Friday the 13th - 2/5 - Hmm..cak mi je film bio ok kad sam izaso iz kina, valjda dojam da su vratili Jasona napokon..ali sto vise razmisljam o njemu to je sve losiji..osobno mi ne smeta kaj Jason stvarno tu trci i zaletava se na svakoga..jer ispada mnogo brutalniji..uvod u film je vizualno fora..ali ipak malo blesav i ne drzi vodu..prva i druga grupa teenagera su bas po slasher sabloni i to mi cak ne smeta toliko..nazalost sam kraj smanjuje ocijnu jer je stvarno blesav, totalno ocekivan i klisej do bola..
SPOILER
a tek Jasonovo baratanje sa lukom i srijelom..wtf..a i ne sjecam se da je prikazano da je sredio onu plavusu kaj j ostala u jezeru..ili je?..te naravno scenarij klise..kad zarobi sestru glavnog "junaka"..kad je fucking Jason uzimao ikoga..bilo bi bolje da ju je ubio kao sto je uvijek i radio..
END
Pati kao i vecina danasnjih slashera od dosadnog/zamornog scenarija za MTV klince..
Ali sve u svemu film je zabavan ima dobru dozu humora(azijat i crnac), stalnu pojavu Jasona, dosta dobrih killova, a i golotinje(vidim da je nekima i to vazno..khm..ghostface..

)
Sve u svemu My Bloody Valentine je po vecini stvari uspjesniji remake..nazalost..nekako sam se nadao da ce bit obrnuto..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!