Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Wendigo

Post by Wendigo » 20 Mar 2009, 12:11

hehe.. :lol:

A$H

Post by A$H » 20 Mar 2009, 12:17

8)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

boyko

Post by boyko » 20 Mar 2009, 12:43

L1
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

A$H

Post by A$H » 20 Mar 2009, 13:01

L1
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2009, 13:52

dan dan

dingo, uzivaj u kinu :D :wink:

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Mar 2009, 14:04

elrania wrote:dan dan

dingo, uzivaj u kinu :D :wink:
hehe, tnx. :wink:

Scarface

Post by Scarface » 20 Mar 2009, 15:26

Evo dobija san 4 iz današnjeg ispita (najtežeg u godini- 130 pitanja u 2 sata). Šteta šta san prokocka prva 4 od 6 slobodnih dana za učenje, unatoč planiranju da učin, nisan pogleda knjigu do prekjučer, i onda udri 400 stranica od kojih je bilo dobrih 100 koje nisan još ni učija (ovo ostalo je bilo više-manje ponavljanje). Falilo mi je par bodova do petice, pa šteta šta san se razlinija, ostali su učili po 10 sati dnevno svih 6 dana, a ja po 15 zadnja dva. Još praktični i usmeni dio, sad mi je trenutno stabilna četvroka iz predmeta, jer ova ocjena vridi gotovo duplo više od one petice iz prvog parcijalnog, pa se ne računa aritmetična sredina. Danas još pauza, pa se sutra do sride moran malo ozbiljnije uvatit ovoga, jer mi je pa duh zadnjih dana, dobro san i ovo stiga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 20 Mar 2009, 16:22

Ghostface wrote:Evo dobija san 4 iz današnjeg ispita (najtežeg u godini- 130 pitanja u 2 sata). Šteta šta san prokocka prva 4 od 6 slobodnih dana za učenje, unatoč planiranju da učin, nisan pogleda knjigu do prekjučer, i onda udri 400 stranica od kojih je bilo dobrih 100 koje nisan još ni učija (ovo ostalo je bilo više-manje ponavljanje). Falilo mi je par bodova do petice, pa šteta šta san se razlinija, ostali su učili po 10 sati dnevno svih 6 dana, a ja po 15 zadnja dva. Još praktični i usmeni dio, sad mi je trenutno stabilna četvroka iz predmeta, jer ova ocjena vridi gotovo duplo više od one petice iz prvog parcijalnog, pa se ne računa aritmetična sredina. Danas još pauza, pa se sutra do sride moran malo ozbiljnije uvatit ovoga, jer mi je pa duh zadnjih dana, dobro san i ovo stiga.
15 h učenja?
kako cu ja padat godine na faksu 8) 8) 8)
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Scarface

Post by Scarface » 20 Mar 2009, 16:27

Donnie Darko wrote:
Ghostface wrote:Evo dobija san 4 iz današnjeg ispita (najtežeg u godini- 130 pitanja u 2 sata). Šteta šta san prokocka prva 4 od 6 slobodnih dana za učenje, unatoč planiranju da učin, nisan pogleda knjigu do prekjučer, i onda udri 400 stranica od kojih je bilo dobrih 100 koje nisan još ni učija (ovo ostalo je bilo više-manje ponavljanje). Falilo mi je par bodova do petice, pa šteta šta san se razlinija, ostali su učili po 10 sati dnevno svih 6 dana, a ja po 15 zadnja dva. Još praktični i usmeni dio, sad mi je trenutno stabilna četvroka iz predmeta, jer ova ocjena vridi gotovo duplo više od one petice iz prvog parcijalnog, pa se ne računa aritmetična sredina. Danas još pauza, pa se sutra do sride moran malo ozbiljnije uvatit ovoga, jer mi je pa duh zadnjih dana, dobro san i ovo stiga.
15 h učenja?

Ma ne tribaš toliko učit za 2 ili 3, a i ovo je medicina, i naš režim je puno teži nego u ostalim faksovima, a i sve se to stigne.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 20 Mar 2009, 16:31

Ghostface wrote:
Donnie Darko wrote:
15 h učenja?

Ma ne tribaš toliko učit za 2 ili 3, a i ovo je medicina, i naš režim je puno teži nego u ostalim faksovima, a i sve se to stigne.

ne kuzim odkud crpis volju? Ja da ucim nesto sto obozavam nebi mogo sjedit dulje od 2h za tim MAX.
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Scarface

Post by Scarface » 20 Mar 2009, 16:34

Donnie Darko wrote:
Ghostface wrote:
Donnie Darko wrote: 15 h učenja?

ne kuzim odkud crpis volju? Ja da ucim nesto sto obozavam nebi mogo sjedit dulje od 2h za tim MAX.

Pa ne učin svaki dan toliko, samo kad zagusti, inače u prosjeku 2-3 sata dnevno. A čuj, i meni je bilo teško naviknit se na to početkom godine, jer san i ja navika na lakši ritam u srednjoj, al jednostavno se navikneš, kad može svak, moš i ti.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 20 Mar 2009, 16:42

Ghostface wrote:
Donnie Darko wrote:
Ghostface wrote:

Pa ne učin svaki dan toliko, samo kad zagusti, inače u prosjeku 2-3 sata dnevno. A čuj, i meni je bilo teško naviknit se na to početkom godine, jer san i ja navika na lakši ritam u srednjoj, al jednostavno se navikneš, kad može svak, moš i ti.
ja sad do 3 srednje sam mozda sjeo za stol i napiso zadacu 5x..a ucio za test 10x, ovo ostalo 0 bodova, ove god nijedno od ovog jos nisam

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2009, 18:11

Donnie Darko wrote:
Ghostface wrote:
Donnie Darko wrote:

ja sad do 3 srednje sam mozda sjeo za stol i napiso zadacu 5x..a ucio za test 10x, ovo ostalo 0 bodova, ove god nijedno od ovog jos nisam
onda upisi filozofski :lol:

preko semestra ti je dozvoljeno zabusavat, jedino kaj onda kad dodu ispiti za odredene kolegije trebas zapet ko nikad par dana prije, al nije potrebno konstantno ucenje od prvog dana.
al opet, ovisi kako za koji studij - bilo bi suludo usporedivati ove na pumu ili pov s pedagozima...ili pak rec da ak je lako studirat spanjolski da i ovi na hungarologiji vegetiraju.
na ang mi je odlicno sto fkt masu toga mozes usvojiti na predavanjima, ako si redovit, ak slusas i sudjelujes, te pises sve zadace za svaki sat.
a ni same zadace nisu tolika tlaka, iako ih zna bit ogromnih da se satima ne odvajas od knjiga - no bar u tom trenutku kad ih radis znas da je to nesto sto ti sad zbilja koristi i fokusiras se samo na to, a ne ko u srednjoj malo mat, pa fiz pa ovo ono.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 20 Mar 2009, 19:04

elrania wrote:
Donnie Darko wrote:
Ghostface wrote:

onda upisi filozofski :lol:

preko semestra ti je dozvoljeno zabusavat, jedino kaj onda kad dodu ispiti za odredene kolegije trebas zapet ko nikad par dana prije, al nije potrebno konstantno ucenje od prvog dana.
al opet, ovisi kako za koji studij - bilo bi suludo usporedivati ove na pumu ili pov s pedagozima...ili pak rec da ak je lako studirat spanjolski da i ovi na hungarologiji vegetiraju.
na ang mi je odlicno sto fkt masu toga mozes usvojiti na predavanjima, ako si redovit, ak slusas i sudjelujes, te pises sve zadace za svaki sat.
a ni same zadace nisu tolika tlaka, iako ih zna bit ogromnih da se satima ne odvajas od knjiga - no bar u tom trenutku kad ih radis znas da je to nesto sto ti sad zbilja koristi i fokusiras se samo na to, a ne ko u srednjoj malo mat, pa fiz pa ovo ono.
e drito to, mogu se ja necem posvetit, zapravo, kad malo bolje razmislim ja ak nesto volim ai ak zapnem onda se bavim tim jako detaljno, meni ovak u srednjoj smrdi knjiga, neda mi se taj kupus sav usvajat, radije citam i obrazujem se doma prek knjiga i stvari koje volim

elrania

Post by elrania » 20 Mar 2009, 19:34

sam pazi da se ne zagrijes previse pa da ispadne da ipak ne volis sve tako puno :lol:

7666.
posvecujem post decadentoru :lol:

odoh na spavanje.

Locked