Koji ste horror zadnji gledali?
- horkolerbus
- Asfodel
Eden Lake - Konačno. Ne znam kad sam zadnji put bila ovako uživljena u film. Bit će da je do filma. Stanje mi se mijenjalo od onog pred plač, pa do pred povraćanje, srce mi je konstantno lupalo luđački. Film je predobar i preuznemirujuć. Tek se sad počinjem smirivati...užas
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- majstoro
- john_constantine
i onda još izađeš navečer u zagreb na ulice.Asfodel wrote:Eden Lake - Konačno. Ne znam kad sam zadnji put bila ovako uživljena u film. Bit će da je do filma. Stanje mi se mijenjalo od onog pred plač, pa do pred povraćanje, srce mi je konstantno lupalo luđački. Film je predobar i preuznemirujuć. Tek se sad počinjem smirivati...užas

Michel puši karu.
- Wendigo
hm... a što je taj film stvarno toliko intenzivan i potresan?Asfodel wrote:Eden Lake - Konačno. Ne znam kad sam zadnji put bila ovako uživljena u film. Bit će da je do filma. Stanje mi se mijenjalo od onog pred plač, pa do pred povraćanje, srce mi je konstantno lupalo luđački. Film je predobar i preuznemirujuć. Tek se sad počinjem smirivati...užas

- john_constantine
ovisi kako ga tko gleda... S obzirom na današnje stanje i sve više nasilja među mladih, a niti meni nije ugodno gledati mlade kada maltetriraju odrasle ljude...Wendigo wrote:hm... a što je taj film stvarno toliko intenzivan i potresan?Asfodel wrote:Eden Lake - Konačno. Ne znam kad sam zadnji put bila ovako uživljena u film. Bit će da je do filma. Stanje mi se mijenjalo od onog pred plač, pa do pred povraćanje, srce mi je konstantno lupalo luđački. Film je predobar i preuznemirujuć. Tek se sad počinjem smirivati...užas
Michel puši karu.
- Asfodel
Možda ovisi o tome gledaš li u društvu ili ne...ne znam, ja sam ga gledala sam i činilo mi se kao da ja proživljavam sve što i gl. junaci...poslije sam se fizički osjećala lošijeWendigo wrote:hm... a što je taj film stvarno toliko intenzivan i potresan?Asfodel wrote:Eden Lake - Konačno. Ne znam kad sam zadnji put bila ovako uživljena u film. Bit će da je do filma. Stanje mi se mijenjalo od onog pred plač, pa do pred povraćanje, srce mi je konstantno lupalo luđački. Film je predobar i preuznemirujuć. Tek se sad počinjem smirivati...užas

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Carpenter
Potpisujem sve, zaista uznemirujuć film.
In 3 Tagen bist du tot - evo i austrijanci zajašiše val slasher revivala i napravili svoju verziju "Znam šta si radila prošlog ljeta". Nisu se nešto proslavili, tek korektno odrađen posao. Fotografija je odlična, film dobro izgleda ali je strahovito otrcan i krcat klišejima koji su mi išli na jetru. Podnošljivo.
6/10
In 3 Tagen bist du tot - evo i austrijanci zajašiše val slasher revivala i napravili svoju verziju "Znam šta si radila prošlog ljeta". Nisu se nešto proslavili, tek korektno odrađen posao. Fotografija je odlična, film dobro izgleda ali je strahovito otrcan i krcat klišejima koji su mi išli na jetru. Podnošljivo.
6/10
Are you talking to me?
- john_constantine
midnight meat train - dobar, ali predug horor. Ono što nisam očekivao je ta obilna i krvava količina brutalnog nasilja.
Glumci dobri, naročito vinnie jones, kojemu dobro leži uloga brutalnog manijaka, naročito pri scenama borbe. No, scene s Leonovom zarućnicom su nezanimljive kao i drugi dijelovi filma koji se ne događaju u vlaku. Sam naslov je dobro pogođen, ideja dobra, ali svejedno mi je film ostavio gorčinu u ustima poslije završetka. Ne bi rekao da se ostavlja dojam već viđenoga, glazba iritatna, ali jednostavno mi se nije svidio kraj, i način kako je film krenuo...3/5
SPOILER
Hm, mislim, što je to bilo ono crno na prsima butchera što si je rezao i čuvao u staklenkama? I kakva su to ono stvorenja? I zašto čuvaju ta stvorenja i hrane ih ljudskim mesom?

SPOILER
Hm, mislim, što je to bilo ono crno na prsima butchera što si je rezao i čuvao u staklenkama? I kakva su to ono stvorenja? I zašto čuvaju ta stvorenja i hrane ih ljudskim mesom?
Michel puši karu.
- Studeni
DARK REEL ---- kako smo se nadali, super smo se udali. poprilično neujednačeno, u određenim trenucima preko svih granica urla da kako je kul B film, smiješan itd., a baš u tim trenucima nije.....sva sreća, toga je u manjini i baš je bilo laid back ugodno. jedna stvar,doduše,ubija....preko 100min!!! mislim.....najkul od svega je gledati deformirano pretilog (da li stvarno ili lažno, nije bitno) Furlonga i umirati od smijeha..... 6.5/10
RED SANDS ---- da ne okolišam, iznimno loše. bez tempa, doslovno, film stoji u mjestu, ništa se ne događa. kao da je utanačen okvir priče pa ajmo snimati bez detalja. Dead Birds nisam pogledao, nadam se da ne dijeli puno s ovim.... 4.5/10
RED SANDS ---- da ne okolišam, iznimno loše. bez tempa, doslovno, film stoji u mjestu, ništa se ne događa. kao da je utanačen okvir priče pa ajmo snimati bez detalja. Dead Birds nisam pogledao, nadam se da ne dijeli puno s ovim.... 4.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-