Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Bad Seed

Post by Bad Seed » 26 Feb 2009, 23:59

DeadFish wrote:
Bad Seed wrote:
DeadFish wrote:"Mammoth"- orgija trasha u kojoj alieni ožive mamuta zamrznutog u ledu koji onda počne haračit po gradu i "usisavat" životnu energiju iz ljudi (?), ne samo to nego ima uber stealth skill prikradanja ljudima u apsolutnoj tišini, trash value 8/10
mislim da ću morat to pogledat :lol:
Film nije neš krvav ali scene poput napad mamuta na rave party i vrebanje ekipe(usred grada :D) ga čine i više nego isplativim gledanjem
odlično :D potražit ću.

elrania

Post by elrania » 27 Feb 2009, 15:58

friday the 13th [2009]

nije bas da sam se previse veselila ovom filmu, al bila sam skroz zadovoljna time sto cu moc pogledati remake ovakvog neceg i na kraju moram rec da su mi dojmovi bili nikakvi.
film dozivljavam ko remake prva tri originalna filma, a izvedbu cisto za**rac. puno previse toga u filmu nije ni u najmanju ruku uvjerljivo (do granice do koje nesto uopce moze biti uvjerljivo u ovakvom zanru), zabavno ni 'uzbudljivo'.
killovi su mi bili bezveze, likovi na granici podnosljivosti i razvijanje price izuzetno dosadno.
jedina svjetla tocka su crnac i azijat koji pridonose skroz ok humoru. i jasonov izgled.

i ne znam kaj ti nije pasalo glede golotinje, ghost... sisa ima gdje god da se daju ubaciti.

uglavnom, 3,5/10

A$H

Post by A$H » 27 Feb 2009, 16:30

Friday the 13th - 2/5 - Hmm..cak mi je film bio ok kad sam izaso iz kina, valjda dojam da su vratili Jasona napokon..ali sto vise razmisljam o njemu to je sve losiji..osobno mi ne smeta kaj Jason stvarno tu trci i zaletava se na svakoga..jer ispada mnogo brutalniji..uvod u film je vizualno fora..ali ipak malo blesav i ne drzi vodu..prva i druga grupa teenagera su bas po slasher sabloni i to mi cak ne smeta toliko..nazalost sam kraj smanjuje ocijnu jer je stvarno blesav, totalno ocekivan i klisej do bola..
SPOILER
a tek Jasonovo baratanje sa lukom i srijelom..wtf..a i ne sjecam se da je prikazano da je sredio onu plavusu kaj j ostala u jezeru..ili je?..te naravno scenarij klise..kad zarobi sestru glavnog "junaka"..kad je fucking Jason uzimao ikoga..bilo bi bolje da ju je ubio kao sto je uvijek i radio..
END
Pati kao i vecina danasnjih slashera od dosadnog/zamornog scenarija za MTV klince..
Ali sve u svemu film je zabavan ima dobru dozu humora(azijat i crnac), stalnu pojavu Jasona, dosta dobrih killova, a i golotinje(vidim da je nekima i to vazno..khm..ghostface.. :lol: )
Sve u svemu My Bloody Valentine je po vecini stvari uspjesniji remake..nazalost..nekako sam se nadao da ce bit obrnuto..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Cenobit

Post by Cenobit » 27 Feb 2009, 17:30

Final destination 3 :D
Puno rupa ali opet kome nije zanimljivo gledati kako glupi klinci redom umiru i to prebrutalno.. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Feb 2009, 18:24

A$H wrote:Friday the 13th - 2/5 - Hmm..cak mi je film bio ok kad sam izaso iz kina, valjda dojam da su vratili Jasona napokon..ali sto vise razmisljam o njemu to je sve losiji..osobno mi ne smeta kaj Jason stvarno tu trci i zaletava se na svakoga..jer ispada mnogo brutalniji..uvod u film je vizualno fora..ali ipak malo blesav i ne drzi vodu..prva i druga grupa teenagera su bas po slasher sabloni i to mi cak ne smeta toliko..nazalost sam kraj smanjuje ocijnu jer je stvarno blesav, totalno ocekivan i klisej do bola..
SPOILER
a tek Jasonovo baratanje sa lukom i srijelom..wtf..a i ne sjecam se da je prikazano da je sredio onu plavusu kaj j ostala u jezeru..ili je?..te naravno scenarij klise..kad zarobi sestru glavnog "junaka"..kad je fucking Jason uzimao ikoga..bilo bi bolje da ju je ubio kao sto je uvijek i radio..
END
Pati kao i vecina danasnjih slashera od dosadnog/zamornog scenarija za MTV klince..
Ali sve u svemu film je zabavan ima dobru dozu humora(azijat i crnac), stalnu pojavu Jasona, dosta dobrih killova, a i golotinje(vidim da je nekima i to vazno..khm..ghostface.. :lol: )
Sve u svemu My Bloody Valentine je po vecini stvari uspjesniji remake..nazalost..nekako sam se nadao da ce bit obrnuto..
a kakve su scene nasilja?
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 27 Feb 2009, 19:21

sasvim solidne..ustvari najbolji dio filma su bas ta gore ubojstva..jer je Jason bas lud i brz..

elrania

Post by elrania » 27 Feb 2009, 20:43

meni ni to bas nije pasalo... ok je, al nista sto bih nahvalila. :-|

Carpenter

Post by Carpenter » 27 Feb 2009, 22:59

To je zapravo najbolje ubojstvo u filmu, šta su ga isikli za hrvatska kina?
Are you talking to me?

A$H

Post by A$H » 27 Feb 2009, 23:12

Carpenter wrote:To je zapravo najbolje ubojstvo u filmu, šta su ga isikli za hrvatska kina?
nisu..samo sam ja zaboravio..ghost me sjetio kasnije.. :lol:

DEXTER

Post by DEXTER » 28 Feb 2009, 20:56

[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

bakero

Post by bakero » 28 Feb 2009, 23:50

Dog soliders - Brilliant 9/10!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Carpenter

Post by Carpenter » 01 Mar 2009, 14:58

Villmark - norveška uspavanka, rijetko dosadan film.
3/10
Are you talking to me?

slum goddess

Post by slum goddess » 01 Mar 2009, 20:08

Carnival of Souls

Image
It's funny... the world is so different in the daylight. In the dark, your fantasies get so out of hand. But in the daylight everything falls back into place again.
Ako se itko ikad bojao cirkusa, bojte se jos vise... :twisted:

9/10

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Mar 2009, 21:39

panic beats - zanimljiv solidan horor s nekoliko obrata i sjajnim završetkom, s puno gore scena i golotinje. :) 3/5
Michel puši karu.

Borgia 666

Post by Borgia 666 » 02 Mar 2009, 15:17

horkolerbus wrote:The Thing from Another World 7.4/10

impresivno,nisam znao da ovako mator film moze da bude dobar
Bas sam ga jucer pogledo.stvarno dobar film.

Post Reply