Harper's Island (2009) - SPOILERS

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
callac

Post by callac » 20 Jun 2009, 22:47

Ghostface wrote:Inače, sad san član na cbs forumu, tamo su prave teorije, imdb je samo mali dio toga, pa san tamo na strani ovih koji su uvjereni u Wakefieldovu nevinost.

I Harper's Globe je odličan, DW je ujedno i ubojica iz HI, pa sad ostaje vidit kako će se sve to spojit međusobno, jer izgledaju ka dvi potpuno različite priče.
ne razumijem tko je DW?? Inače, odoh se i ja prijavit tamo :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 23:29

callac wrote:
Ghostface wrote:Inače, sad san član na cbs forumu, tamo su prave teorije, imdb je samo mali dio toga, pa san tamo na strani ovih koji su uvjereni u Wakefieldovu nevinost.

I Harper's Globe je odličan, DW je ujedno i ubojica iz HI, pa sad ostaje vidit kako će se sve to spojit međusobno, jer izgledaju ka dvi potpuno različite priče.
ne razumijem tko je DW?? Inače, odoh se i ja prijavit tamo :D

To ti je Dangerous wreck, ako pratiš HG onda znaš o kom pričan, svakako i to pogledaj ako nisi.

callac

Post by callac » 20 Jun 2009, 23:50

Uh, učlanila sam se na CBS forum, na imdb forum i "pretplatila" na HG...obsessed much? :lol: čak sam i postala na imdb-u, ako budeš čitao, nemoj se smijati već sudjeluj! :lol:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2009, 23:53

Kako misliš pretplatila, imaš ih sve na youtube-u. Na imdb mi se ne da, ionako je masu duplih topica tamo i na cbs-u.

callac

Post by callac » 21 Jun 2009, 00:11

Ghostface wrote:Kako misliš pretplatila, imaš ih sve na youtube-u. Na imdb mi se ne da, ionako je masu duplih topica tamo i na cbs-u.
Stavila sam navodne znakove, znači, figurativno govorim :wink: dobivat ću mail HG sa vijestima o novim događanjima
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jun 2009, 01:26

Joj ja nisam uspjela pogledat HG dalje od 2. epizodice, neam živaca jednostavno :lol: presporo ide

sorry :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 21 Jun 2009, 05:15

Upravo pogledo prvu epizodu i bas je u redu, ali jos nisam navucen :lol:
Image

callac

Post by callac » 21 Jun 2009, 09:17

Asfodel wrote:Joj ja nisam uspjela pogledat HG dalje od 2. epizodice, neam živaca jednostavno :lol: presporo ide

sorry :mrgreen:
Uh, tako i ja, i to nisam počela nekim redom nego prvo zadnju ep. koja je izašla, pa sam onako randomski klikala i pogledala po par scena-nekak mi nije zanimljivo.. :)
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Jun 2009, 11:57

pogledao petu epizodu - novi lik, makar uopće ne mislim da je ubojica, ali je moguća žrtva događaja na otoku sa vrijeme ubojstva. A prebrutalni završetak, konačno se nešto događa. Sigurno je cilj da netko spriječi vjenčanje, he. A u ovoj epizodi niti nema one plavuše i njezinog britanca... :o

Nakon onog lažnog dokaza, sada će sigurno JD biti okrivljen za ubojstvo Wellingtona, pošto je spominjao veliko iznenađenje, A sigurno i sljedeći koji će umrijeti. :)

Samo, ubojica se baš ne trudi skrivati dokaze... Ili je htio da otkriju svećenika?

Mislim da je Henry ubojica, a glavu jelena je ionako Shane stavio u njegovu kadu. Cilj, dobiti nasljedstvo i bogatstvo Wellingtonovih.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Jun 2009, 13:25

šesti nastavak - odlično, brutalna završnica, napeti završetak, panika koja vlada, sumnje i otkrića... I dalje mislim da je Henry ubojica, drži se previše hladno, i bez emocije... A možda je onaj britanac, imao je dobru izliku da ga baš taj dan nema kada je pala lopata s lustera. Složio je zamku i otišao s svojom zaručnicom na jahtu... samo koji bi mogao biti motiv uopće...

Makar, iduća teorija je da ne postoji jedan ubojica, već više njih... Čudan mi je onaj dio s novcem i pištoljem, koji je imao stric Marty i onda završi kod Huntera. Wellington je ubio Martya i tim novcem platio Huntera da otiđe s otoka postavivši mu zamku. A richard je postavio zamku s lusterom da bi ubio Wellingtona, dok njega nije ubio netko drugi...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Jun 2009, 14:45

sedma epizoda - malo mlako, ali ima dobrih trenutaka, popis se sve više smanjuje... Ali lik ubija samo te osobe koje su pozvani na vjenčanje, a osoblje je zaštićeno. :lol: I konačno se otkrilo što se dogodilo prije 7 godina, ali... Cijelo vrijeme ne vidimo ubojici lice prije tih 7 godina iako je Jimmy morao vidjeti ubojičino lice. Wakefield je sigurno mrtav osim ako šerif nije ubio krivu osobu...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 21 Jun 2009, 14:49

john_constantine wrote:šesti nastavak - odlično, brutalna završnica, napeti završetak, panika koja vlada, sumnje i otkrića... I dalje mislim da je Henry ubojica, drži se previše hladno, i bez emocije... A možda je onaj britanac, imao je dobru izliku da ga baš taj dan nema kada je pala lopata s lustera. Složio je zamku i otišao s svojom zaručnicom na jahtu... samo koji bi mogao biti motiv uopće...

Makar, iduća teorija je da ne postoji jedan ubojica, već više njih... Čudan mi je onaj dio s novcem i pištoljem, koji je imao stric Marty i onda završi kod Huntera. Wellington je ubio Martya i tim novcem platio Huntera da otiđe s otoka postavivši mu zamku. A richard je postavio zamku s lusterom da bi ubio Wellingtona, dok njega nije ubio netko drugi...

Ne, ne može bit više ubojica, tagline kaže da je samo 1 ubojica.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jun 2009, 15:15

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:šesti nastavak - odlično, brutalna završnica, napeti završetak, panika koja vlada, sumnje i otkrića... I dalje mislim da je Henry ubojica, drži se previše hladno, i bez emocije... A možda je onaj britanac, imao je dobru izliku da ga baš taj dan nema kada je pala lopata s lustera. Složio je zamku i otišao s svojom zaručnicom na jahtu... samo koji bi mogao biti motiv uopće...

Ne, ne može bit više ubojica, tagline kaže da je samo 1 ubojica.
Stvarno? A ja se baš poveslila da ove Consove teorije daju najviše smisla, tata Wellington i to... :(
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

yaps

Post by yaps » 21 Jun 2009, 15:33

Past Midnight (1991) - 3,5/10. Na imdb-u stoji da je film horror/triler, ali od horora nema ni traga ni glasa. Glumci su dobri, ali je film naivan.

Decadentor

Post by Decadentor » 21 Jun 2009, 15:36

yaps wrote:Past Midnight (1991) - 3,5/10. Na imdb-u stoji da je film horror/triler, ali od horora nema ni traga ni glasa. Glumci su dobri, ali je film naivan.

Promasio topic :lol:
Image

Post Reply