Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 27 Jan 2009, 16:11

R.I.P. :(
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jan 2009, 16:41

R.I.P.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 27 Jan 2009, 18:14

R.I.P., svako finale ove serije bilo je majstorski odrađeno, svaka mu čast. :cry:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 30 Jan 2009, 15:00

Inače, serija i dalje ide fenomenalno, najnovija epizoda ima dijelom origin temu. Međutim, opako već kruže glasine da će se u ovoj sezoni predstavit treći brat, šta bi po meni bilo ogromno smeće. Vaše mišljenje?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 30 Jan 2009, 15:57

Ghostface wrote:Inače, serija i dalje ide fenomenalno, najnovija epizoda ima dijelom origin temu. Međutim, opako već kruže glasine da će se u ovoj sezoni predstavit treći brat, šta bi po meni bilo ogromno smeće. Vaše mišljenje?
nadam se da nece.. :roll:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 30 Jan 2009, 17:00

Jos jedan maneken..pa to bi bilo ko na modnoj pisti!
I like to eat things.

Scarface

Post by Scarface » 30 Jan 2009, 17:56

Eat Your Brains wrote:Jos jedan maneken..pa to bi bilo ko na modnoj pisti!

Ne znan šta ti toliko smeta šta glumci dobro izgledaju, pa nisu samo zbog toga izabrani, oni su svi jako dobri u svojim ulogama, pa neće stavljat gabore.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jan 2009, 19:39

Ghostface wrote:
Eat Your Brains wrote:Jos jedan maneken..pa to bi bilo ko na modnoj pisti!

Ne znan šta ti toliko smeta šta glumci dobro izgledaju, pa nisu samo zbog toga izabrani, oni su svi jako dobri u svojim ulogama, pa neće stavljat gabore.
slažem se. :wink: Nerviraju me ta glupa preseravanja da je zbog tih glumaca serija samo za djevojke i to...
Michel puši karu.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 30 Jan 2009, 20:00

A mene nerviraju ti odabiri glumaca primarno zbog njihovog manekenskog izgleda. Supernatural bas tako cilja na female teen audience.Ne moraju stavljat gabore,al danas svaka jebena tv serija puca od jebenih model tipova. Ovo je skoro u rangu O.C.-ja po tom pogledu. Gle x-files,cist pristojno izgledaju glumci.Nisu ni gabori ni manekeni.Gle rescue me onda. Ovo je bas teen srot. U svakom novom teen hororcicu sve vrevi od no talent poser manekena.I vama je onda kad netko to spomene preseravanje.Sto vas to smeta,ste i vi neki manekencici il sto?Ova serija je u istom kosu di su roswell,smallville i takve modne piste.
I like to eat things.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jan 2009, 20:05

Eat Your Brains wrote:A mene nerviraju ti odabiri glumaca primarno zbog njihovog manekenskog izgleda. Supernatural bas tako cilja na female teen audience.Ne moraju stavljat gabore,al danas svaka jebena tv serija puca od jebenih model tipova. Ovo je skoro u rangu O.C.-ja po tom pogledu. Gle x-files,cist pristojno izgledaju glumci.Nisu ni gabori ni manekeni.Gle rescue me onda. Ovo je bas teen srot. U svakom novom teen hororcicu sve vrevi od no talent poser manekena.I vama je onda kad netko to spomene preseravanje.Sto vas to smeta,ste i vi neki manekencici il sto?Ova serija je u istom kosu di su roswell,smallville i takve modne piste.
ah, ima nešto u tome, ali ipak je ta serija bila više rezervirana za mlade. A i bez obzira na izgled, pokazali su se kao karizmatični likovi i glumci, a kako radnja napreduje, pokazuju da znaju glumiti. I u kasnijim sezonama zaboravljaš tu "ljepotu" koju primjećuješ u prvoj sezoni i ne obazireš se na to.
Michel puši karu.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 30 Jan 2009, 20:10

A vjerujem ti. Ja sam generalno alergican na manekene i na zbigecane ljude.Ne znam zasto tocno.
Sve je prije bilo nekako bolje.
I like to eat things.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jan 2009, 20:28

Eat Your Brains wrote:A vjerujem ti. Ja sam generalno alergican na manekene i na zbigecane ljude.Ne znam zasto tocno.
a mogu ti reći da su mi draži ovi glumci manekeni nego oni mladi koje prikazuju u američkim humorističnim serijama... kao reba i to, jbt, ne znam gdje samo izvlače takav šrot.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 31 Jan 2009, 00:37

Eat Your Brains wrote:A vjerujem ti. Ja sam generalno alergican na manekene i na zbigecane ljude.Ne znam zasto tocno.

To je tvoje viđenje i osobni stav tako da za to neman nikakve argumente i protuargumente. Jebiga, danas se pogotovo puno stavlja na vanjski izgled al konkretno kod Supernaturala mora se priznat da momci znaju itekako vraški glumit, pogotovo Jensen.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 31 Jan 2009, 02:03

To je tvoje videnje,necu ti se suprotstavljat.
I like to eat things.

Aryx

Post by Aryx » 31 Jan 2009, 02:18

Bas sam pred kraj prve sezone i full mi je zabavna serija, ne kuzim sta neki rade tolku frku oko toga kako izgledaju glavni likovi .... lol :roll: :roll:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply