Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Jul 2009, 20:35

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
A$H wrote:24 season 5 - 3.5/5 - ima svojih momenata..
heh..."ima svojih momentata"...najbolja sezona čovječe 8) :lol:
pa i je..a to sve govori o seriji.. :lol: :lol:

za sad je 6. bolja.. :lol:
Eh...sve čudniji i čudniji postaješ...meh 8) 8) :? :twisted: :lol: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Jul 2009, 20:48

BTW...on topic...ovako na brzinu i u kratko...

Bruno (200) 3-3,5/5 - a ne znam...smiješan je (ne stalno), zabavan je...i ovaj put je Sasha išao mnogo dalje nego sa Boratom u pogledu šokiranja gledatelja, brukanja u javnosti i tome sličnih stvari...ali neš mi nije po volji. Vidjet ćemo šta će još jedno gledanje (u bližoj ili još bolje, daljoj budućnosti) donjeti...a nakon toga...who gives a fuck!

Crank: High Voltage (2009) 4/5 - Holy mother of Gooood!!! Koja ludnica od filma...kao što sam i očekivao. Jeste da ima svojih mana, npr. ona kineskinja fakat ide na kurac (drago mi da je završila onak kak je završila LOL), soundtrack je mogao biti malo bolji (prvi film je imao bolji soundtrack) i film je nekih cirka 10ak min malo predug...ali majko mila...šta sam se guštao...sise i guzice, divlji vizulani stil, jednako divlji Statham, trash momenata, funny intermezzo momenata...a i sviđa mi se kako su to sve scenarstički povezali sa prvim filmom. Nije neka genijalnost u pitanju...al funkionira.
Gledat će se opet!!

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Jul 2009, 20:56

Dragonrage wrote:BTW...on topic...ovako na brzinu i u kratko...

Crank: High Voltage (2009) 4/5 - Holy mother of Gooood!!! Koja ludnica od filma...kao što sam i očekivao. Jeste da ima svojih mana, npr. ona kineskinja fakat ide na kurac (drago mi da je završila onak kak je završila LOL), soundtrack je mogao biti malo bolji (prvi film je imao bolji soundtrack) i film je nekih cirka 10ak min malo predug...ali majko mila...šta sam se guštao...sise i guzice, divlji vizulani stil, jednako divlji Statham, trash momenata, funny intermezzo momenata...a i sviđa mi se kako su to sve scenarstički povezali sa prvim filmom. Nije neka genijalnost u pitanju...al funkionira.
Gledat će se opet!!
potpis. Većina kritičara pljuje po tom filmu, ali što oni znaju. :lol:

SPOILER
jedino mi je bed što nisu pokazali što to taj kinez ima tako bolesnoga u toj hladnjači. :lol:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 16 Jul 2009, 21:29

Evo i ja pljujen na njega, šta je preslano ni mački nije drago.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Jul 2009, 22:00

Family guy season 2 - zabavnije od prve sezone, s više sprdanja na račun drugih, tek ona epizoda kada se dogodi apokalipsa... 4/5
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 16 Jul 2009, 22:04

Ma prva je ionako kratka, samo 7 epizoda, na nju cilu gledan ka na malo duži pilot.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 16 Jul 2009, 23:16

Ghostface wrote:Evo i ja pljujen na njega, šta je preslano ni mački nije drago.

filmofil

Post by filmofil » 17 Jul 2009, 00:40

bruno 3/5...a ono, niš tak posebno...ima dobrih fora stvarno, ali ne mogu reći da je film nešto ekstra
This is the Zodiac speaking.

Ghrall

Post by Ghrall » 17 Jul 2009, 01:32

john_constantine wrote:Family guy season 2 - zabavnije od prve sezone, s više sprdanja na račun drugih, tek ona epizoda kada se dogodi apokalipsa... 4/5
Slažem se, druga je brutalnija definitivno. Ja sam na 5. sezoni trenutno.

boyko

Post by boyko » 17 Jul 2009, 01:56

Ghrall wrote:
john_constantine wrote:Family guy season 2 - zabavnije od prve sezone, s više sprdanja na račun drugih, tek ona epizoda kada se dogodi apokalipsa... 4/5
Slažem se, druga je brutalnija definitivno. Ja sam na 5. sezoni trenutno.
ja tek danas saznal da ima i 7. sezona!
mora se to skinut...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

elrania

Post by elrania » 17 Jul 2009, 02:11

léon [1994]

napokon sam okoncala visegodisenje uzgajanje ovog filma i, potaknuta asfodelinim avatarom, pronasla sam 2 slobodna sata i volje da ga pogledam. i krenula sam s toliko entuzijazma uzimajuci u obzir sve odlicne stvari koje sam cula o filmu i sada, nakon sto ga pogledah, imam dojam da nisam nista vidjela.
razocarana sam time sto su mi dojmovi nikakvi jer sam zbilja puno ocekivala; tema je zvucala oclicno, glumci su izvrsni, toliko ga hvale...itd.
oldman je bio jako simpatican, no odnos rena i portman mi se zgadio. nisu mi ni kao individue zasjali i to je prakticki bilo dovoljno da mi upropasti cijeli film.
ne dozivljam ga cak ni kao jednim od onih filmova za koje znamo da su dobri i razumijemo zasto valjaju, ali nam nisu sjeli skroz - ovaj mi je samo prazan i nezanimljiv.

:?

Scarface

Post by Scarface » 17 Jul 2009, 02:14

Iskreno, nije ni meni bija neko ludilo kad san ga pogleda. Film jednostavno nije toliko dobar, ima ono nešto šta je mnoge opčaralo, i depresivan kraj and that's about it.

A$H

Post by A$H » 17 Jul 2009, 07:02

Prije:

Never Surrender - 1.5/5 - o boze..ovo nije jedna od onih koji su toliko losi da su dobri..ovo je uzas..a gluma na nivou prvasica..

Forbbiden Zone - 3.5/5 - totalno cudno na pozitivan nacin..drago mi je da sam to pogledao..sumnjam da bih se sam toga primio..

Reaper S1-S2 - 4/5 - nikako docekat trecu sezonu..

Rise Of The Footsoldier - 3/5 - nije mi tak dobar koliko sam cuo da ga svuda hvale..ok prica te dosta brutalan na momente..ali mi je bio nezanimljiv..

Scrubs S1-S3 - 4.5/5 - svakom sezonom sve ludji i ludji..trenutno na 4...brutala..

The Island - 3.5/5 - po drugi put..malo manje zanimljiv..ali jos uvijek okay SF sa odlicnim Ewan McGregor-om..

ne da mi se vise.. :lol:

Nocas:

Ambush - 2.5/5 - fora napravljeno, ali stvarno izlizana ideja..

Chosen - 3/5 - fora natjeravanje sa autima uz muziku kao stvorenu za to..ostalo ok..

The Follow - 4/5 - dobra prica..uz poznate glumce..

Star - 4/5 - mozda najzabavniji i najveca sprdnja od svih..lol..

Poweder Keg - 3.5/5 - jedan sa malo ozbiljnijom i tuznijom radnom..i odlican dokumentarni stil..

Hostage - 4/5 - zabavan i sa twistom na kraju..ok glumci i jurnjava po gradu..

Ticker - 5/5 - najbolji po meni..brdo jurnjave..akcije..prica ispricana na pravi nacin..i najvise poznatih faca zajedno..odlicno..

Beat the Devil - 4.5/5 - jedini koji sam jos prije vidio..i dalje vizualno lud sa ludim likovima..kraj je totalni FTW..

Watchmen - Tales of the Black Freighter - 4/5 - dosta dobar, niti na tren dosadan..odlican kraj..samo kaj mi je takva animacija pomalo odbojna..

Stiletto - 2.5/5 - onako za jedno gledanje ok i vise nikada..nista novo..ok likovi i akcija..dobra zavrsnica..mozda bi bio bolji da nisam kljucao od umora..mogao sam i sa necem boljim zavrsit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr mladjo

Post by dr mladjo » 17 Jul 2009, 09:05

elrania wrote: ne dozivljam ga cak ni kao jednim od onih filmova za koje znamo da su dobri i razumijemo zasto valjaju, ali nam nisu sjeli skroz - ovaj mi je samo prazan i nezanimljiv.

:?
:(
The Island - 3.5/5 - po drugi put..malo manje zanimljiv..ali jos uvijek okay SF sa odlicnim Ewan McGregor-om..

ne da mi se vise..
jedan od rijetkih filmova za koje smatram da su mogli bolje ispast da je bilo manje eksplozija

Cloverfield (2008)-film o jednoj ljubavnoj priči te jednoj neuzvraćenoj ljubavi za vrijeme napada čudovišta bolji opis od samo monster movie.možda mi je pri prvom gledanju smetala trzavost kamere..ali tako je realno morali bit.ljudi nisu profesionalni snimatelji,ruke se tresu.pa čak i njegovi komentari 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

boyko

Post by boyko » 17 Jul 2009, 12:44

South Park sezona 9 - brutalna sezona kao i sve ostale...
evo zanimljivijih događaja :
Mr. Garrison odlazi na plastičnu operaciju i postaje žena,Kenny pomaže raju u borbi protiv pakla,Cartman misli da je duh i oslobađa taoce u crvenom križu,Jimmy ima erekciju,parodija na The Day After Tomorrow,Tom Cruise i John Travolta se skrivaju u Stanovom ormaru i nedaju se van,dečki spašavaju kita i šalju ga na mjesec,Stanovog starog pijanog zaustavlja murija i postaje alkoholičar...
inače kroz cjelu sezonu je dost istaknut Stanov stari,i u svakoj epizodi u kojoj je on bil sam umiral od smjeha.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Post Reply