ma ja sam mislio da je horror prije nego sto sam ga gledo..znas ono vampiri i to..a na kraju nista..elrania wrote:ni nije horror. vidjedt ces da je i topic o filmu na forumu u non horror sekciji.Sammy wrote:Twilight (2008)
Film je žestoko sranje.. 2/10 - za trud
Stavljen je u non-horror, jer mi ne vuce na horror, a i na IMDB-u je okarakteriziran ko neka drama - triler...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Sammy
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
my brilliant career [1979]
buduci da mi je na obaveznoj 'to do listi', morala sam danas odvojiti vremena za ovo i uglavnom sam ostala zadovoljna.
kao ekranizacija knjige film maksimalno falsha i nakon kojih 20ak minuta pocinje toliko drasticno mijenjati karakter glavne protagonistice (koji je poprilicno simbolican u knjizi) da mi je bilo muka pratiti ga...mada objektivno gledajuci, sumnjam da bi iskonski karakter prosao u filmu ove vrste i izmjene koje su uradene zbilja jesu ok za film.
dosta je velika zamjerka na uvod koji nakon poduzeg citanja 60ak stranica bude predstavljen u 2 minute i stvara stravicno plosan i prazan dojam, te ne razjasnjava zasto se tocno nesto dogodilo i kako je sama sybylla utjecala na to. al opet, sumnjam da bi se dalo nesto previse drugacije posliziti pocetak filma.
izbor likova je bas taman i tokom filma mi je sybylla postala draza, nego citajuci sto 'je pisala'.
zadovoljna sam pogledanim, jer je predstavljena zanimljiva ispovijest jedne djevojke koja je za romanticni zanr sasvim u redu.
oko ekranizacije se bas ne mogu dogovoriti sama sa sobom jel bolje zagristi na ponudeno ili osjecati neku nepravdu zbog toliko cudne promjene licnosti, al eto ipak jedne ovako cisto fer ocjene, iako film nije bas jedan od onih koji ce ostati zapamceni.
7/10
buduci da mi je na obaveznoj 'to do listi', morala sam danas odvojiti vremena za ovo i uglavnom sam ostala zadovoljna.
kao ekranizacija knjige film maksimalno falsha i nakon kojih 20ak minuta pocinje toliko drasticno mijenjati karakter glavne protagonistice (koji je poprilicno simbolican u knjizi) da mi je bilo muka pratiti ga...mada objektivno gledajuci, sumnjam da bi iskonski karakter prosao u filmu ove vrste i izmjene koje su uradene zbilja jesu ok za film.
dosta je velika zamjerka na uvod koji nakon poduzeg citanja 60ak stranica bude predstavljen u 2 minute i stvara stravicno plosan i prazan dojam, te ne razjasnjava zasto se tocno nesto dogodilo i kako je sama sybylla utjecala na to. al opet, sumnjam da bi se dalo nesto previse drugacije posliziti pocetak filma.
izbor likova je bas taman i tokom filma mi je sybylla postala draza, nego citajuci sto 'je pisala'.
zadovoljna sam pogledanim, jer je predstavljena zanimljiva ispovijest jedne djevojke koja je za romanticni zanr sasvim u redu.
oko ekranizacije se bas ne mogu dogovoriti sama sa sobom jel bolje zagristi na ponudeno ili osjecati neku nepravdu zbog toliko cudne promjene licnosti, al eto ipak jedne ovako cisto fer ocjene, iako film nije bas jedan od onih koji ce ostati zapamceni.
7/10
-
filmofil
a simple plan 5/5...kako savršen film...3 lika nađu 4mil dolara u palom avionu, odluče ih zadržati i od tog trenutka im se sama sranja dešavaju...kod ovakvih filmova nisam picajzla pa mi ne smetaju neke rupe u scenariju i nelogičnosti, film je jednostavno odličan...zadnja scena, kadar i muzika su prejaki...preporuka svima koji nisu gledali
This is the Zodiac speaking.
- dr mladjo
šteta što billy bob više ne glumi u takvim filmovima...filmophil wrote:a simple plan 5/5...kako savršen film...3 lika nađu 4mil dolara u palom avionu, odluče ih zadržati i od tog trenutka im se sama sranja dešavaju...kod ovakvih filmova nisam picajzla pa mi ne smetaju neke rupe u scenariju i nelogičnosti, film je jednostavno odličan...zadnja scena, kadar i muzika su prejaki...preporuka svima koji nisu gledali
Sunshine (2007)-ah jedan od najljepših SF(mislim na efekte sa suncem).mjuza,gluma,sve u redu.i onda dođe zadnjih 15 minuta i ona glupa zamučenja kadra.kao neki umjetnički pokušaji.samo se čovjek iživcira jer ne može da shvati pola stvari što se događa...8/10
The Good, the Bad, the Weird(2008)- moderni western na korejski način s Kang-ho Song.pravo zabavan i zanimljiv.ali jednostavno su pretjerali s akcijom u pojedinim scenama.jednostavno što je previše previše 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- bakero
zakon! bill paxton kralj!filmophil wrote:a simple plan 5/5...kako savršen film...3 lika nađu 4mil dolara u palom avionu, odluče ih zadržati i od tog trenutka im se sama sranja dešavaju...kod ovakvih filmova nisam picajzla pa mi ne smetaju neke rupe u scenariju i nelogičnosti, film je jednostavno odličan...zadnja scena, kadar i muzika su prejaki...preporuka svima koji nisu gledali
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
-
Ghrall
- Asfodel
- dr mladjo
- Dragonrage
BTW gdi je on nestao...ono, nisam ga vidio u nekom filmu pa ima već i nekoliko godina??!dr mladjo wrote:šteta što billy bob više ne glumi u takvim filmovima...filmophil wrote:a simple plan 5/5...kako savršen film...3 lika nađu 4mil dolara u palom avionu, odluče ih zadržati i od tog trenutka im se sama sranja dešavaju...kod ovakvih filmova nisam picajzla pa mi ne smetaju neke rupe u scenariju i nelogičnosti, film je jednostavno odličan...zadnja scena, kadar i muzika su prejaki...preporuka svima koji nisu gledali
- A$H
a Eagle Eye si ziher gledao..to je zadnje koliko toliko pametno di se pojavio..Dragonrage wrote:BTW gdi je on nestao...ono, nisam ga vidio u nekom filmu pa ima već i nekoliko godina??!dr mladjo wrote:šteta što billy bob više ne glumi u takvim filmovima...filmophil wrote:a simple plan 5/5...kako savršen film...3 lika nađu 4mil dolara u palom avionu, odluče ih zadržati i od tog trenutka im se sama sranja dešavaju...kod ovakvih filmova nisam picajzla pa mi ne smetaju neke rupe u scenariju i nelogičnosti, film je jednostavno odličan...zadnja scena, kadar i muzika su prejaki...preporuka svima koji nisu gledali![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Gdi Bog te??!A$H wrote:a Eagle Eye si ziher gledao..to je zadnje koliko toliko pametno di se pojavio..Dragonrage wrote:BTW gdi je on nestao...ono, nisam ga vidio u nekom filmu pa ima već i nekoliko godina??!dr mladjo wrote:šteta što billy bob više ne glumi u takvim filmovima...![]()
-
Ghrall
- A$H
pa quotao si gore za Thorton-a..pa za njega i kazem..Dragonrage wrote:Gdi Bog te??!A$H wrote:a Eagle Eye si ziher gledao..to je zadnje koliko toliko pametno di se pojavio..Dragonrage wrote: BTW gdi je on nestao...ono, nisam ga vidio u nekom filmu pa ima već i nekoliko godina??!![]()
![]()
Ja ga se uopće me sjećam od tamo. Zapamtio sam Thortonovu njušku ali Paxton...e ne pada mi uopće na pamet!?
a Paxton..hmm..zadnje pametno i odlicno Frailty..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!