Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Carpenter
Connected - zanimljiv slučaj obrnute situacije: obično imamo priliku gledati američkove remakeove azijskih filmova a ovdje je riječ o hongkonškoj preradi Cellulara, solidnog thrillera od prije par godina. Ova verzija nije za odbacit, zabavan thriller.
7/10
Beast stalker - jako dobar hongkonški crnjak-thriller o otmici djeteta. Jedan od zanimljivijih negativaca koje sam u zadnje vrijeme vidio.Preporuka.
8/10
Frozen River - jedan od onih filmova krcat likovima sa dna društvena poredka: ostavljena žena bez prebijene pare sa 2 sina,poluslijepa indijanka koja šverca kineze preko američko-kanadske granice......vrsta filma koja vas podsjeti kako ste sretni šta možete izvaljeni u kauču gledat ovakve stvari. Mrvicu prehladan film ali jako dobar.
8/10
7/10
Beast stalker - jako dobar hongkonški crnjak-thriller o otmici djeteta. Jedan od zanimljivijih negativaca koje sam u zadnje vrijeme vidio.Preporuka.
8/10
Frozen River - jedan od onih filmova krcat likovima sa dna društvena poredka: ostavljena žena bez prebijene pare sa 2 sina,poluslijepa indijanka koja šverca kineze preko američko-kanadske granice......vrsta filma koja vas podsjeti kako ste sretni šta možete izvaljeni u kauču gledat ovakve stvari. Mrvicu prehladan film ali jako dobar.
8/10
Are you talking to me?
-
GreenHornet
The wrestler"
Ako Rourke ne dobije Oscar za glavnu ulogu stvarno ce biti nepravda!Čovjek je slične stvari kao u filmu dožio u RL,tako ne da glumi,nego samo živi u filmu!
Sam film odličan,cijeli svijet hrvanja,popratnih pojava,scene borbe-vrhunski napravljene!Pa čak bi rekao i potreesno...Vrlo vjerovatno ce biti nominiran za Oscara;i mislim ako ga osvoji da se nitko nebi trebao bunit...
9/10
Ako Rourke ne dobije Oscar za glavnu ulogu stvarno ce biti nepravda!Čovjek je slične stvari kao u filmu dožio u RL,tako ne da glumi,nego samo živi u filmu!
Sam film odličan,cijeli svijet hrvanja,popratnih pojava,scene borbe-vrhunski napravljene!Pa čak bi rekao i potreesno...Vrlo vjerovatno ce biti nominiran za Oscara;i mislim ako ga osvoji da se nitko nebi trebao bunit...
9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- NovemberBlut
Ghost town (2008)
simpaticno, za mozak na pasu i opustanje. i za osmjehnuti se
7,5/10
simpaticno, za mozak na pasu i opustanje. i za osmjehnuti se
7,5/10
[i]"Somewhere in Germany in an moment of misery
I think about liberty and the end of the world
Somewhere in Germany I think about Italy
Of friendship and ecstasy and the end of the world
I gave myself to me
And think of what to be"[/i]
I gave myself to me
- Studeni
GOMORRA ---- vrlo,vrlo zajeban film...drukčiji pristup mafiji, iz perspektive "običnjaka" i činjenice da moraš živjeti za njih i kako oni kažu, hoćeš nećeš. druge nema. 8/10
THE WRESTLER ---- maestralno! "netipičan" film za Aronofskog, ali točno kako treba biti. Odlično uhvaćena potpuna vjera u ono što radiš (i jedino što znaš) iako je odavno postalo tezgarenje..... Rourke fantastičan!!!! 9/10
THE WRESTLER ---- maestralno! "netipičan" film za Aronofskog, ali točno kako treba biti. Odlično uhvaćena potpuna vjera u ono što radiš (i jedino što znaš) iako je odavno postalo tezgarenje..... Rourke fantastičan!!!! 9/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- john_constantine
- Wendigo
ajd super, baš se veselim wrestleru..Studeni wrote:GOMORRA ---- vrlo,vrlo zajeban film...drukčiji pristup mafiji, iz perspektive "običnjaka" i činjenice da moraš živjeti za njih i kako oni kažu, hoćeš nećeš. druge nema. 8/10
- NovemberBlut
The diarry of Anne Frank- mini serija
brrrr.... omiljena mi tematika, ekspresivno, dozirano pateticno i jako lijepi potrzi kamere.
8,5/10
brrrr.... omiljena mi tematika, ekspresivno, dozirano pateticno i jako lijepi potrzi kamere.
8,5/10
I gave myself to me
I gave myself to me
- Dragonrage
Prvi je meni skroz osrednji i mnogo me razočaro, ali ovaj drugi...kao što kažeš...maestralno!!Studeni wrote:GOMORRA ---- vrlo,vrlo zajeban film...drukčiji pristup mafiji, iz perspektive "običnjaka" i činjenice da moraš živjeti za njih i kako oni kažu, hoćeš nećeš. druge nema. 8/10
- Studeni
meni je ispočetka isto nekako bilo neodređen ili nedorečen i kontao sam 'šta je ovo,jebote' jer sam očekivao neku krljačinu, ali me uvukao tim vividnim prikazom koliko su svi povezani. koliko i kad misliš da možeš nešto van tog puta, ne možeš.Dragonrage wrote: Prvi je meni skroz osrednji i mnogo me razočaro, ali ovaj drugi...kao što kažeš...maestralno!!
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
-
Unreal
Hulk vs Wolverine-jebeno prezabavan anim. Brdo likova koji se međusobno kolju(čak ima i dosta krvi,što je čudo buduči da se radi o marvelu) i prebrzo obrađena priča bez dosadnih dijelova,jedino će biti nerazumljiva onima koji nisu upoznati sa wolverinovim originom 5/5
Hulk vs Thor-e ovaj je manje trashi,nego več epik. Priča i likovi su dobri,ali akcija makar nije loša nije nasilna i brza kao ona sa Wolverinom.Ma ipak i dalje je odlična zabava,jedino ne kao drugi crtić 4.5/5
Hulk vs Thor-e ovaj je manje trashi,nego več epik. Priča i likovi su dobri,ali akcija makar nije loša nije nasilna i brza kao ona sa Wolverinom.Ma ipak i dalje je odlična zabava,jedino ne kao drugi crtić 4.5/5
- john_constantine
punisher (1989) - očekivao sam loš akcić, a zapravo odličan akcijski film. Dolph Lundren, njegov najbolji film, a to je stvarno rijetkost.
Dobra radnja, puno akcije i krvi, završna borba protiv gluhonijeme cure, pravi punisher koji je ubio čak 125 ljudi, a ne bezvezni Thomas Jane. Ovdje je Dolph baš pravi psihopat kakav mora biti punisher, i odličan završetak. A i neprestana doza akcije. 4/5 Naravno, šteta što nema onu lubanju i neke promjene u vezi s stripom, ali odlično ostvarenje.
Michel puši karu.
- NovemberBlut
The Reader
ja bi ovom filmu dala sve oscare za koje je u kategorijama. kate winslet je napokon odrasla i prerasla melodramatiku, ralph fiannes mi je oduvijek bio drag, jos od wuthering heights 1995. prica nije nimalo pateticna iako ima suza mjestimicno, kate i ralph su vecinu filma ponijeli na sebi, dominiraju definitivno, atmosfera koketira između apokalipticnog i misticnog do potpuno katarzicnog. usto, događa se vecina filma u Berlinu pa i nisam trebala neke extra dodatne nagovore za pogledat ga. u svakom slucaju, preporuka
10/10
ja bi ovom filmu dala sve oscare za koje je u kategorijama. kate winslet je napokon odrasla i prerasla melodramatiku, ralph fiannes mi je oduvijek bio drag, jos od wuthering heights 1995. prica nije nimalo pateticna iako ima suza mjestimicno, kate i ralph su vecinu filma ponijeli na sebi, dominiraju definitivno, atmosfera koketira između apokalipticnog i misticnog do potpuno katarzicnog. usto, događa se vecina filma u Berlinu pa i nisam trebala neke extra dodatne nagovore za pogledat ga. u svakom slucaju, preporuka
10/10
I gave myself to me
I gave myself to me