Navijači
-
-
- Scarface
Moj drugi rođak je predsjednik Trogirskog ogranka za Torcidu i iskreno, nije mi drag, i slažen se da zaslužuju sve šta dobiju, ALI- u ovom slučaju Slovaci su malo pretjerali, ne zaboravimo da nisu ni policajci ništa drugo do bivši huligani, bar velika većina njih, a to znan jer ih poznajen masu, čak mi je i krizmani kum policajac. Tako da mi se gade svi, ne žalin prebijene debile, al ni ne podržavan idiotske siledžijske policajce.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
- Scarface
Je, definitivno su pretjerali. Ne boj se, sve to u životu dođe na svoje, došlo je Torcidašima, doć će i njima.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
- john_constantine
hm, a čuj, samo su si krivi... Ako su znali da im je zabranjeno ići na utakmicu, nisu niti trebali ići.
Ovako su naučili lekciju i dobili 5 godina zabrane pristupa utakmicama. A osim toga, ovako bar znaju kako je drugima koje su premlaćivali na tim utakmicama.
Cijeli nogomet je postao divljaštvo i nasilje, i primitivizam...

Michel puši karu.
-
-
-
zašto pričate o nečemu o čemu nemate pojma? ovo se odnosi i na eat your brains...Wendigo wrote:također podrška slovačkoj policiji. sve to treba prebiti pa poslati na društveno koristan rad, doživotno.
ovdje se radi o ljudima koji su došli u slovačku navijati, bez ikakvih navijačih obilježja i incidenata...platili su kartu i put do slovačke, a nisu ih pustili na stadion...zašto? jer su hrvati

a šta je najbolje od svega reakcija naše vlade je bila isprika slovačkom ministru...tj naš pametni jandroković se išao ispričati zbog incidenta kojeg SMO uzrokovali...tako je lijepo opalio šamarčinu cijeloj hrvatskoj zato što se mora ljubit dupe za ulazak u EU
ne možeš izjednačavati huligane sa navijačima

This is the Zodiac speaking.
-
zabranjen je organizirani odlazak torcide na utakmicu, ali ako ti privatno kupiš kartu možeš otići na utakmicu...takva su pravila UEFE i nisu prekršenajohn_constantine wrote:to oni što su im zabranili da idu na utakmicu i nisu poslušali? Ma dobro je napravila ta policija što ih je premlatila.
This is the Zodiac speaking.
- DeadDispatcher90
Uz dužno poštovanje za navijače i policiju... Ono što su navijači napravili je čista provokacija... Isto bi rekao da su na njihovom mjestu bili Dinamovci ili bilo koja druga navijačka skupina... Ali budimo iskreni... Navijači traže tučnjavu prokleto često... I onda kada dobiju batina trebali bi ih kao sažaljavati? To su većinom odrasli ljudi... Trebaju se tako i ponašati. Da sam ja policajac isto bi to napravio...
Revenge solves everything