Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
SilverBullet

Post by SilverBullet » 19 Feb 2009, 01:28

HorrorHR wrote:
SilverBullet wrote:
john_constantine wrote:e da, zna li tko neki film o patuljku koji je zapravo pizda (ozbiljno) i ima neki prsten kojim probode neku malu i uvuče joj se u kožu, pa tako bode druge članove obitelji i ostale koji mu smetaju, i maltetrira cijelu obitelj?
Ne znam da li ima ikakve veze, ali ovo sto si opisao me podsjetilo na film koji sam davno nekad gledao... Ima scena sa nekim klincem koji vidi svoga mrtvog djeda (duha) i taj djed ga upozorava na neke "vilenjake" (ja mislim da je prevod takav bio). Djed mu govori da ako oni obitelj jedu vec postavljenu trpezu, pretvorit ce se u hranu za te vilenjake... Mislim da je u istom filmu ta scena sa djevojcicom koju taj patuljak ili sta je vec bocne nekom iglom i pretvori je u...ne znam ni ja sta, samo se sjecam da udje u nju :? dalje, moguce da je u istom filmu scena sa tim klincem kad u kombiju sa djevojkom jede kokice sa stapa a one pocnu letit na sve strane i napune kombi... Ovaj, vjerovatno ti ovo i nije bilo od neke pomoci, ali eto... mozda je ipak povezano sa tvojim filmom :)
Pričaš o filmu Troll 2: http://www.horrorhr.com/nostalgija-srot ... 2-trailer/
Moguce, iako mi trailer ne izgleda bas kao da je za ovaj moj film... ali film o kojem je john_constantine pricao je Troll: http://www.imdb.com/title/tt0092115/plotsummary :P
There is nothing to fear, but fear itself...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 19 Feb 2009, 10:27

SilverBullet wrote:
HorrorHR wrote:
SilverBullet wrote: Ne znam da li ima ikakve veze, ali ovo sto si opisao me podsjetilo na film koji sam davno nekad gledao... Ima scena sa nekim klincem koji vidi svoga mrtvog djeda (duha) i taj djed ga upozorava na neke "vilenjake" (ja mislim da je prevod takav bio). Djed mu govori da ako oni obitelj jedu vec postavljenu trpezu, pretvorit ce se u hranu za te vilenjake... Mislim da je u istom filmu ta scena sa djevojcicom koju taj patuljak ili sta je vec bocne nekom iglom i pretvori je u...ne znam ni ja sta, samo se sjecam da udje u nju :? dalje, moguce da je u istom filmu scena sa tim klincem kad u kombiju sa djevojkom jede kokice sa stapa a one pocnu letit na sve strane i napune kombi... Ovaj, vjerovatno ti ovo i nije bilo od neke pomoci, ali eto... mozda je ipak povezano sa tvojim filmom :)
Moguce, iako mi trailer ne izgleda bas kao da je za ovaj moj film...
Ima scena sa nekim klincem koji vidi svoga mrtvog djeda (duha) i taj djed ga upozorava na neke "vilenjake" (ja mislim da je prevod takav bio).

Ovo je na početku filma kada se voe, mulac sjedi iza u autu i vidi svoga djeda bradatoga. On mu i nekako piše NILBOG, što je naopako čitavši GOBLIN.

Drugi elementi iz tvog upisa, ne sjećam se svih, znam da je bila ova kombinacija sa "hranom za gobline" + "ulaženje" u ljude...

callac

Post by callac » 19 Feb 2009, 11:14

Odlična tema koja će mi pomoći da napokon saznam ime filma koji je pridonio mom iracionalnom strahu od buba.
Dakle, film je neki sf/horror u kojem se pojavljuje nekakav stol za mučenje na kojem kad staviš osobu najveći strah te osobe se manifestira pa tako neki tip il ženska koja se boji buba odjednom počnu po njoj plazit milioni buba, isto tako i sa zmijama, pa ima neki koji dok je bio na tom stolu su mu rekli da će se ispržiti i odjednom mu je koža postala puna opeklina... Ne znam da li ima ikakvog smisla vama, ali to je sve čega se sjećam. Help, pliz?! (film je iz nekih osamdesetih, možda početak devedesetih mada sumnjam jer sam u vrijeme 90-ih već bila u Hrv. a film sam gledala prije)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

SilverBullet

Post by SilverBullet » 19 Feb 2009, 14:20

HorrorHR wrote:
SilverBullet wrote:
HorrorHR wrote: Pričaš o filmu Troll 2: http://www.horrorhr.com/nostalgija-srot ... 2-trailer/
Moguce, iako mi trailer ne izgleda bas kao da je za ovaj moj film...
Ima scena sa nekim klincem koji vidi svoga mrtvog djeda (duha) i taj djed ga upozorava na neke "vilenjake" (ja mislim da je prevod takav bio).

Ovo je na početku filma kada se voe, mulac sjedi iza u autu i vidi svoga djeda bradatoga. On mu i nekako piše NILBOG, što je naopako čitavši GOBLIN.

Drugi elementi iz tvog upisa, ne sjećam se svih, znam da je bila ova kombinacija sa "hranom za gobline" + "ulaženje" u ljude...
U pravu si, film jest Troll 2, poznao sam ga po sceni kad malac "pees on the food" :D Na YouTube ima tona clipova iz tog filma pa tako i ova scena sa hranom. Morat cu ga ipak skinut i pogledat, malo da se sjetim djecijih strahova:)

SilverBullet

Post by SilverBullet » 20 Feb 2009, 17:08

sinoc mi naumpade jos jedan film kojeg sam kao klinac gledao ali se sjecam samo nekih scena... Ne znam zasto, ali u glavi mi se vrti naziv "Djeca protiv vukodlaka". Taj naziv poprilicno sve objasnjava, radi se o nekoj djeci koja se bore protiv vukodlaka (mnozina) i valjda i vampira. Mozda se cak i Frankenstein pojavljuje kao good guy. Uglavnom, sjecam se samo kraja filma, kada se otvori neki portal na nebu i usisa sve te creatures, zajedno sa Frankensteinom :cry: Jel mozda neko zna o cemu pricam?

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Feb 2009, 17:20

SilverBullet wrote:sinoc mi naumpade jos jedan film kojeg sam kao klinac gledao ali se sjecam samo nekih scena... Ne znam zasto, ali u glavi mi se vrti naziv "Djeca protiv vukodlaka". Taj naziv poprilicno sve objasnjava, radi se o nekoj djeci koja se bore protiv vukodlaka (mnozina) i valjda i vampira. Mozda se cak i Frankenstein pojavljuje kao good guy. Uglavnom, sjecam se samo kraja filma, kada se otvori neki portal na nebu i usisa sve te creatures, zajedno sa Frankensteinom :cry: Jel mozda neko zna o cemu pricam?
da nije fright night?
I may be an idiot, but i am no fool.

SilverBullet

Post by SilverBullet » 20 Feb 2009, 17:22

maddjuro wrote:
SilverBullet wrote:sinoc mi naumpade jos jedan film kojeg sam kao klinac gledao ali se sjecam samo nekih scena... Ne znam zasto, ali u glavi mi se vrti naziv "Djeca protiv vukodlaka". Taj naziv poprilicno sve objasnjava, radi se o nekoj djeci koja se bore protiv vukodlaka (mnozina) i valjda i vampira. Mozda se cak i Frankenstein pojavljuje kao good guy. Uglavnom, sjecam se samo kraja filma, kada se otvori neki portal na nebu i usisa sve te creatures, zajedno sa Frankensteinom :cry: Jel mozda neko zna o cemu pricam?
da nije fright night?
Ma nije... Fright night sam gledao prije 4 dana, i nije to taj :D

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Feb 2009, 17:38

Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Feb 2009, 17:40

SilverBullet wrote:
HorrorHR wrote:
SilverBullet wrote: Ne znam da li ima ikakve veze, ali ovo sto si opisao me podsjetilo na film koji sam davno nekad gledao... Ima scena sa nekim klincem koji vidi svoga mrtvog djeda (duha) i taj djed ga upozorava na neke "vilenjake" (ja mislim da je prevod takav bio). Djed mu govori da ako oni obitelj jedu vec postavljenu trpezu, pretvorit ce se u hranu za te vilenjake... Mislim da je u istom filmu ta scena sa djevojcicom koju taj patuljak ili sta je vec bocne nekom iglom i pretvori je u...ne znam ni ja sta, samo se sjecam da udje u nju :? dalje, moguce da je u istom filmu scena sa tim klincem kad u kombiju sa djevojkom jede kokice sa stapa a one pocnu letit na sve strane i napune kombi... Ovaj, vjerovatno ti ovo i nije bilo od neke pomoci, ali eto... mozda je ipak povezano sa tvojim filmom :)
Moguce, iako mi trailer ne izgleda bas kao da je za ovaj moj film... ali film o kojem je john_constantine pricao je Troll: http://www.imdb.com/title/tt0092115/plotsummary :P
thanks. :) He, sada kužim zašto to smatraju najglupljim filmom, lol
Michel puši karu.

SilverBullet

Post by SilverBullet » 20 Feb 2009, 17:55

john_constantine wrote:monster squad

http://www.imdb.com/title/tt0093560/

klasik :D

shogo

Post by shogo » 10 Mar 2009, 07:55

Neki frajer ima robota za ženu i pomoćnicu - savršena žena...nekom nesrećom ona doživljava kratki spoj i kvari se...Sada on odlazi u neko skladište - tvornicu u potragu za novom, skora budućnost je i udarno reklamiraju te robote...davno sam to gledao...na putu iha napadaju neke bande...naziv mi je čak neki ostao u sjećanju MEG 2000 ili nešto slično??????

jeba

Post by jeba » 10 Mar 2009, 09:16

shogo wrote:Neki frajer ima robota za ženu i pomoćnicu - savršena žena...nekom nesrećom ona doživljava kratki spoj i kvari se...Sada on odlazi u neko skladište - tvornicu u potragu za novom, skora budućnost je i udarno reklamiraju te robote...davno sam to gledao...na putu iha napadaju neke bande...naziv mi je čak neki ostao u sjećanju MEG 2000 ili nešto slično??????
znam koji je to film, čak sam imao i vlastiti još davnih dana na vhs-u i bio mi je super, ali se nikako ne mogu sjetit naslova
sjećam se da je žena bila plavuša i da je bila dobra :D
na kraku se obračunavaju u nekom skladištu u sred ničega, neka pustinja ili kamenjar
mislim da je naslov bio ime te ženske i 2000
baš i mene sad zanima o kojemu filmu je riječ

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 10 Mar 2009, 11:25

Cherry 2000 (1987)

Legendaran SF film 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

shogo

Post by shogo » 10 Mar 2009, 12:15

HVALA TI PUNO

callac

Post by callac » 10 Mar 2009, 20:57

Šta baš nitko ne zna za ovaj film koji tražim ili niste ni pročitali ? :(
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Post Reply