Prije:
Never Surrender - 1.5/5 - o boze..ovo nije jedna od onih koji su toliko losi da su dobri..ovo je uzas..a gluma na nivou prvasica..
Forbbiden Zone - 3.5/5 - totalno cudno na pozitivan nacin..drago mi je da sam to pogledao..sumnjam da bih se sam toga primio..
Reaper S1-S2 - 4/5 - nikako docekat trecu sezonu..
Rise Of The Footsoldier - 3/5 - nije mi tak dobar koliko sam cuo da ga svuda hvale..ok prica te dosta brutalan na momente..ali mi je bio nezanimljiv..
Scrubs S1-S3 - 4.5/5 - svakom sezonom sve ludji i ludji..trenutno na 4...brutala..
The Island - 3.5/5 - po drugi put..malo manje zanimljiv..ali jos uvijek okay SF sa odlicnim Ewan McGregor-om..
ne da mi se vise..
Nocas:
Ambush - 2.5/5 - fora napravljeno, ali stvarno izlizana ideja..
Chosen - 3/5 - fora natjeravanje sa autima uz muziku kao stvorenu za to..ostalo ok..
The Follow - 4/5 - dobra prica..uz poznate glumce..
Star - 4/5 - mozda najzabavniji i najveca sprdnja od svih..lol..
Poweder Keg - 3.5/5 - jedan sa malo ozbiljnijom i tuznijom radnom..i odlican dokumentarni stil..
Hostage - 4/5 - zabavan i sa twistom na kraju..ok glumci i jurnjava po gradu..
Ticker - 5/5 - najbolji po meni..brdo jurnjave..akcije..prica ispricana na pravi nacin..i najvise poznatih faca zajedno..odlicno..
Beat the Devil - 4.5/5 - jedini koji sam jos prije vidio..i dalje vizualno lud sa ludim likovima..kraj je totalni FTW..
Watchmen - Tales of the Black Freighter - 4/5 - dosta dobar, niti na tren dosadan..odlican kraj..samo kaj mi je takva animacija pomalo odbojna..
Stiletto - 2.5/5 - onako za jedno gledanje ok i vise nikada..nista novo..ok likovi i akcija..dobra zavrsnica..mozda bi bio bolji da nisam kljucao od umora..mogao sam i sa necem boljim zavrsit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!