Epic Movie - predugo traje za jednu parodiju...
john_constantine wrote:A.I. Umjetna inteligencija - eh, kao što svi redatelji imaju svoje šrotove kao Tim Burton planet majmuna, tako i Steven Spielberg... Patetično besmisleno filmsko djelo, s patetičnim stupidnim krajem, i prejadnom scenom napuštanja djeteta koje bi kao trebalo izmamiti suze gledateljima. Mislim, zamisao je na početku bila dobra, ali kasnije prelazi u totalnu nebulozu u potragu za plavom vilom, kao da gledate neki dječji film, a opet je sam film premračan za djecu. Po treći put gledam taj film, ispada kao sf verzija pinokija, ali opet... Prenapuhani film koji je stvoren da baci gledatelje u depresiju i izmami potoke suza... 2/5
SPOILER
I to njegovo uvaljivanje aliena na kraj filma je jedna od najvećih debilana ikad... ma daj molim te, tako patetičan završetak nikad nisam vidio u životu... Ožive majku na jedan dan koja to čak niti nikad bila, i što je s kilncem poslije? Znam da je lik opsjednut alienima, ali kvragu... stvarno nema nikakvog smisla...
moja je morala pisati seminarski rad iz toga za jedan kolegij sad na visojDecadentor wrote:john_constantine wrote:A.I. Umjetna inteligencija - eh, kao što svi redatelji imaju svoje šrotove kao Tim Burton planet majmuna, tako i Steven Spielberg... Patetično besmisleno filmsko djelo, s patetičnim stupidnim krajem, i prejadnom scenom napuštanja djeteta koje bi kao trebalo izmamiti suze gledateljima. Mislim, zamisao je na početku bila dobra, ali kasnije prelazi u totalnu nebulozu u potragu za plavom vilom, kao da gledate neki dječji film, a opet je sam film premračan za djecu. Po treći put gledam taj film, ispada kao sf verzija pinokija, ali opet... Prenapuhani film koji je stvoren da baci gledatelje u depresiju i izmami potoke suza... 2/5
SPOILER
I to njegovo uvaljivanje aliena na kraj filma je jedna od najvećih debilana ikad... ma daj molim te, tako patetičan završetak nikad nisam vidio u životu... Ožive majku na jedan dan koja to čak niti nikad bila, i što je s kilncem poslije? Znam da je lik opsjednut alienima, ali kvragu... stvarno nema nikakvog smisla...
Moja mama voli taj film