ne razumijem tko je DW?? Inače, odoh se i ja prijavit tamoGhostface wrote:Inače, sad san član na cbs forumu, tamo su prave teorije, imdb je samo mali dio toga, pa san tamo na strani ovih koji su uvjereni u Wakefieldovu nevinost.
I Harper's Globe je odličan, DW je ujedno i ubojica iz HI, pa sad ostaje vidit kako će se sve to spojit međusobno, jer izgledaju ka dvi potpuno različite priče.
Harper's Island (2009) - SPOILERS
- callac
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
callac wrote:ne razumijem tko je DW?? Inače, odoh se i ja prijavit tamoGhostface wrote:Inače, sad san član na cbs forumu, tamo su prave teorije, imdb je samo mali dio toga, pa san tamo na strani ovih koji su uvjereni u Wakefieldovu nevinost.
I Harper's Globe je odličan, DW je ujedno i ubojica iz HI, pa sad ostaje vidit kako će se sve to spojit međusobno, jer izgledaju ka dvi potpuno različite priče.
To ti je Dangerous wreck, ako pratiš HG onda znaš o kom pričan, svakako i to pogledaj ako nisi.
- callac
- Asfodel
- Decadentor
- callac
Uh, tako i ja, i to nisam počela nekim redom nego prvo zadnju ep. koja je izašla, pa sam onako randomski klikala i pogledala po par scena-nekak mi nije zanimljivo..Asfodel wrote:Joj ja nisam uspjela pogledat HG dalje od 2. epizodice, neam živaca jednostavnopresporo ide
sorry
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
pogledao petu epizodu - novi lik, makar uopće ne mislim da je ubojica, ali je moguća žrtva događaja na otoku sa vrijeme ubojstva. A prebrutalni završetak, konačno se nešto događa. Sigurno je cilj da netko spriječi vjenčanje, he. A u ovoj epizodi niti nema one plavuše i njezinog britanca... 
Nakon onog lažnog dokaza, sada će sigurno JD biti okrivljen za ubojstvo Wellingtona, pošto je spominjao veliko iznenađenje, A sigurno i sljedeći koji će umrijeti.
Samo, ubojica se baš ne trudi skrivati dokaze... Ili je htio da otkriju svećenika?
Mislim da je Henry ubojica, a glavu jelena je ionako Shane stavio u njegovu kadu. Cilj, dobiti nasljedstvo i bogatstvo Wellingtonovih.
Nakon onog lažnog dokaza, sada će sigurno JD biti okrivljen za ubojstvo Wellingtona, pošto je spominjao veliko iznenađenje, A sigurno i sljedeći koji će umrijeti.
Samo, ubojica se baš ne trudi skrivati dokaze... Ili je htio da otkriju svećenika?
Mislim da je Henry ubojica, a glavu jelena je ionako Shane stavio u njegovu kadu. Cilj, dobiti nasljedstvo i bogatstvo Wellingtonovih.
Michel puši karu.
- john_constantine
šesti nastavak - odlično, brutalna završnica, napeti završetak, panika koja vlada, sumnje i otkrića... I dalje mislim da je Henry ubojica, drži se previše hladno, i bez emocije... A možda je onaj britanac, imao je dobru izliku da ga baš taj dan nema kada je pala lopata s lustera. Složio je zamku i otišao s svojom zaručnicom na jahtu... samo koji bi mogao biti motiv uopće...
Makar, iduća teorija je da ne postoji jedan ubojica, već više njih... Čudan mi je onaj dio s novcem i pištoljem, koji je imao stric Marty i onda završi kod Huntera. Wellington je ubio Martya i tim novcem platio Huntera da otiđe s otoka postavivši mu zamku. A richard je postavio zamku s lusterom da bi ubio Wellingtona, dok njega nije ubio netko drugi...
Makar, iduća teorija je da ne postoji jedan ubojica, već više njih... Čudan mi je onaj dio s novcem i pištoljem, koji je imao stric Marty i onda završi kod Huntera. Wellington je ubio Martya i tim novcem platio Huntera da otiđe s otoka postavivši mu zamku. A richard je postavio zamku s lusterom da bi ubio Wellingtona, dok njega nije ubio netko drugi...
Michel puši karu.
- john_constantine
sedma epizoda - malo mlako, ali ima dobrih trenutaka, popis se sve više smanjuje... Ali lik ubija samo te osobe koje su pozvani na vjenčanje, a osoblje je zaštićeno.
I konačno se otkrilo što se dogodilo prije 7 godina, ali... Cijelo vrijeme ne vidimo ubojici lice prije tih 7 godina iako je Jimmy morao vidjeti ubojičino lice. Wakefield je sigurno mrtav osim ako šerif nije ubio krivu osobu...
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:šesti nastavak - odlično, brutalna završnica, napeti završetak, panika koja vlada, sumnje i otkrića... I dalje mislim da je Henry ubojica, drži se previše hladno, i bez emocije... A možda je onaj britanac, imao je dobru izliku da ga baš taj dan nema kada je pala lopata s lustera. Složio je zamku i otišao s svojom zaručnicom na jahtu... samo koji bi mogao biti motiv uopće...
Ne, ne može bit više ubojica, tagline kaže da je samo 1 ubojica.
- Asfodel
Stvarno? A ja se baš poveslila da ove Consove teorije daju najviše smisla, tata Wellington i to...Ghostface wrote:john_constantine wrote:šesti nastavak - odlično, brutalna završnica, napeti završetak, panika koja vlada, sumnje i otkrića... I dalje mislim da je Henry ubojica, drži se previše hladno, i bez emocije... A možda je onaj britanac, imao je dobru izliku da ga baš taj dan nema kada je pala lopata s lustera. Složio je zamku i otišao s svojom zaručnicom na jahtu... samo koji bi mogao biti motiv uopće...
Ne, ne može bit više ubojica, tagline kaže da je samo 1 ubojica.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor