Striček Haneke, ako ovo čitate, ja vas volim

Ong Bak 2 - 2/5 - ahh..najvece razocaranje ove godine..od azijaca..elrania wrote:ong bak 2 [2008]
ovo mi je bio jedan od rijetko ocekivanih filmova i u konacnici je dosta mlako zadovoljio ta ocekivanja.
nazalost, tokom skoro puna dva sata sam imala dojam da gledam bajku - dakle, plitki dijalozi, banalna prica i neuvjerljivo predstavljanje iste.
nisu ni ong bak a ni tom yum goong imali nesto pretjerano razvijene te elemente, ali opet su 'zarili i palili' jace nego ovaj film.
mozda ne bih bila ovakvih dojmova da se nisam toliko veselila ovom filmu s obzirom da su mi ova druga dva bili nesto predobro...
u globalu mi sve ovo djeluje strasno nepovezano i prekrcato raznim scenama borbe koje same po sebi jesu mnogo nice, ali uopce ne diraju previse, jer nemaju jasan prijelaz s prijasnjih scena i pomalu su zamorne kad se samo tako nizu.
posljednji veliki fight je zbilja impresivan i tony zna svoj posao, te mi zbog toga film ipak ima nesto dobro u sebi, ali zao mi je sto je to i jedino dobro.
no ajde, i vizualno je sasvim u redum, te mi se jako svida vremenski period u koji je smjestena prica...no ni to nije bas dovoljno da se osjecam zadovoljno ponudenim
sumnjam da ce se gledati jos jednom ko sto je bio slucaj s ona dva spomenuta.
5/10
uh, ponovit ćeš si patnju čitajući reakciju na remake, jer je remake kadar po kadar skinuti orginal uz neznatne izmjene....A$H wrote:sad se jos treba original pogledat..
slazem se, donekle zabavan al sve u svemu prilicno sam razocaran. I koji kurac samuraji rade sa tajlandskim gusarimaA$H wrote:Ong Bak 2 - 2/5 - ahh..najvece razocaranje ove godine..od azijaca..elrania wrote:ong bak 2 [2008]
ovo mi je bio jedan od rijetko ocekivanih filmova i u konacnici je dosta mlako zadovoljio ta ocekivanja.
nazalost, tokom skoro puna dva sata sam imala dojam da gledam bajku - dakle, plitki dijalozi, banalna prica i neuvjerljivo predstavljanje iste.
nisu ni ong bak a ni tom yum goong imali nesto pretjerano razvijene te elemente, ali opet su 'zarili i palili' jace nego ovaj film.
mozda ne bih bila ovakvih dojmova da se nisam toliko veselila ovom filmu s obzirom da su mi ova druga dva bili nesto predobro...
u globalu mi sve ovo djeluje strasno nepovezano i prekrcato raznim scenama borbe koje same po sebi jesu mnogo nice, ali uopce ne diraju previse, jer nemaju jasan prijelaz s prijasnjih scena i pomalu su zamorne kad se samo tako nizu.
posljednji veliki fight je zbilja impresivan i tony zna svoj posao, te mi zbog toga film ipak ima nesto dobro u sebi, ali zao mi je sto je to i jedino dobro.
no ajde, i vizualno je sasvim u redum, te mi se jako svida vremenski period u koji je smjestena prica...no ni to nije bas dovoljno da se osjecam zadovoljno ponudenim
sumnjam da ce se gledati jos jednom ko sto je bio slucaj s ona dva spomenuta.
5/10
Jel to konačno došlo u videoteke ili si nabavila nekim drugim putem?elrania wrote:burn after reading [2008]
kako samo ne volim filmove koje gledam na preporuku ocekujuci ono sto sam trazila i na kraju naletim na ono sto me najvise smeta i sto zaobilazim.
procitala sam bas negdje komentar 'a smart film about stupid people'... i eto, da, film ima nit koja ga ispunjava, ali meni fali poveca kolicina tolerancije za normalno pracenje zbog infestacije moronima kako je to malkovich lijepo rekao.
ekspresije likova su za svaku pohvalu i glumci su fantasticno odradili svoj posao, te su mi neki od njih postali i mrskiji, no sto su mi bili, zbog te svoje uvjerljivosti... al pretpostavljam da je to pozitivna stvar.![]()
i pozitivno je koliko 96 minuta moze promijeniti kompletno raspolozenje i navest me da pocnem dublje disat u svrhu opustanja nakon zavrsne spice...
u mom je slucaju ovo uzasno ostvarenje za nekoga tko je htio uzivati u filmu, a fantasticno za svakoga koga zanima ismijavanje ljudskog roda u simbolicno nakaradnim prikazima pojedinih 'emocija' koje vecina nosi.
the joke's on us, jer ovisno o gledistu nekoga na nesto, na kraju smo krajeva svi smo 'moroni'... bas se nekako nadam da cu film sto prije zaboraviti, ali zasluzuje:
7,5/10