Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Sammy

Post by Sammy » 26 Jul 2009, 19:12

Meet the Spartans - dvaput sam ga gledo u jednom danu, a lol, koja sprdacina :lol:..jedini plus sto traje 60 min, pa se lako gleda :lol:

Epic Movie - predugo traje za jednu parodiju...
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

chatterer

Post by chatterer » 26 Jul 2009, 21:15

The Green Mile - savršenstvo, svaki glumac savršeno odgovara ulozi

callac

Post by callac » 26 Jul 2009, 22:26

Monkeybone - plusevi ovog filma su gl. glumac, odlična animacija (svaka čast na maštovitosti likova u Downtownu :) ) i meni presmješna scena kada mrtvi atletičar bježi iz bolnice :lol: :lol: Nije baš za gledati u više navrata, meni je ovo bio treći put jer je igrom slučaja bio na tv-u a ja kod staraca bez kompa :P , ali svakako je za pogledati 8.5/10

Never Talk To Strangers - jedan od rijetkih filmova u kojima mi A.Banderas nije odvratno ljigav muškarac, dok Rebecca De Mornay uvijek ostaje antipatikus, teži!! I ovaj film sam pogledala već više puta pa twist na kraju koji bi trebao biti glavni adut filma sada to više nije i stoga 6.5/10
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

olio

Post by olio » 26 Jul 2009, 23:08

Monkeybone
5.5/10
blesav film

king i poe :lol:

Scarface

Post by Scarface » 26 Jul 2009, 23:26

Time to kill- 10/10
Draw!- 7/10
Crows zero 2- 10/10
Harry Potter and the Hal-Blood Prince- 8.5/10
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

bakero

Post by bakero » 27 Jul 2009, 14:40

The running man - eto s njim sam pogledao i sve schwarzieve filmove,niti jedan nije ostao.... dobra zajebancija, osrednje ostvarenje ali i prilično zanimljiv uz Arnoldov tipičan naglasak... 5.5/10 Come heaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jul 2009, 19:04

A.I. Umjetna inteligencija - eh, kao što svi redatelji imaju svoje šrotove kao Tim Burton planet majmuna, tako i Steven Spielberg... Patetično besmisleno filmsko djelo, s patetičnim stupidnim krajem, i prejadnom scenom napuštanja djeteta koje bi kao trebalo izmamiti suze gledateljima. Mislim, zamisao je na početku bila dobra, ali kasnije prelazi u totalnu nebulozu u potragu za plavom vilom, kao da gledate neki dječji film, a opet je sam film premračan za djecu. Po treći put gledam taj film, ispada kao sf verzija pinokija, ali opet... Prenapuhani film koji je stvoren da baci gledatelje u depresiju i izmami potoke suza... 2/5
SPOILER
I to njegovo uvaljivanje aliena na kraj filma je jedna od najvećih debilana ikad... ma daj molim te, tako patetičan završetak nikad nisam vidio u životu... Ožive majku na jedan dan koja to čak niti nikad bila, i što je s kilncem poslije? Znam da je lik opsjednut alienima, ali kvragu... stvarno nema nikakvog smisla... :roll:
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Jul 2009, 20:22

john_constantine wrote:A.I. Umjetna inteligencija - eh, kao što svi redatelji imaju svoje šrotove kao Tim Burton planet majmuna, tako i Steven Spielberg... Patetično besmisleno filmsko djelo, s patetičnim stupidnim krajem, i prejadnom scenom napuštanja djeteta koje bi kao trebalo izmamiti suze gledateljima. Mislim, zamisao je na početku bila dobra, ali kasnije prelazi u totalnu nebulozu u potragu za plavom vilom, kao da gledate neki dječji film, a opet je sam film premračan za djecu. Po treći put gledam taj film, ispada kao sf verzija pinokija, ali opet... Prenapuhani film koji je stvoren da baci gledatelje u depresiju i izmami potoke suza... 2/5
SPOILER
I to njegovo uvaljivanje aliena na kraj filma je jedna od najvećih debilana ikad... ma daj molim te, tako patetičan završetak nikad nisam vidio u životu... Ožive majku na jedan dan koja to čak niti nikad bila, i što je s kilncem poslije? Znam da je lik opsjednut alienima, ali kvragu... stvarno nema nikakvog smisla... :roll:

Moja mama voli taj film
Image

olio

Post by olio » 27 Jul 2009, 20:24

film je dobar dok ne doðe scena napuštanja davida

elrania

Post by elrania » 27 Jul 2009, 20:26

Decadentor wrote:
john_constantine wrote:A.I. Umjetna inteligencija - eh, kao što svi redatelji imaju svoje šrotove kao Tim Burton planet majmuna, tako i Steven Spielberg... Patetično besmisleno filmsko djelo, s patetičnim stupidnim krajem, i prejadnom scenom napuštanja djeteta koje bi kao trebalo izmamiti suze gledateljima. Mislim, zamisao je na početku bila dobra, ali kasnije prelazi u totalnu nebulozu u potragu za plavom vilom, kao da gledate neki dječji film, a opet je sam film premračan za djecu. Po treći put gledam taj film, ispada kao sf verzija pinokija, ali opet... Prenapuhani film koji je stvoren da baci gledatelje u depresiju i izmami potoke suza... 2/5
SPOILER

Moja mama voli taj film
moja je morala pisati seminarski rad iz toga za jedan kolegij sad na visoj :lol:

Scarface

Post by Scarface » 27 Jul 2009, 21:18

Meni je A.I. nevjerojatno dobar, zaslužuje 20 od 10, cili film san osjeća neku užasnu tjeskobu koju nisan naša ni u jednom drugom djelu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 27 Jul 2009, 21:45

I Love You Man- 8/10- simpatična komedija, u kojoj je za promjenu problem nać prijatelja, a ne curu. :P

dr mladjo

Post by dr mladjo » 27 Jul 2009, 22:08

Hitch (2005)-vrlo dobra rom komedija.nije toliko sladunjava 7,5/10

A Bug's Life (1998) -najslabiji pixarov film.jednostavno previše podsječa na tipične disneyevske filmove..7/10

Kung Fu Panda (2008)-zabavan crtič ali ni blizu pixaru..8/10

Surf's Up (2007) -animirani lažni dokumentarac o pingvinima surferima.čak i na 4 gledanje ekstra zabavan 9/10

El maquinista (2004)-još bolji na drugo gledanje,kad se primječuju sve one sitnice ,oni hintovi.svaka čast baleu na spremnot za ulogu 9/10

Old School (2003)- 7,5/10

The Oxford Murders (2008)-krimič s misterijom.u oxfordu se dešavaju umorstva koji su nekako povezani s matetmatikom..7/10

imao sam sreče pa sam naletio i na 2 nezavisna bisera
The Wackness (2008) -priča o prijateljstvu srednjovječnog psihijatra te tinejđera dilera za ljeta 1994 8,5/10 te Once (2006)-o ljubavi i glazbi frajera i djevojke(ne saznajemo im imena u filmu).oba filma imaju odličnu mjuzu 9/10

Ice Age (2002) 8/10

Fool's Gold (2008)-podcjenjena rom kom pustolovina.kao lov na zeleni dijamant ali na karibima,s više ljudi :-) 7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

elrania

Post by elrania » 27 Jul 2009, 22:17

the hangover [2009] - jako dobra novija komedija. bila sam poprilicno skepticna glede ovog filma i ispao je super. ne toliko smijesan ko sto se pricalo, ali zbilja se isplatilo pogledati - 8,5/10

race to witch mountain [2009] - osrednja i prepuna kliseja djecja avantura koja bas nije zablistala. svida mi se sarenilo, ali radnja je preplitka da bi je se smatralo zanimljivom. drazi mi je bilo kakvi crtic, nego ovakvo sto. - 5,5/10

pirates of the caribbean - the curse of the black pearl [2003] - nakon 3. gledanja jos uvijek preodlicna avantura o gusarima i apsolutno obozavam film zbog ambijenta i likova. gledat ce se jos puno puta. - 9/10

pirates of the caribbean - dead man's chest [2006] - bloom i knightley ovdje imaju vec puno dominantnije uloge i samim time mi je film iritantniji, no jos uvijek je krcat zahvalnim elementima. davy jones izgleda zbilja fantasticno i radnja poprima izrazajnije fantasy elemente.
jedino ga je bilo malo teze pratiti sad po 2. put jer traje 2,5 sata pa je poceo zamarati na nekim poznatim dijelovima. - 7/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Jul 2009, 12:58

race to witch mountain - prosječno , 5/10
crank - high voltage , Chev je car,al ovaj su film usrali,previše bedastoća, prvi crank ipak duplo bolji
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply