Supernatural (2005-)
- Scarface
- Scarface
Inače, serija i dalje ide fenomenalno, najnovija epizoda ima dijelom origin temu. Međutim, opako već kruže glasine da će se u ovoj sezoni predstavit treći brat, šta bi po meni bilo ogromno smeće. Vaše mišljenje?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
-
Eat Your Brains
- Scarface
Eat Your Brains wrote:Jos jedan maneken..pa to bi bilo ko na modnoj pisti!
Ne znan šta ti toliko smeta šta glumci dobro izgledaju, pa nisu samo zbog toga izabrani, oni su svi jako dobri u svojim ulogama, pa neće stavljat gabore.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
slažem se.Ghostface wrote:Eat Your Brains wrote:Jos jedan maneken..pa to bi bilo ko na modnoj pisti!
Ne znan šta ti toliko smeta šta glumci dobro izgledaju, pa nisu samo zbog toga izabrani, oni su svi jako dobri u svojim ulogama, pa neće stavljat gabore.
Michel puši karu.
-
Eat Your Brains
A mene nerviraju ti odabiri glumaca primarno zbog njihovog manekenskog izgleda. Supernatural bas tako cilja na female teen audience.Ne moraju stavljat gabore,al danas svaka jebena tv serija puca od jebenih model tipova. Ovo je skoro u rangu O.C.-ja po tom pogledu. Gle x-files,cist pristojno izgledaju glumci.Nisu ni gabori ni manekeni.Gle rescue me onda. Ovo je bas teen srot. U svakom novom teen hororcicu sve vrevi od no talent poser manekena.I vama je onda kad netko to spomene preseravanje.Sto vas to smeta,ste i vi neki manekencici il sto?Ova serija je u istom kosu di su roswell,smallville i takve modne piste.
I like to eat things.
- john_constantine
ah, ima nešto u tome, ali ipak je ta serija bila više rezervirana za mlade. A i bez obzira na izgled, pokazali su se kao karizmatični likovi i glumci, a kako radnja napreduje, pokazuju da znaju glumiti. I u kasnijim sezonama zaboravljaš tu "ljepotu" koju primjećuješ u prvoj sezoni i ne obazireš se na to.Eat Your Brains wrote:A mene nerviraju ti odabiri glumaca primarno zbog njihovog manekenskog izgleda. Supernatural bas tako cilja na female teen audience.Ne moraju stavljat gabore,al danas svaka jebena tv serija puca od jebenih model tipova. Ovo je skoro u rangu O.C.-ja po tom pogledu. Gle x-files,cist pristojno izgledaju glumci.Nisu ni gabori ni manekeni.Gle rescue me onda. Ovo je bas teen srot. U svakom novom teen hororcicu sve vrevi od no talent poser manekena.I vama je onda kad netko to spomene preseravanje.Sto vas to smeta,ste i vi neki manekencici il sto?Ova serija je u istom kosu di su roswell,smallville i takve modne piste.
Michel puši karu.
-
Eat Your Brains
- john_constantine
a mogu ti reći da su mi draži ovi glumci manekeni nego oni mladi koje prikazuju u američkim humorističnim serijama... kao reba i to, jbt, ne znam gdje samo izvlače takav šrot.Eat Your Brains wrote:A vjerujem ti. Ja sam generalno alergican na manekene i na zbigecane ljude.Ne znam zasto tocno.
Sve je prije bilo nekako bolje.
Michel puši karu.
- Scarface
Eat Your Brains wrote:A vjerujem ti. Ja sam generalno alergican na manekene i na zbigecane ljude.Ne znam zasto tocno.
Sve je prije bilo nekako bolje.
To je tvoje viđenje i osobni stav tako da za to neman nikakve argumente i protuargumente. Jebiga, danas se pogotovo puno stavlja na vanjski izgled al konkretno kod Supernaturala mora se priznat da momci znaju itekako vraški glumit, pogotovo Jensen.
-
Eat Your Brains
- Aryx