Koji ste horror zadnji gledali?
- dr_gonzo
- chatterer
meni je taj zadnji najgori, eventualno da nema ostalih dijelova možda bih ga i cijenioAryx wrote:pa nije jos :p Wes Craven's New Nightmare je zadnji, ujedno uz prvi dio meni najboljiSammy wrote:Freddy's Dead: The Final Nightmare - prvih pola sata poprilicno dosadno, kasnije je postalo malo zanimljivije, ali do kraja je ostalo na tome..Freddy je bio dosad najvise zajebantski rasplozen..igranje nitendo igrice s onim napusenim likom LOL... Freddy R.I.P... - 7/10
( mozda sam krivo ovaj rip shvatio ali eto
)
- moko
to je stadij u serijalu poput ovog kad više ne znaju kaj bi mogli napraviti i sve fore su iskorištene pa rade komediju od filma... kad gledaš taj film iz aviona se vidi da je to početak '90. kad je nintendo rulao pa su ga morali nekako ubaciti u filmchatterer wrote:meni je taj zadnji najgori, eventualno da nema ostalih dijelova možda bih ga i cijenioAryx wrote:pa nije jos :p Wes Craven's New Nightmare je zadnji, ujedno uz prvi dio meni najboljiSammy wrote:Freddy's Dead: The Final Nightmare - prvih pola sata poprilicno dosadno, kasnije je postalo malo zanimljivije, ali do kraja je ostalo na tome..Freddy je bio dosad najvise zajebantski rasplozen..igranje nitendo igrice s onim napusenim likom LOL... Freddy R.I.P... - 7/10
( mozda sam krivo ovaj rip shvatio ali eto
)

i dalje držim da je Freddy trojka najbolja... ona scena sa žilama kad freddy vodi onog dečka na vrh tornja ko lutku mi je jedna od žešćih!
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- elrania
- boyko
The Amityville Horror (2005) - prvo moram se zahvalit Moko kaj je zahitila trailer od ovog na face jer inače nebi ni znal za ovo.
film je odličan,baš onakav hororac kakve volim zabavan i s zanimljivom radnjom.snimljan po istinitom događaju baš me zato i dost podsjeća na The Haunting in Connecticut kojeg sam jučer pogledal.čak me malo podsječa i na The Shining.
uglavnom ko voli hororce snimljene po istinitom događaju i s opsjednutim kućama itd,nek svakak ovo pogleda! 10/10

uglavnom ko voli hororce snimljene po istinitom događaju i s opsjednutim kućama itd,nek svakak ovo pogleda! 10/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Wendigo
jako dobar remake moram priznati..boyko wrote:The Amityville Horror (2005) - prvo moram se zahvalit Moko kaj je zahitila trailer od ovog na face jer inače nebi ni znal za ovo.film je odličan,baš onakav hororac kakve volim zabavan i s zanimljivom radnjom.snimljan po istinitom događaju baš me zato i dost podsjeća na The Haunting in Connecticut kojeg sam jučer pogledal.čak me malo podsječa i na The Shining.
- boyko
hm...kolko sam skužil ima dost Amityville hororca...se isplati skidat ostale?Wendigo wrote:jako dobar remake moram priznati..boyko wrote:The Amityville Horror (2005) - prvo moram se zahvalit Moko kaj je zahitila trailer od ovog na face jer inače nebi ni znal za ovo.film je odličan,baš onakav hororac kakve volim zabavan i s zanimljivom radnjom.snimljan po istinitom događaju baš me zato i dost podsjeća na The Haunting in Connecticut kojeg sam jučer pogledal.čak me malo podsječa i na The Shining.
- Wendigo
ima 3 ili 4 nastavka mislim.. pogledao sam samo prvi, onaj iz 70 i neke i preporučio bih ti ga pod obavezno..boyko wrote:hm...kolko sam skužil ima dost Amityville hororca...se isplati skidat ostale?Wendigo wrote:jako dobar remake moram priznati..boyko wrote:The Amityville Horror (2005) - prvo moram se zahvalit Moko kaj je zahitila trailer od ovog na face jer inače nebi ni znal za ovo.film je odličan,baš onakav hororac kakve volim zabavan i s zanimljivom radnjom.snimljan po istinitom događaju baš me zato i dost podsjeća na The Haunting in Connecticut kojeg sam jučer pogledal.čak me malo podsječa i na The Shining.

- boyko
e tnx bum si ga poiskal i skinulWendigo wrote:ima 3 ili 4 nastavka mislim.. pogledao sam samo prvi, onaj iz 70 i neke i preporučio bih ti ga pod obavezno..boyko wrote:hm...kolko sam skužil ima dost Amityville hororca...se isplati skidat ostale?Wendigo wrote: jako dobar remake moram priznati..

- cactus
- moko
uf prestigo si me hehehe... da odličan film, nisam gledala original neg ovaj novi ali me fino iznenadio... budem pogledala i taj stari da vidim kak su ga oni napravili, a tak i onak sam mislila film još jednom pogledatiboyko wrote:The Amityville Horror (2005) - prvo moram se zahvalit Moko kaj je zahitila trailer od ovog na face jer inače nebi ni znal za ovo.film je odličan,baš onakav hororac kakve volim zabavan i s zanimljivom radnjom.snimljan po istinitom događaju baš me zato i dost podsjeća na The Haunting in Connecticut kojeg sam jučer pogledal.čak me malo podsječa i na The Shining.

[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- horkolerbus