Moguce, iako mi trailer ne izgleda bas kao da je za ovaj moj film... ali film o kojem je john_constantine pricao je Troll: http://www.imdb.com/title/tt0092115/plotsummaryHorrorHR wrote:Pričaš o filmu Troll 2: http://www.horrorhr.com/nostalgija-srot ... 2-trailer/SilverBullet wrote:Ne znam da li ima ikakve veze, ali ovo sto si opisao me podsjetilo na film koji sam davno nekad gledao... Ima scena sa nekim klincem koji vidi svoga mrtvog djeda (duha) i taj djed ga upozorava na neke "vilenjake" (ja mislim da je prevod takav bio). Djed mu govori da ako oni obitelj jedu vec postavljenu trpezu, pretvorit ce se u hranu za te vilenjake... Mislim da je u istom filmu ta scena sa djevojcicom koju taj patuljak ili sta je vec bocne nekom iglom i pretvori je u...ne znam ni ja sta, samo se sjecam da udje u njujohn_constantine wrote:e da, zna li tko neki film o patuljku koji je zapravo pizda (ozbiljno) i ima neki prsten kojim probode neku malu i uvuče joj se u kožu, pa tako bode druge članove obitelji i ostale koji mu smetaju, i maltetrira cijelu obitelj?dalje, moguce da je u istom filmu scena sa tim klincem kad u kombiju sa djevojkom jede kokice sa stapa a one pocnu letit na sve strane i napune kombi... Ovaj, vjerovatno ti ovo i nije bilo od neke pomoci, ali eto... mozda je ipak povezano sa tvojim filmom
Koji je to film?
- SilverBullet
There is nothing to fear, but fear itself...
- HorrorHR
- Site Admin
Ima scena sa nekim klincem koji vidi svoga mrtvog djeda (duha) i taj djed ga upozorava na neke "vilenjake" (ja mislim da je prevod takav bio).SilverBullet wrote:Moguce, iako mi trailer ne izgleda bas kao da je za ovaj moj film...HorrorHR wrote:Pričaš o filmu Troll 2: http://www.horrorhr.com/nostalgija-srot ... 2-trailer/SilverBullet wrote: Ne znam da li ima ikakve veze, ali ovo sto si opisao me podsjetilo na film koji sam davno nekad gledao... Ima scena sa nekim klincem koji vidi svoga mrtvog djeda (duha) i taj djed ga upozorava na neke "vilenjake" (ja mislim da je prevod takav bio). Djed mu govori da ako oni obitelj jedu vec postavljenu trpezu, pretvorit ce se u hranu za te vilenjake... Mislim da je u istom filmu ta scena sa djevojcicom koju taj patuljak ili sta je vec bocne nekom iglom i pretvori je u...ne znam ni ja sta, samo se sjecam da udje u njudalje, moguce da je u istom filmu scena sa tim klincem kad u kombiju sa djevojkom jede kokice sa stapa a one pocnu letit na sve strane i napune kombi... Ovaj, vjerovatno ti ovo i nije bilo od neke pomoci, ali eto... mozda je ipak povezano sa tvojim filmom
Ovo je na početku filma kada se voe, mulac sjedi iza u autu i vidi svoga djeda bradatoga. On mu i nekako piše NILBOG, što je naopako čitavši GOBLIN.
Drugi elementi iz tvog upisa, ne sjećam se svih, znam da je bila ova kombinacija sa "hranom za gobline" + "ulaženje" u ljude...
- callac
Odlična tema koja će mi pomoći da napokon saznam ime filma koji je pridonio mom iracionalnom strahu od buba.
Dakle, film je neki sf/horror u kojem se pojavljuje nekakav stol za mučenje na kojem kad staviš osobu najveći strah te osobe se manifestira pa tako neki tip il ženska koja se boji buba odjednom počnu po njoj plazit milioni buba, isto tako i sa zmijama, pa ima neki koji dok je bio na tom stolu su mu rekli da će se ispržiti i odjednom mu je koža postala puna opeklina... Ne znam da li ima ikakvog smisla vama, ali to je sve čega se sjećam. Help, pliz?! (film je iz nekih osamdesetih, možda početak devedesetih mada sumnjam jer sam u vrijeme 90-ih već bila u Hrv. a film sam gledala prije)
Dakle, film je neki sf/horror u kojem se pojavljuje nekakav stol za mučenje na kojem kad staviš osobu najveći strah te osobe se manifestira pa tako neki tip il ženska koja se boji buba odjednom počnu po njoj plazit milioni buba, isto tako i sa zmijama, pa ima neki koji dok je bio na tom stolu su mu rekli da će se ispržiti i odjednom mu je koža postala puna opeklina... Ne znam da li ima ikakvog smisla vama, ali to je sve čega se sjećam. Help, pliz?! (film je iz nekih osamdesetih, možda početak devedesetih mada sumnjam jer sam u vrijeme 90-ih već bila u Hrv. a film sam gledala prije)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- SilverBullet
U pravu si, film jest Troll 2, poznao sam ga po sceni kad malac "pees on the food"HorrorHR wrote:Ima scena sa nekim klincem koji vidi svoga mrtvog djeda (duha) i taj djed ga upozorava na neke "vilenjake" (ja mislim da je prevod takav bio).SilverBullet wrote:Moguce, iako mi trailer ne izgleda bas kao da je za ovaj moj film...HorrorHR wrote: Pričaš o filmu Troll 2: http://www.horrorhr.com/nostalgija-srot ... 2-trailer/
Ovo je na početku filma kada se voe, mulac sjedi iza u autu i vidi svoga djeda bradatoga. On mu i nekako piše NILBOG, što je naopako čitavši GOBLIN.
Drugi elementi iz tvog upisa, ne sjećam se svih, znam da je bila ova kombinacija sa "hranom za gobline" + "ulaženje" u ljude...
- SilverBullet
sinoc mi naumpade jos jedan film kojeg sam kao klinac gledao ali se sjecam samo nekih scena... Ne znam zasto, ali u glavi mi se vrti naziv "Djeca protiv vukodlaka". Taj naziv poprilicno sve objasnjava, radi se o nekoj djeci koja se bore protiv vukodlaka (mnozina) i valjda i vampira. Mozda se cak i Frankenstein pojavljuje kao good guy. Uglavnom, sjecam se samo kraja filma, kada se otvori neki portal na nebu i usisa sve te creatures, zajedno sa Frankensteinom
Jel mozda neko zna o cemu pricam?
- maddjuro
da nije fright night?SilverBullet wrote:sinoc mi naumpade jos jedan film kojeg sam kao klinac gledao ali se sjecam samo nekih scena... Ne znam zasto, ali u glavi mi se vrti naziv "Djeca protiv vukodlaka". Taj naziv poprilicno sve objasnjava, radi se o nekoj djeci koja se bore protiv vukodlaka (mnozina) i valjda i vampira. Mozda se cak i Frankenstein pojavljuje kao good guy. Uglavnom, sjecam se samo kraja filma, kada se otvori neki portal na nebu i usisa sve te creatures, zajedno sa FrankensteinomJel mozda neko zna o cemu pricam?
I may be an idiot, but i am no fool.
- SilverBullet
Ma nije... Fright night sam gledao prije 4 dana, i nije to tajmaddjuro wrote:da nije fright night?SilverBullet wrote:sinoc mi naumpade jos jedan film kojeg sam kao klinac gledao ali se sjecam samo nekih scena... Ne znam zasto, ali u glavi mi se vrti naziv "Djeca protiv vukodlaka". Taj naziv poprilicno sve objasnjava, radi se o nekoj djeci koja se bore protiv vukodlaka (mnozina) i valjda i vampira. Mozda se cak i Frankenstein pojavljuje kao good guy. Uglavnom, sjecam se samo kraja filma, kada se otvori neki portal na nebu i usisa sve te creatures, zajedno sa FrankensteinomJel mozda neko zna o cemu pricam?
- john_constantine
- john_constantine
thanks.SilverBullet wrote:Moguce, iako mi trailer ne izgleda bas kao da je za ovaj moj film... ali film o kojem je john_constantine pricao je Troll: http://www.imdb.com/title/tt0092115/plotsummaryHorrorHR wrote:Pričaš o filmu Troll 2: http://www.horrorhr.com/nostalgija-srot ... 2-trailer/SilverBullet wrote: Ne znam da li ima ikakve veze, ali ovo sto si opisao me podsjetilo na film koji sam davno nekad gledao... Ima scena sa nekim klincem koji vidi svoga mrtvog djeda (duha) i taj djed ga upozorava na neke "vilenjake" (ja mislim da je prevod takav bio). Djed mu govori da ako oni obitelj jedu vec postavljenu trpezu, pretvorit ce se u hranu za te vilenjake... Mislim da je u istom filmu ta scena sa djevojcicom koju taj patuljak ili sta je vec bocne nekom iglom i pretvori je u...ne znam ni ja sta, samo se sjecam da udje u njudalje, moguce da je u istom filmu scena sa tim klincem kad u kombiju sa djevojkom jede kokice sa stapa a one pocnu letit na sve strane i napune kombi... Ovaj, vjerovatno ti ovo i nije bilo od neke pomoci, ali eto... mozda je ipak povezano sa tvojim filmom
Michel puši karu.
- SilverBullet
- shogo
Neki frajer ima robota za ženu i pomoćnicu - savršena žena...nekom nesrećom ona doživljava kratki spoj i kvari se...Sada on odlazi u neko skladište - tvornicu u potragu za novom, skora budućnost je i udarno reklamiraju te robote...davno sam to gledao...na putu iha napadaju neke bande...naziv mi je čak neki ostao u sjećanju MEG 2000 ili nešto slično??????
-
jeba
znam koji je to film, čak sam imao i vlastiti još davnih dana na vhs-u i bio mi je super, ali se nikako ne mogu sjetit naslovashogo wrote:Neki frajer ima robota za ženu i pomoćnicu - savršena žena...nekom nesrećom ona doživljava kratki spoj i kvari se...Sada on odlazi u neko skladište - tvornicu u potragu za novom, skora budućnost je i udarno reklamiraju te robote...davno sam to gledao...na putu iha napadaju neke bande...naziv mi je čak neki ostao u sjećanju MEG 2000 ili nešto slično??????
sjećam se da je žena bila plavuša i da je bila dobra
na kraku se obračunavaju u nekom skladištu u sred ničega, neka pustinja ili kamenjar
mislim da je naslov bio ime te ženske i 2000
baš i mene sad zanima o kojemu filmu je riječ
- dr_gonzo