Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 17 Dec 2008, 22:12

netko fulao topic :lol: :P
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Dec 2008, 22:31

ma nisam ja ništa fulao. :lol: To uopće ne spada u horore. :twisted: :twisted:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 17 Dec 2008, 23:58

a nego u šta??
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 17 Dec 2008, 23:59

a joj.. :roll: :lol: :lol: :twisted:

Carpenter

Post by Carpenter » 18 Dec 2008, 00:21

Milk - hvaljen film sa Seanom Pennom u glavnoj ulozi gay političara koji se bori za prava svojih istomišljenika. Dosadno, monotono sa jednoteistim govorima po 10 puta. Obožavam Penna ali ovo je uspavanka...
4/10
Are you talking to me?

Scarface

Post by Scarface » 18 Dec 2008, 01:53

Gran Torino- 10/10
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Dec 2008, 05:49

filmophil wrote:a nego u šta??
pa triler s elementima drame. :lol: Jbt, zato što ima veliku količinu krvi bi trebao biti horor? :roll:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 18 Dec 2008, 12:43

john_constantine wrote:
pa triler s elementima drame. :lol: Jbt, zato što ima veliku količinu krvi bi trebao biti horor? :roll:
gle, svaki horor se može svrstat pod triler ustvari, ali ne možeš reći da saw nema elemente horora...ustvari kad bi morao odabrat neki žanr za saw onda bi to sigurno bio horor
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 18 Dec 2008, 13:41

john_constantine wrote:

Johne, ne kaki.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 18 Dec 2008, 13:45

ma pusti ga..negdje je to ziher procitao i sad se fura na to i zeli bit originalan na forumu.. :lol: :lol:

Boby

Post by Boby » 18 Dec 2008, 15:00

john_constantine wrote:
Gle, često se događa da se snimi film koji nemreš žanrovski svrstat; sve češće se pojavljuju filmovi (u težnji da se snimi nešto novo i orginalno) koji preuzimaju elemente iz brojnih žanrova te ih se svrstava u onaj žanr koji pretežito dominira. Ponekad je to lako ustanoviti koji žanr dominira, nekada ne pa se ljudi počnu prepirati oko takvih stvari pa se sve svede na subjektivnu percepciju. "Saw" možda za nas na ovom forumu može proći kao triler, ako ga daš svojim roditeljima vjerojatno će im biti bliži horroru, od dedi i baki da ne pričam

Scarface

Post by Scarface » 18 Dec 2008, 15:34

Boby wrote:
john_constantine wrote:
Gle, često se događa da se snimi film koji nemreš žanrovski svrstat; sve češće se pojavljuju filmovi (u težnji da se snimi nešto novo i orginalno) koji preuzimaju elemente iz brojnih žanrova te ih se svrstava u onaj žanr koji pretežito dominira. Ponekad je to lako ustanoviti koji žanr dominira, nekada ne pa se ljudi počnu prepirati oko takvih stvari pa se sve svede na subjektivnu percepciju. "Saw" možda za nas na ovom forumu može proći kao triler, ako ga daš svojim roditeljima vjerojatno će im biti bliži horroru, od dedi i baki da ne pričam

Ma daj, Saw ni za koga ne može proć ka triler, to je horror serijal i točka.

Boby

Post by Boby » 18 Dec 2008, 15:43

Ghostface wrote:
Boby wrote:
john_constantine wrote: pa triler s elementima drame. :lol: Jbt, zato što ima veliku količinu krvi bi trebao biti horor? :roll:

Kak nemre, vidiš da Johnu prolazi a znam da ih ima još na ovom forumu. Meni osobno je to horror

elrania

Post by elrania » 18 Dec 2008, 15:47

Boby wrote:
Ghostface wrote:
Boby wrote: Gle, često se događa da se snimi film koji nemreš žanrovski svrstat; sve češće se pojavljuju filmovi (u težnji da se snimi nešto novo i orginalno) koji preuzimaju elemente iz brojnih žanrova te ih se svrstava u onaj žanr koji pretežito dominira. Ponekad je to lako ustanoviti koji žanr dominira, nekada ne pa se ljudi počnu prepirati oko takvih stvari pa se sve svede na subjektivnu percepciju. "Saw" možda za nas na ovom forumu može proći kao triler, ako ga daš svojim roditeljima vjerojatno će im biti bliži horroru, od dedi i baki da ne pričam

Kak nemre, vidiš da Johnu prolazi a znam da ih ima još na ovom forumu. Meni osobno je to horror
meni je takoder u glavnini horror.
film jednostavno ima previse gorea u sebi i ne mogu na njega drugacije gledati.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Dec 2008, 17:50

A$H wrote:ma pusti ga..negdje je to ziher procitao i sad se fura na to i zeli bit originalan na forumu.. :lol: :lol:
:lol:

samo radi otvaranja lubanja? Pa medicinske serije isto imaju hrpu takvih scena, je li onda i Dr. house horor? :lol: A i više mi je naglasak na drami, čovjek koji je izgubio sina i jigsaw mu daje vrlo tešku lekciju o osveti i oproštenju. A to što ima obilne količine krvi, rezanja grkljana kružnom pilom, smrskanje udova, razaranje glava i sve to... pa punisher warzone isto ima puno brutalnih scena, tipa se baci u stroj za mljevenje stakla, razbije se glava stolcem, baci se tipa u vatru da živ izgori, kanibalizam. A opet nije horor. :lol:

ma ja saw nikad nisam smatrao horor serijalom i tako će biti dok ne umrem, a briga me što vi mislite. :P
Michel puši karu.

Post Reply