Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 31 Dec 2008, 18:36

the rage - dobro počne film, ali nisam mislio da će lešinari širiti zarazu, ali otkačeni su. :) A mutanti nisu loši, naročito Gor koji isere kroz cijev u šupku. A početak dobro počinje, čak se niti djecu ne štedi, sredina brutalna i zabavna (mutanti, pijavice, lešinari), gore scene, nasilje, mutant koji dohvati curu i pojede joj oko prije nego ju ugrize, ali zadnjih pola sada je relativno nezanimljivo... 3/5 Dobra krvava zabava, ali se moglo i bolje...
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 01 Jan 2009, 04:17

maloprije Halloween od Rob Zombiea :roll: tak tak 6/10
"Six strings to cover fear..."

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jan 2009, 11:51

halloween remake - pa čak odlično ostvarenje, rob zombie se popravio nakon onog smeća koje je snimio. Uzeo je dosta scena iz originala, a ovdje je napravio Michaela puno većim, jačim i brutalnijim, tako da bi bio zanimljiv okršaj između jasona i njega. :) Brutalne scene nasilja, puno bolje nego je bilo inače u halloween serijalu. Taj dječak mi nije nešto, ali dobro je ostvario ulogu, a malcolm je manje luđi nego u originalu, ali i dalje zanimljiv, karizmatična uloga. Pri kraj kada se natjerava sa sestrom je već pomalo zamorno, 15 minuta bi ga se moglo skratiti, ali odličan brutalni završetak. :D Zabavni i brutalni remake. 4/5
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 01 Jan 2009, 14:16

john_constantine wrote:halloween remake - pa čak odlično ostvarenje, rob zombie se popravio nakon onog smeća koje je snimio. Uzeo je dosta scena iz originala, a ovdje je napravio Michaela puno većim, jačim i brutalnijim, tako da bi bio zanimljiv okršaj između jasona i njega. :) Brutalne scene nasilja, puno bolje nego je bilo inače u halloween serijalu. Taj dječak mi nije nešto, ali dobro je ostvario ulogu, a malcolm je manje luđi nego u originalu, ali i dalje zanimljiv, karizmatična uloga. Pri kraj kada se natjerava sa sestrom je već pomalo zamorno, 15 minuta bi ga se moglo skratiti, ali odličan brutalni završetak. :D Zabavni i brutalni remake. 4/5
Tako je, House of 1000 Corpses i Devil's Rejects su totalna sranja od horrora.

A$H

Post by A$H » 01 Jan 2009, 15:03

naspram ovog remakea su remek djela..

Storm Warning - 3/5 - pa film naravno nije los kao sto aryx trakelja :lol: pati od dosta rupa i nelogicnosti u scenariju..te iznenadjujucim krajem..lol..ali sve to popravlja kasnije sa dosta gore scena..uglavnom film za jenom pogledat i to je to..

Campfire Tales - 3/5 - obozavam filmove sa vise prica u jednoj..price nisu lose, ali nisu ni nista posebno..isto pati od dosta rupa u scenariju i praznog hoda..kraj je predvidiljiv jer je u zadnje vrijeme dosta iskoristen..ali da sam gledao film kad je izasao sigurno bi bili bolji dojmovi..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Nyu

Post by Nyu » 01 Jan 2009, 16:58

Twilight
Ureshii himei ga kyou mo kikoeru.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jan 2009, 19:59

jigsaw wrote:
john_constantine wrote:halloween remake - pa čak odlično ostvarenje, rob zombie se popravio nakon onog smeća koje je snimio. Uzeo je dosta scena iz originala, a ovdje je napravio Michaela puno većim, jačim i brutalnijim, tako da bi bio zanimljiv okršaj između jasona i njega. :) Brutalne scene nasilja, puno bolje nego je bilo inače u halloween serijalu. Taj dječak mi nije nešto, ali dobro je ostvario ulogu, a malcolm je manje luđi nego u originalu, ali i dalje zanimljiv, karizmatična uloga. Pri kraj kada se natjerava sa sestrom je već pomalo zamorno, 15 minuta bi ga se moglo skratiti, ali odličan brutalni završetak. :D Zabavni i brutalni remake. 4/5
a i bar nije bilo ono loše režije, ali iznerviralo me ono kada dječak ubije medicinsku sestru, i onda je nekakva muzika bila ili tišina, a svi vrište i to... A ništa se ne čuje.
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 01 Jan 2009, 21:33

john_constantine wrote:
jigsaw wrote:
a i bar nije bilo ono loše režije, ali iznerviralo me ono kada dječak ubije medicinsku sestru, i onda je nekakva muzika bila ili tišina, a svi vrište i to... A ništa se ne čuje.
Nisam bio prilici pogledati koju su verziju pustili pa te molim da mi napišeš jel Michael iz ludnice pobjegao tako da su
a) neka dva idiota silovala neku pacijenticu
b) specijalci ga prenašali u lisicama a on ih je pokidao

Jigsaw_16

Post by Jigsaw_16 » 01 Jan 2009, 22:21

Napokon Granice (Frontiere(s)).
Očekivao sam puno (po slikama i po izgledu dvd covera film izgleda stvarno brutalno), ali sam se razočarao. Možda sam gledao cenzuriranu verziju. A možda je tulum za Novu imao nekakav učinak :D :lol:
Uglavnom, najbolji francuski horror koji sam gledao je Carski rez, a Krvava romansa i Granice su mi tu negdje...
WWJD - What would Jigsaw do? (po šesti put :D)

Ghrall

Post by Ghrall » 01 Jan 2009, 22:37

Shock waves - Solidno ostvarenje 6/10

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jan 2009, 22:42

Boby wrote:
john_constantine wrote:
jigsaw wrote: Tako je, House of 1000 Corpses i Devil's Rejects su totalna sranja od horrora.
Nisam bio prilici pogledati koju su verziju pustili pa te molim da mi napišeš jel Michael iz ludnice pobjegao tako da su
WTF? Ovo drugo, kada su ga specijalci išli prebaciti u drugu umobolnicu, pa je pokidao lisice. E ta druga verzija, to je redateljska verzija? ima još čega osim te scene silovanja?
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jan 2009, 22:47

Beyond the re - animator - obožavam taj serijal, prvi je bio crnohumorni horor, drugi malo dosadniji, ali za otkačenim scenama + bizarne kreature. ali treća je najluđa u serijalu, od prvog mrtvaca u filmu, pa gore scene, bolesni crni humor, i krvava priča u obilnim količinama, za nepredvidljivim otkačenim situacijama. Herbert west je i dalje zakon, a ovaj put brutalniji nego inače. A glumci manje više solidni, a pri kraj filma je najbolje uz hrpu suludih scena, odgrizanja kurca, ugriz za sisu, tijelo bez donjeg trupa, štakoroliki upravitelj... otkačeno. 4/5 Jedan od najboljih filmova Briana Yuzne. :D
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 01 Jan 2009, 23:06

john_constantine wrote:
Boby wrote:
john_constantine wrote: a i bar nije bilo ono loše režije, ali iznerviralo me ono kada dječak ubije medicinsku sestru, i onda je nekakva muzika bila ili tišina, a svi vrište i to... A ništa se ne čuje.
WTF? Ovo drugo, kada su ga specijalci išli prebaciti u drugu umobolnicu, pa je pokidao lisice. E ta druga verzija, to je redateljska verzija? ima još čega osim te scene silovanja?
Ima masa sitinica; jedine krupnije stvari su što u alternativnoj verziji tip ubije dvojcu čuvara koji siluju curu u njegovoj sobi i tako utekne, te proučavanje malog Mikeya u umobolnici je "detaljnjije" i pokazuju kako se malo-pomalo pretvara u stvora bez glasa. Tu alternativnu verziju imaš u videotekama; ovo što si gledao je bolja verzija i šteta što ju videoteke nisu dobile

Scarface

Post by Scarface » 01 Jan 2009, 23:53

Boby wrote:
john_constantine wrote:
Boby wrote: Nisam bio prilici pogledati koju su verziju pustili pa te molim da mi napišeš jel Michael iz ludnice pobjegao tako da su
Ima masa sitinica; jedine krupnije stvari su što u alternativnoj verziji tip ubije dvojcu čuvara koji siluju curu u njegovoj sobi i tako utekne, te proučavanje malog Mikeya u umobolnici je "detaljnjije" i pokazuju kako se malo-pomalo pretvara u stvora bez glasa. Tu alternativnu verziju imaš u videotekama; ovo što si gledao je bolja verzija i šteta što ju videoteke nisu dobile

Ta verzija koju si ti gleda ima i drugačiji kraj, zar ne? E i taj mi je kraj puno bolji, ka i cila verzija. Ova jučer mi je bezveze, pogovoto kraj.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jan 2009, 23:55

Ghostface wrote:
Boby wrote:
john_constantine wrote: WTF? Ovo drugo, kada su ga specijalci išli prebaciti u drugu umobolnicu, pa je pokidao lisice. E ta druga verzija, to je redateljska verzija? ima još čega osim te scene silovanja?

Ta verzija koju si ti gleda ima i drugačiji kraj, zar ne? E i taj mi je kraj puno bolji, ka i cila verzija. Ova jučer mi je bezveze, pogovoto kraj.
hm, a kako ta verzija završava?
Michel puši karu.

Post Reply