mjestu bili Dinamovci ili bilo koja druga navijačka skupina... Ali budimo iskreni... Navijači traže tučnjavu prokleto često... I onda kada dobiju batina trebali bi ih kao sažaljavati? To su većinom odrasli ljudi... Trebaju se tako i ponašati. Da sam ja policajac isto bi to napravio...
Revenge solves everything

Post Reply