Pa eto, da se i ja umiješam....
1.Carrie - genijalan horor s odličnom glumicom Sissy Spacek, skoro da niti malo ne žalim one ljude poginuli na proslavu osim učiteljice... Antologijska scena Spacek okupanoj u svinjskoj krvi
2.Salem lots - Tobeovu verziju nisam gledao, a niti mini seriju iako je imam....
3.The shining - gledao dobar film, jezoviti završetak, mini seriju - mlaku, ali dobru verziju kingovog romana, i parodiju u simpsonima
4.Creepshow - zabavna horor komedija, favorit mi je The crate
5.The dead zone - još nisam pogledao, na VHS
6.Children of corn - iskreno, niti jedan nastavak.
7.Firestarter - nije mi se pretjerano dopala... makar oni klinci kada masakriraju mjesto, dobra scena, ali jednostavno mi nije njegov najbolji rad....
8.The silver bullet - dobar horor s vukodlakom, jezoviti pri kraju....
9.The stand - odlična mini serija, genijalna epizoda za nuklearkom.
10.Running man - zabavan film, jedino je trebalo dodati više onakvih lovaca.... Favorit scena: kada motorkom razdvoji Chainsawa na pola...
11.It - najezovitija serija koju sam ikad gledao, a knjiga je još bolesnija i uvrnutija, pa šteta što nema nekih dijelova iz knjige - scena s bakicom i otrovom u čaju se ne zaboravlja tako lako....
12.Čovjek kosilica - solidan SF - više puta sam ga gledao...
13.Sleepwalkers - sto puta sam gledao taj film na originalnom VHS - u koji još uvijek imam. Meni je baš odličan i zabavan horor. Favorit scena: kada ona mjesečarka odgrize prste Ronu Perlmanu.
They feast on your fear - and it's dinner time
14.The Tommyknockers - sjajna i jezovita mini serija o izvanzemaljcima
15.Langolijeri - za nagradu zato što sam nacrtao maštovitog langolijera sam dobio nagradu (zapravo sam nacrtao golemi oblak koji proždire avion, oštri zubi, opake oči, putnici u avionu, takvi detalji i to...)
16.Storm of century - dobra i napeta mini serija, uznemirujući završetak
17.Green mile - odličan film, ma kvragu, čak sam i plakao u nekim scenama.... sjajna uloga Michaela u ulozi Coffina...
18.Rose red - ova serija mi se nije previše dopala.... previše sam očekivao
Ok, priznajem da sam bio u krivu. I povlačim svoju izjavu.
Michel puši karu.