Last Post Wins !!!11one
- elrania
- Scarface
Evo dobija san 4 iz današnjeg ispita (najtežeg u godini- 130 pitanja u 2 sata). Šteta šta san prokocka prva 4 od 6 slobodnih dana za učenje, unatoč planiranju da učin, nisan pogleda knjigu do prekjučer, i onda udri 400 stranica od kojih je bilo dobrih 100 koje nisan još ni učija (ovo ostalo je bilo više-manje ponavljanje). Falilo mi je par bodova do petice, pa šteta šta san se razlinija, ostali su učili po 10 sati dnevno svih 6 dana, a ja po 15 zadnja dva. Još praktični i usmeni dio, sad mi je trenutno stabilna četvroka iz predmeta, jer ova ocjena vridi gotovo duplo više od one petice iz prvog parcijalnog, pa se ne računa aritmetična sredina. Danas još pauza, pa se sutra do sride moran malo ozbiljnije uvatit ovoga, jer mi je pa duh zadnjih dana, dobro san i ovo stiga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Donnie Darko
15 h učenja?Ghostface wrote:Evo dobija san 4 iz današnjeg ispita (najtežeg u godini- 130 pitanja u 2 sata). Šteta šta san prokocka prva 4 od 6 slobodnih dana za učenje, unatoč planiranju da učin, nisan pogleda knjigu do prekjučer, i onda udri 400 stranica od kojih je bilo dobrih 100 koje nisan još ni učija (ovo ostalo je bilo više-manje ponavljanje). Falilo mi je par bodova do petice, pa šteta šta san se razlinija, ostali su učili po 10 sati dnevno svih 6 dana, a ja po 15 zadnja dva. Još praktični i usmeni dio, sad mi je trenutno stabilna četvroka iz predmeta, jer ova ocjena vridi gotovo duplo više od one petice iz prvog parcijalnog, pa se ne računa aritmetična sredina. Danas još pauza, pa se sutra do sride moran malo ozbiljnije uvatit ovoga, jer mi je pa duh zadnjih dana, dobro san i ovo stiga.
kako cu ja padat godine na faksu
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- Scarface
Donnie Darko wrote:15 h učenja?Ghostface wrote:Evo dobija san 4 iz današnjeg ispita (najtežeg u godini- 130 pitanja u 2 sata). Šteta šta san prokocka prva 4 od 6 slobodnih dana za učenje, unatoč planiranju da učin, nisan pogleda knjigu do prekjučer, i onda udri 400 stranica od kojih je bilo dobrih 100 koje nisan još ni učija (ovo ostalo je bilo više-manje ponavljanje). Falilo mi je par bodova do petice, pa šteta šta san se razlinija, ostali su učili po 10 sati dnevno svih 6 dana, a ja po 15 zadnja dva. Još praktični i usmeni dio, sad mi je trenutno stabilna četvroka iz predmeta, jer ova ocjena vridi gotovo duplo više od one petice iz prvog parcijalnog, pa se ne računa aritmetična sredina. Danas još pauza, pa se sutra do sride moran malo ozbiljnije uvatit ovoga, jer mi je pa duh zadnjih dana, dobro san i ovo stiga.
kako cu ja padat godine na faksu![]()
![]()
Ma ne tribaš toliko učit za 2 ili 3, a i ovo je medicina, i naš režim je puno teži nego u ostalim faksovima, a i sve se to stigne.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Donnie Darko
Ghostface wrote:Donnie Darko wrote:15 h učenja?Ghostface wrote:Evo dobija san 4 iz današnjeg ispita (najtežeg u godini- 130 pitanja u 2 sata). Šteta šta san prokocka prva 4 od 6 slobodnih dana za učenje, unatoč planiranju da učin, nisan pogleda knjigu do prekjučer, i onda udri 400 stranica od kojih je bilo dobrih 100 koje nisan još ni učija (ovo ostalo je bilo više-manje ponavljanje). Falilo mi je par bodova do petice, pa šteta šta san se razlinija, ostali su učili po 10 sati dnevno svih 6 dana, a ja po 15 zadnja dva. Još praktični i usmeni dio, sad mi je trenutno stabilna četvroka iz predmeta, jer ova ocjena vridi gotovo duplo više od one petice iz prvog parcijalnog, pa se ne računa aritmetična sredina. Danas još pauza, pa se sutra do sride moran malo ozbiljnije uvatit ovoga, jer mi je pa duh zadnjih dana, dobro san i ovo stiga.
![]()
Ma ne tribaš toliko učit za 2 ili 3, a i ovo je medicina, i naš režim je puno teži nego u ostalim faksovima, a i sve se to stigne.
ne kuzim odkud crpis volju? Ja da ucim nesto sto obozavam nebi mogo sjedit dulje od 2h za tim MAX.
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- Scarface
Donnie Darko wrote:Ghostface wrote:Donnie Darko wrote: 15 h učenja?
![]()
ne kuzim odkud crpis volju? Ja da ucim nesto sto obozavam nebi mogo sjedit dulje od 2h za tim MAX.
Pa ne učin svaki dan toliko, samo kad zagusti, inače u prosjeku 2-3 sata dnevno. A čuj, i meni je bilo teško naviknit se na to početkom godine, jer san i ja navika na lakši ritam u srednjoj, al jednostavno se navikneš, kad može svak, moš i ti.
- Donnie Darko
ja sad do 3 srednje sam mozda sjeo za stol i napiso zadacu 5x..a ucio za test 10x, ovo ostalo 0 bodova, ove god nijedno od ovog jos nisamGhostface wrote:Donnie Darko wrote:Ghostface wrote:
Pa ne učin svaki dan toliko, samo kad zagusti, inače u prosjeku 2-3 sata dnevno. A čuj, i meni je bilo teško naviknit se na to početkom godine, jer san i ja navika na lakši ritam u srednjoj, al jednostavno se navikneš, kad može svak, moš i ti.
- elrania
onda upisi filozofskiDonnie Darko wrote:ja sad do 3 srednje sam mozda sjeo za stol i napiso zadacu 5x..a ucio za test 10x, ovo ostalo 0 bodova, ove god nijedno od ovog jos nisamGhostface wrote:Donnie Darko wrote:
preko semestra ti je dozvoljeno zabusavat, jedino kaj onda kad dodu ispiti za odredene kolegije trebas zapet ko nikad par dana prije, al nije potrebno konstantno ucenje od prvog dana.
al opet, ovisi kako za koji studij - bilo bi suludo usporedivati ove na pumu ili pov s pedagozima...ili pak rec da ak je lako studirat spanjolski da i ovi na hungarologiji vegetiraju.
na ang mi je odlicno sto fkt masu toga mozes usvojiti na predavanjima, ako si redovit, ak slusas i sudjelujes, te pises sve zadace za svaki sat.
a ni same zadace nisu tolika tlaka, iako ih zna bit ogromnih da se satima ne odvajas od knjiga - no bar u tom trenutku kad ih radis znas da je to nesto sto ti sad zbilja koristi i fokusiras se samo na to, a ne ko u srednjoj malo mat, pa fiz pa ovo ono.
- Donnie Darko
e drito to, mogu se ja necem posvetit, zapravo, kad malo bolje razmislim ja ak nesto volim ai ak zapnem onda se bavim tim jako detaljno, meni ovak u srednjoj smrdi knjiga, neda mi se taj kupus sav usvajat, radije citam i obrazujem se doma prek knjiga i stvari koje volimelrania wrote:onda upisi filozofskiDonnie Darko wrote:ja sad do 3 srednje sam mozda sjeo za stol i napiso zadacu 5x..a ucio za test 10x, ovo ostalo 0 bodova, ove god nijedno od ovog jos nisamGhostface wrote:
preko semestra ti je dozvoljeno zabusavat, jedino kaj onda kad dodu ispiti za odredene kolegije trebas zapet ko nikad par dana prije, al nije potrebno konstantno ucenje od prvog dana.
al opet, ovisi kako za koji studij - bilo bi suludo usporedivati ove na pumu ili pov s pedagozima...ili pak rec da ak je lako studirat spanjolski da i ovi na hungarologiji vegetiraju.
na ang mi je odlicno sto fkt masu toga mozes usvojiti na predavanjima, ako si redovit, ak slusas i sudjelujes, te pises sve zadace za svaki sat.
a ni same zadace nisu tolika tlaka, iako ih zna bit ogromnih da se satima ne odvajas od knjiga - no bar u tom trenutku kad ih radis znas da je to nesto sto ti sad zbilja koristi i fokusiras se samo na to, a ne ko u srednjoj malo mat, pa fiz pa ovo ono.
- elrania