Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 01 Jul 2009, 14:05

Wind Chill (2007)

Sasvim dobar atmosferični hororac
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

chatterer

Post by chatterer » 01 Jul 2009, 17:24

Aryx wrote:
Sammy wrote:Freddy's Dead: The Final Nightmare - prvih pola sata poprilicno dosadno, kasnije je postalo malo zanimljivije, ali do kraja je ostalo na tome..Freddy je bio dosad najvise zajebantski rasplozen..igranje nitendo igrice s onim napusenim likom LOL :lol:... Freddy R.I.P... - 7/10
pa nije jos :p Wes Craven's New Nightmare je zadnji, ujedno uz prvi dio meni najbolji :D ( mozda sam krivo ovaj rip shvatio ali eto :P )
meni je taj zadnji najgori, eventualno da nema ostalih dijelova možda bih ga i cijenio

moko

Post by moko » 01 Jul 2009, 18:41

chatterer wrote:
Aryx wrote:
Sammy wrote:Freddy's Dead: The Final Nightmare - prvih pola sata poprilicno dosadno, kasnije je postalo malo zanimljivije, ali do kraja je ostalo na tome..Freddy je bio dosad najvise zajebantski rasplozen..igranje nitendo igrice s onim napusenim likom LOL :lol:... Freddy R.I.P... - 7/10
pa nije jos :p Wes Craven's New Nightmare je zadnji, ujedno uz prvi dio meni najbolji :D ( mozda sam krivo ovaj rip shvatio ali eto :P )
meni je taj zadnji najgori, eventualno da nema ostalih dijelova možda bih ga i cijenio
to je stadij u serijalu poput ovog kad više ne znaju kaj bi mogli napraviti i sve fore su iskorištene pa rade komediju od filma... kad gledaš taj film iz aviona se vidi da je to početak '90. kad je nintendo rulao pa su ga morali nekako ubaciti u film :P
i dalje držim da je Freddy trojka najbolja... ona scena sa žilama kad freddy vodi onog dečka na vrh tornja ko lutku mi je jedna od žešćih!
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]

elrania

Post by elrania » 01 Jul 2009, 19:30

moko wrote: i dalje držim da je Freddy trojka najbolja...
definitivno najbolji nakon 1. dijela. gledam sad bas opet tu scenu s navodenjem; preodlicno :D

Wendigo

Post by Wendigo » 01 Jul 2009, 19:50

elrania wrote:
moko wrote: i dalje držim da je Freddy trojka najbolja...
definitivno najbolji nakon 1. dijela. gledam sad bas opet tu scenu s navodenjem; preodlicno :D
potpis.

boyko

Post by boyko » 02 Jul 2009, 00:49

The Amityville Horror (2005) - prvo moram se zahvalit Moko kaj je zahitila trailer od ovog na face jer inače nebi ni znal za ovo. :wink: film je odličan,baš onakav hororac kakve volim zabavan i s zanimljivom radnjom.snimljan po istinitom događaju baš me zato i dost podsjeća na The Haunting in Connecticut kojeg sam jučer pogledal.čak me malo podsječa i na The Shining.
uglavnom ko voli hororce snimljene po istinitom događaju i s opsjednutim kućama itd,nek svakak ovo pogleda! 10/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Jul 2009, 00:51

boyko wrote:The Amityville Horror (2005) - prvo moram se zahvalit Moko kaj je zahitila trailer od ovog na face jer inače nebi ni znal za ovo. :wink: film je odličan,baš onakav hororac kakve volim zabavan i s zanimljivom radnjom.snimljan po istinitom događaju baš me zato i dost podsjeća na The Haunting in Connecticut kojeg sam jučer pogledal.čak me malo podsječa i na The Shining.
uglavnom ko voli hororce snimljene po istinitom događaju i s opsjednutim kućama itd,nek svakak ovo pogleda! 10/10
jako dobar remake moram priznati..

boyko

Post by boyko » 02 Jul 2009, 00:53

Wendigo wrote:
boyko wrote:The Amityville Horror (2005) - prvo moram se zahvalit Moko kaj je zahitila trailer od ovog na face jer inače nebi ni znal za ovo. :wink: film je odličan,baš onakav hororac kakve volim zabavan i s zanimljivom radnjom.snimljan po istinitom događaju baš me zato i dost podsjeća na The Haunting in Connecticut kojeg sam jučer pogledal.čak me malo podsječa i na The Shining.
hm...kolko sam skužil ima dost Amityville hororca...se isplati skidat ostale?

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Jul 2009, 00:55

boyko wrote:
Wendigo wrote:
ima 3 ili 4 nastavka mislim.. pogledao sam samo prvi, onaj iz 70 i neke i preporučio bih ti ga pod obavezno.. ;)

boyko

Post by boyko » 02 Jul 2009, 00:56

Wendigo wrote:
boyko wrote:
Wendigo wrote: jako dobar remake moram priznati..
ima 3 ili 4 nastavka mislim.. pogledao sam samo prvi, onaj iz 70 i neke i preporučio bih ti ga pod obavezno.. ;)
e tnx bum si ga poiskal i skinul :wink:

cactus

Post by cactus » 02 Jul 2009, 06:54

Nastavaka ima 9 a recenzije je pisao i Horror hr pa ih možeš naći na njegovoj stranici. Moja preporuka su 1 i 2 svakako.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

moko

Post by moko » 02 Jul 2009, 10:05

uf prestigo si me hehehe... da odličan film, nisam gledala original neg ovaj novi ali me fino iznenadio... budem pogledala i taj stari da vidim kak su ga oni napravili, a tak i onak sam mislila film još jednom pogledati :) evo i od mene 5/5 :!:
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Jul 2009, 10:30

bolji je original (i jeziviji), jedino kaj je dosta dugačak..

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Jul 2009, 20:06

child´s play
2/5 - pogledao ga ponovo nakon 10-15 godina i ne sjećam se kad sam ovako umirao od smijeha na horror, a da nije baš ono.. trešina. :lol: :lol:

horkolerbus

Post by horkolerbus » 02 Jul 2009, 21:38

Aligator - zanimljiv film,vazno da nisam potracio 90 minuta uzalud
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Post Reply