Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
the rage - dobro počne film, ali nisam mislio da će lešinari širiti zarazu, ali otkačeni su.
A mutanti nisu loši, naročito Gor koji isere kroz cijev u šupku. A početak dobro počinje, čak se niti djecu ne štedi, sredina brutalna i zabavna (mutanti, pijavice, lešinari), gore scene, nasilje, mutant koji dohvati curu i pojede joj oko prije nego ju ugrize, ali zadnjih pola sada je relativno nezanimljivo... 3/5 Dobra krvava zabava, ali se moglo i bolje...

Michel puši karu.
- john_constantine
halloween remake - pa čak odlično ostvarenje, rob zombie se popravio nakon onog smeća koje je snimio. Uzeo je dosta scena iz originala, a ovdje je napravio Michaela puno većim, jačim i brutalnijim, tako da bi bio zanimljiv okršaj između jasona i njega.
Brutalne scene nasilja, puno bolje nego je bilo inače u halloween serijalu. Taj dječak mi nije nešto, ali dobro je ostvario ulogu, a malcolm je manje luđi nego u originalu, ali i dalje zanimljiv, karizmatična uloga. Pri kraj kada se natjerava sa sestrom je već pomalo zamorno, 15 minuta bi ga se moglo skratiti, ali odličan brutalni završetak.
Zabavni i brutalni remake. 4/5

Michel puši karu.
- jigsaw
Tako je, House of 1000 Corpses i Devil's Rejects su totalna sranja od horrora.john_constantine wrote:halloween remake - pa čak odlično ostvarenje, rob zombie se popravio nakon onog smeća koje je snimio. Uzeo je dosta scena iz originala, a ovdje je napravio Michaela puno većim, jačim i brutalnijim, tako da bi bio zanimljiv okršaj između jasona i njega.Brutalne scene nasilja, puno bolje nego je bilo inače u halloween serijalu. Taj dječak mi nije nešto, ali dobro je ostvario ulogu, a malcolm je manje luđi nego u originalu, ali i dalje zanimljiv, karizmatična uloga. Pri kraj kada se natjerava sa sestrom je već pomalo zamorno, 15 minuta bi ga se moglo skratiti, ali odličan brutalni završetak.
- A$H
naspram ovog remakea su remek djela..
Storm Warning - 3/5 - pa film naravno nije los kao sto aryx trakelja
pati od dosta rupa i nelogicnosti u scenariju..te iznenadjujucim krajem..lol..ali sve to popravlja kasnije sa dosta gore scena..uglavnom film za jenom pogledat i to je to..
Campfire Tales - 3/5 - obozavam filmove sa vise prica u jednoj..price nisu lose, ali nisu ni nista posebno..isto pati od dosta rupa u scenariju i praznog hoda..kraj je predvidiljiv jer je u zadnje vrijeme dosta iskoristen..ali da sam gledao film kad je izasao sigurno bi bili bolji dojmovi..
Storm Warning - 3/5 - pa film naravno nije los kao sto aryx trakelja

Campfire Tales - 3/5 - obozavam filmove sa vise prica u jednoj..price nisu lose, ali nisu ni nista posebno..isto pati od dosta rupa u scenariju i praznog hoda..kraj je predvidiljiv jer je u zadnje vrijeme dosta iskoristen..ali da sam gledao film kad je izasao sigurno bi bili bolji dojmovi..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
a i bar nije bilo ono loše režije, ali iznerviralo me ono kada dječak ubije medicinsku sestru, i onda je nekakva muzika bila ili tišina, a svi vrište i to... A ništa se ne čuje.jigsaw wrote:Tako je, House of 1000 Corpses i Devil's Rejects su totalna sranja od horrora.john_constantine wrote:halloween remake - pa čak odlično ostvarenje, rob zombie se popravio nakon onog smeća koje je snimio. Uzeo je dosta scena iz originala, a ovdje je napravio Michaela puno većim, jačim i brutalnijim, tako da bi bio zanimljiv okršaj između jasona i njega.Brutalne scene nasilja, puno bolje nego je bilo inače u halloween serijalu. Taj dječak mi nije nešto, ali dobro je ostvario ulogu, a malcolm je manje luđi nego u originalu, ali i dalje zanimljiv, karizmatična uloga. Pri kraj kada se natjerava sa sestrom je već pomalo zamorno, 15 minuta bi ga se moglo skratiti, ali odličan brutalni završetak.
Michel puši karu.
- Boby
Nisam bio prilici pogledati koju su verziju pustili pa te molim da mi napišeš jel Michael iz ludnice pobjegao tako da sujohn_constantine wrote:a i bar nije bilo ono loše režije, ali iznerviralo me ono kada dječak ubije medicinsku sestru, i onda je nekakva muzika bila ili tišina, a svi vrište i to... A ništa se ne čuje.jigsaw wrote:Tako je, House of 1000 Corpses i Devil's Rejects su totalna sranja od horrora.john_constantine wrote:halloween remake - pa čak odlično ostvarenje, rob zombie se popravio nakon onog smeća koje je snimio. Uzeo je dosta scena iz originala, a ovdje je napravio Michaela puno većim, jačim i brutalnijim, tako da bi bio zanimljiv okršaj između jasona i njega.Brutalne scene nasilja, puno bolje nego je bilo inače u halloween serijalu. Taj dječak mi nije nešto, ali dobro je ostvario ulogu, a malcolm je manje luđi nego u originalu, ali i dalje zanimljiv, karizmatična uloga. Pri kraj kada se natjerava sa sestrom je već pomalo zamorno, 15 minuta bi ga se moglo skratiti, ali odličan brutalni završetak.
a) neka dva idiota silovala neku pacijenticu
b) specijalci ga prenašali u lisicama a on ih je pokidao
- Jigsaw_16
Napokon Granice (Frontiere(s)).
Očekivao sam puno (po slikama i po izgledu dvd covera film izgleda stvarno brutalno), ali sam se razočarao. Možda sam gledao cenzuriranu verziju. A možda je tulum za Novu imao nekakav učinak
Uglavnom, najbolji francuski horror koji sam gledao je Carski rez, a Krvava romansa i Granice su mi tu negdje...
Očekivao sam puno (po slikama i po izgledu dvd covera film izgleda stvarno brutalno), ali sam se razočarao. Možda sam gledao cenzuriranu verziju. A možda je tulum za Novu imao nekakav učinak

Uglavnom, najbolji francuski horror koji sam gledao je Carski rez, a Krvava romansa i Granice su mi tu negdje...
WWJD - What would Jigsaw do? (po šesti put :D)
-
- john_constantine
WTF? Ovo drugo, kada su ga specijalci išli prebaciti u drugu umobolnicu, pa je pokidao lisice. E ta druga verzija, to je redateljska verzija? ima još čega osim te scene silovanja?Boby wrote:Nisam bio prilici pogledati koju su verziju pustili pa te molim da mi napišeš jel Michael iz ludnice pobjegao tako da sujohn_constantine wrote:a i bar nije bilo ono loše režije, ali iznerviralo me ono kada dječak ubije medicinsku sestru, i onda je nekakva muzika bila ili tišina, a svi vrište i to... A ništa se ne čuje.jigsaw wrote: Tako je, House of 1000 Corpses i Devil's Rejects su totalna sranja od horrora.
Michel puši karu.
- john_constantine
Beyond the re - animator - obožavam taj serijal, prvi je bio crnohumorni horor, drugi malo dosadniji, ali za otkačenim scenama + bizarne kreature. ali treća je najluđa u serijalu, od prvog mrtvaca u filmu, pa gore scene, bolesni crni humor, i krvava priča u obilnim količinama, za nepredvidljivim otkačenim situacijama. Herbert west je i dalje zakon, a ovaj put brutalniji nego inače. A glumci manje više solidni, a pri kraj filma je najbolje uz hrpu suludih scena, odgrizanja kurca, ugriz za sisu, tijelo bez donjeg trupa, štakoroliki upravitelj... otkačeno. 4/5 Jedan od najboljih filmova Briana Yuzne. 

Michel puši karu.
- Boby
Ima masa sitinica; jedine krupnije stvari su što u alternativnoj verziji tip ubije dvojcu čuvara koji siluju curu u njegovoj sobi i tako utekne, te proučavanje malog Mikeya u umobolnici je "detaljnjije" i pokazuju kako se malo-pomalo pretvara u stvora bez glasa. Tu alternativnu verziju imaš u videotekama; ovo što si gledao je bolja verzija i šteta što ju videoteke nisu dobilejohn_constantine wrote:WTF? Ovo drugo, kada su ga specijalci išli prebaciti u drugu umobolnicu, pa je pokidao lisice. E ta druga verzija, to je redateljska verzija? ima još čega osim te scene silovanja?Boby wrote:Nisam bio prilici pogledati koju su verziju pustili pa te molim da mi napišeš jel Michael iz ludnice pobjegao tako da sujohn_constantine wrote: a i bar nije bilo ono loše režije, ali iznerviralo me ono kada dječak ubije medicinsku sestru, i onda je nekakva muzika bila ili tišina, a svi vrište i to... A ništa se ne čuje.
- Scarface
Boby wrote:Ima masa sitinica; jedine krupnije stvari su što u alternativnoj verziji tip ubije dvojcu čuvara koji siluju curu u njegovoj sobi i tako utekne, te proučavanje malog Mikeya u umobolnici je "detaljnjije" i pokazuju kako se malo-pomalo pretvara u stvora bez glasa. Tu alternativnu verziju imaš u videotekama; ovo što si gledao je bolja verzija i šteta što ju videoteke nisu dobilejohn_constantine wrote:WTF? Ovo drugo, kada su ga specijalci išli prebaciti u drugu umobolnicu, pa je pokidao lisice. E ta druga verzija, to je redateljska verzija? ima još čega osim te scene silovanja?Boby wrote: Nisam bio prilici pogledati koju su verziju pustili pa te molim da mi napišeš jel Michael iz ludnice pobjegao tako da su
Ta verzija koju si ti gleda ima i drugačiji kraj, zar ne? E i taj mi je kraj puno bolji, ka i cila verzija. Ova jučer mi je bezveze, pogovoto kraj.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
hm, a kako ta verzija završava?Ghostface wrote:Boby wrote:Ima masa sitinica; jedine krupnije stvari su što u alternativnoj verziji tip ubije dvojcu čuvara koji siluju curu u njegovoj sobi i tako utekne, te proučavanje malog Mikeya u umobolnici je "detaljnjije" i pokazuju kako se malo-pomalo pretvara u stvora bez glasa. Tu alternativnu verziju imaš u videotekama; ovo što si gledao je bolja verzija i šteta što ju videoteke nisu dobilejohn_constantine wrote: WTF? Ovo drugo, kada su ga specijalci išli prebaciti u drugu umobolnicu, pa je pokidao lisice. E ta druga verzija, to je redateljska verzija? ima još čega osim te scene silovanja?
Ta verzija koju si ti gleda ima i drugačiji kraj, zar ne? E i taj mi je kraj puno bolji, ka i cila verzija. Ova jučer mi je bezveze, pogovoto kraj.
Michel puši karu.