Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Sammy

Post by Sammy » 16 Apr 2009, 16:52

elrania wrote:
Sammy wrote:Twilight (2008)
Film je žestoko sranje.. 2/10 - za trud ;)
Stavljen je u non-horror, jer mi ne vuce na horror, a i na IMDB-u je okarakteriziran ko neka drama - triler...
ni nije horror. vidjedt ces da je i topic o filmu na forumu u non horror sekciji.
ma ja sam mislio da je horror prije nego sto sam ga gledo..znas ono vampiri i to..a na kraju nista.. :(
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

elrania

Post by elrania » 16 Apr 2009, 19:33

my brilliant career [1979]

buduci da mi je na obaveznoj 'to do listi', morala sam danas odvojiti vremena za ovo i uglavnom sam ostala zadovoljna.
kao ekranizacija knjige film maksimalno falsha i nakon kojih 20ak minuta pocinje toliko drasticno mijenjati karakter glavne protagonistice (koji je poprilicno simbolican u knjizi) da mi je bilo muka pratiti ga...mada objektivno gledajuci, sumnjam da bi iskonski karakter prosao u filmu ove vrste i izmjene koje su uradene zbilja jesu ok za film.
dosta je velika zamjerka na uvod koji nakon poduzeg citanja 60ak stranica bude predstavljen u 2 minute i stvara stravicno plosan i prazan dojam, te ne razjasnjava zasto se tocno nesto dogodilo i kako je sama sybylla utjecala na to. al opet, sumnjam da bi se dalo nesto previse drugacije posliziti pocetak filma.
izbor likova je bas taman i tokom filma mi je sybylla postala draza, nego citajuci sto 'je pisala'.
zadovoljna sam pogledanim, jer je predstavljena zanimljiva ispovijest jedne djevojke koja je za romanticni zanr sasvim u redu.
oko ekranizacije se bas ne mogu dogovoriti sama sa sobom jel bolje zagristi na ponudeno ili osjecati neku nepravdu zbog toliko cudne promjene licnosti, al eto ipak jedne ovako cisto fer ocjene, iako film nije bas jedan od onih koji ce ostati zapamceni.

7/10

filmofil

Post by filmofil » 16 Apr 2009, 20:45

a simple plan 5/5...kako savršen film...3 lika nađu 4mil dolara u palom avionu, odluče ih zadržati i od tog trenutka im se sama sranja dešavaju...kod ovakvih filmova nisam picajzla pa mi ne smetaju neke rupe u scenariju i nelogičnosti, film je jednostavno odličan...zadnja scena, kadar i muzika su prejaki...preporuka svima koji nisu gledali
This is the Zodiac speaking.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 16 Apr 2009, 21:29

filmophil wrote:a simple plan 5/5...kako savršen film...3 lika nađu 4mil dolara u palom avionu, odluče ih zadržati i od tog trenutka im se sama sranja dešavaju...kod ovakvih filmova nisam picajzla pa mi ne smetaju neke rupe u scenariju i nelogičnosti, film je jednostavno odličan...zadnja scena, kadar i muzika su prejaki...preporuka svima koji nisu gledali
šteta što billy bob više ne glumi u takvim filmovima...

Sunshine (2007)-ah jedan od najljepših SF(mislim na efekte sa suncem).mjuza,gluma,sve u redu.i onda dođe zadnjih 15 minuta i ona glupa zamučenja kadra.kao neki umjetnički pokušaji.samo se čovjek iživcira jer ne može da shvati pola stvari što se događa...8/10

The Good, the Bad, the Weird(2008)- moderni western na korejski način s Kang-ho Song.pravo zabavan i zanimljiv.ali jednostavno su pretjerali s akcijom u pojedinim scenama.jednostavno što je previše previše 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

bakero

Post by bakero » 17 Apr 2009, 00:34

filmophil wrote:a simple plan 5/5...kako savršen film...3 lika nađu 4mil dolara u palom avionu, odluče ih zadržati i od tog trenutka im se sama sranja dešavaju...kod ovakvih filmova nisam picajzla pa mi ne smetaju neke rupe u scenariju i nelogičnosti, film je jednostavno odličan...zadnja scena, kadar i muzika su prejaki...preporuka svima koji nisu gledali
zakon! bill paxton kralj!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Sammy

Post by Sammy » 17 Apr 2009, 12:01

Star Wars 6 : Return of the Jedi
ah..klasika..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

boyko

Post by boyko » 17 Apr 2009, 12:55

Sex Drive - solidna komedija od kojih 2 sata,sa prezgodnom Amandom Crew.7/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Ghrall

Post by Ghrall » 17 Apr 2009, 14:43

Warlords - Jako dobar ratni film gdje glavnu ulogu ima Jet Li. Nešto poput filma Mongol ali po meni bolje i zanimljivije sa više akcije. 8/10

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Apr 2009, 19:23

Harper's Island S01 E01 - 9/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr mladjo

Post by dr mladjo » 17 Apr 2009, 20:13

Ghrall wrote:Warlords - Jako dobar ratni film gdje glavnu ulogu ima Jet Li. Nešto poput filma Mongol ali po meni bolje i zanimljivije sa više akcije. 8/10
dok je li u aziji radi dobre filmove.pogledaj ga i u fearless
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Apr 2009, 20:13

dr mladjo wrote:
BTW gdi je on nestao...ono, nisam ga vidio u nekom filmu pa ima već i nekoliko godina??! :shock: :?

A$H

Post by A$H » 17 Apr 2009, 20:27

Dragonrage wrote:
dr mladjo wrote:
BTW gdi je on nestao...ono, nisam ga vidio u nekom filmu pa ima već i nekoliko godina??! :shock: :?
a Eagle Eye si ziher gledao..to je zadnje koliko toliko pametno di se pojavio..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Apr 2009, 20:29

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
dr mladjo wrote:šteta što billy bob više ne glumi u takvim filmovima...
Gdi Bog te??! :shock: :? Ja ga se uopće me sjećam od tamo. Zapamtio sam Thortonovu njušku ali Paxton...e ne pada mi uopće na pamet!? :?

Ghrall

Post by Ghrall » 17 Apr 2009, 20:32

dr mladjo wrote:
Ghrall wrote:Warlords - Jako dobar ratni film gdje glavnu ulogu ima Jet Li. Nešto poput filma Mongol ali po meni bolje i zanimljivije sa više akcije. 8/10
dok je li u aziji radi dobre filmove.pogledaj ga i u fearless
A gledao sam ja i Fearless, bio mi je fenomenalan.

A$H

Post by A$H » 17 Apr 2009, 20:34

Dragonrage wrote:
A$H wrote:
Dragonrage wrote: BTW gdi je on nestao...ono, nisam ga vidio u nekom filmu pa ima već i nekoliko godina??! :shock: :?
Gdi Bog te??! :shock: :? Ja ga se uopće me sjećam od tamo. Zapamtio sam Thortonovu njušku ali Paxton...e ne pada mi uopće na pamet!? :?
pa quotao si gore za Thorton-a..pa za njega i kazem..

a Paxton..hmm..zadnje pametno i odlicno Frailty..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply