Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
horkolerbus

Post by horkolerbus » 02 Mar 2009, 23:10

My name is Bruce ,,,hah bruce je otkinuo stvarno jak film ,samo su mogli cudoviste malo da srede ,a ne da lici na moju masku iz 3 razreda :wink:
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Mar 2009, 23:53

Eden Lake - Konačno. Ne znam kad sam zadnji put bila ovako uživljena u film. Bit će da je do filma. Stanje mi se mijenjalo od onog pred plač, pa do pred povraćanje, srce mi je konstantno lupalo luđački. Film je predobar i preuznemirujuć. Tek se sad počinjem smirivati...užas
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

majstoro

Post by majstoro » 03 Mar 2009, 00:18

fear dot com
7/10
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

Borgia 666

Post by Borgia 666 » 03 Mar 2009, 15:37

Conjurer (2008) .gledljivo.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Mar 2009, 17:08

Asfodel wrote:Eden Lake - Konačno. Ne znam kad sam zadnji put bila ovako uživljena u film. Bit će da je do filma. Stanje mi se mijenjalo od onog pred plač, pa do pred povraćanje, srce mi je konstantno lupalo luđački. Film je predobar i preuznemirujuć. Tek se sad počinjem smirivati...užas
i onda još izađeš navečer u zagreb na ulice. :lol:
Michel puši karu.

jeba

Post by jeba » 03 Mar 2009, 17:24

x-files - 3. sezona
me likes... :D

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Mar 2009, 17:48

Asfodel wrote:Eden Lake - Konačno. Ne znam kad sam zadnji put bila ovako uživljena u film. Bit će da je do filma. Stanje mi se mijenjalo od onog pred plač, pa do pred povraćanje, srce mi je konstantno lupalo luđački. Film je predobar i preuznemirujuć. Tek se sad počinjem smirivati...užas
hm... a što je taj film stvarno toliko intenzivan i potresan? :?

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Mar 2009, 17:49

Wendigo wrote:
ovisi kako ga tko gleda... S obzirom na današnje stanje i sve više nasilja među mladih, a niti meni nije ugodno gledati mlade kada maltetriraju odrasle ljude...
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 03 Mar 2009, 17:49

Wolfen - Boring
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 03 Mar 2009, 17:51

Wendigo wrote:
Možda ovisi o tome gledaš li u društvu ili ne...ne znam, ja sam ga gledala sam i činilo mi se kao da ja proživljavam sve što i gl. junaci...poslije sam se fizički osjećala lošije :lol: previše sam se uživjela :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Carpenter

Post by Carpenter » 03 Mar 2009, 20:57

Potpisujem sve, zaista uznemirujuć film.
In 3 Tagen bist du tot - evo i austrijanci zajašiše val slasher revivala i napravili svoju verziju "Znam šta si radila prošlog ljeta". Nisu se nešto proslavili, tek korektno odrađen posao. Fotografija je odlična, film dobro izgleda ali je strahovito otrcan i krcat klišejima koji su mi išli na jetru. Podnošljivo.
6/10
Are you talking to me?

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Mar 2009, 21:09

midnight meat train - dobar, ali predug horor. Ono što nisam očekivao je ta obilna i krvava količina brutalnog nasilja. :) Glumci dobri, naročito vinnie jones, kojemu dobro leži uloga brutalnog manijaka, naročito pri scenama borbe. No, scene s Leonovom zarućnicom su nezanimljive kao i drugi dijelovi filma koji se ne događaju u vlaku. Sam naslov je dobro pogođen, ideja dobra, ali svejedno mi je film ostavio gorčinu u ustima poslije završetka. Ne bi rekao da se ostavlja dojam već viđenoga, glazba iritatna, ali jednostavno mi se nije svidio kraj, i način kako je film krenuo...3/5

SPOILER
Hm, mislim, što je to bilo ono crno na prsima butchera što si je rezao i čuvao u staklenkama? I kakva su to ono stvorenja? I zašto čuvaju ta stvorenja i hrane ih ljudskim mesom?
Michel puši karu.

Studeni

Post by Studeni » 04 Mar 2009, 11:58

DARK REEL ---- kako smo se nadali, super smo se udali. poprilično neujednačeno, u određenim trenucima preko svih granica urla da kako je kul B film, smiješan itd., a baš u tim trenucima nije.....sva sreća, toga je u manjini i baš je bilo laid back ugodno. jedna stvar,doduše,ubija....preko 100min!!! mislim.....najkul od svega je gledati deformirano pretilog (da li stvarno ili lažno, nije bitno) Furlonga i umirati od smijeha..... 6.5/10

RED SANDS
---- da ne okolišam, iznimno loše. bez tempa, doslovno, film stoji u mjestu, ništa se ne događa. kao da je utanačen okvir priče pa ajmo snimati bez detalja. Dead Birds nisam pogledao, nadam se da ne dijeli puno s ovim.... 4.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

jeba

Post by jeba » 04 Mar 2009, 15:56

vidim da su se svi raspisali o Eden Lake, pa sam ga odlučio pogledati
brutalan, dinamičan, dobra atmosfera, napet i što je glavno nije predugačak
što se tiče ocjene, ista kao na IMDb

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 04 Mar 2009, 18:00