Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
-
filmofil
- Carpenter
- john_constantine
-
filmofil
gle, svaki horor se može svrstat pod triler ustvari, ali ne možeš reći da saw nema elemente horora...ustvari kad bi morao odabrat neki žanr za saw onda bi to sigurno bio hororjohn_constantine wrote:pa triler s elementima drame.filmophil wrote:a nego u šta??Jbt, zato što ima veliku količinu krvi bi trebao biti horor?
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
john_constantine wrote:pa triler s elementima drame.filmophil wrote:a nego u šta??Jbt, zato što ima veliku količinu krvi bi trebao biti horor?
Johne, ne kaki.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
Gle, često se događa da se snimi film koji nemreš žanrovski svrstat; sve češće se pojavljuju filmovi (u težnji da se snimi nešto novo i orginalno) koji preuzimaju elemente iz brojnih žanrova te ih se svrstava u onaj žanr koji pretežito dominira. Ponekad je to lako ustanoviti koji žanr dominira, nekada ne pa se ljudi počnu prepirati oko takvih stvari pa se sve svede na subjektivnu percepciju. "Saw" možda za nas na ovom forumu može proći kao triler, ako ga daš svojim roditeljima vjerojatno će im biti bliži horroru, od dedi i baki da ne pričamjohn_constantine wrote:pa triler s elementima drame.filmophil wrote:a nego u šta??Jbt, zato što ima veliku količinu krvi bi trebao biti horor?
- Scarface
Boby wrote:Gle, često se događa da se snimi film koji nemreš žanrovski svrstat; sve češće se pojavljuju filmovi (u težnji da se snimi nešto novo i orginalno) koji preuzimaju elemente iz brojnih žanrova te ih se svrstava u onaj žanr koji pretežito dominira. Ponekad je to lako ustanoviti koji žanr dominira, nekada ne pa se ljudi počnu prepirati oko takvih stvari pa se sve svede na subjektivnu percepciju. "Saw" možda za nas na ovom forumu može proći kao triler, ako ga daš svojim roditeljima vjerojatno će im biti bliži horroru, od dedi i baki da ne pričamjohn_constantine wrote:pa triler s elementima drame.filmophil wrote:a nego u šta??Jbt, zato što ima veliku količinu krvi bi trebao biti horor?
Ma daj, Saw ni za koga ne može proć ka triler, to je horror serijal i točka.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
Kak nemre, vidiš da Johnu prolazi a znam da ih ima još na ovom forumu. Meni osobno je to horrorGhostface wrote:Boby wrote:Gle, često se događa da se snimi film koji nemreš žanrovski svrstat; sve češće se pojavljuju filmovi (u težnji da se snimi nešto novo i orginalno) koji preuzimaju elemente iz brojnih žanrova te ih se svrstava u onaj žanr koji pretežito dominira. Ponekad je to lako ustanoviti koji žanr dominira, nekada ne pa se ljudi počnu prepirati oko takvih stvari pa se sve svede na subjektivnu percepciju. "Saw" možda za nas na ovom forumu može proći kao triler, ako ga daš svojim roditeljima vjerojatno će im biti bliži horroru, od dedi i baki da ne pričamjohn_constantine wrote: pa triler s elementima drame.Jbt, zato što ima veliku količinu krvi bi trebao biti horor?
- elrania
meni je takoder u glavnini horror.Boby wrote:Kak nemre, vidiš da Johnu prolazi a znam da ih ima još na ovom forumu. Meni osobno je to horrorGhostface wrote:Boby wrote: Gle, često se događa da se snimi film koji nemreš žanrovski svrstat; sve češće se pojavljuju filmovi (u težnji da se snimi nešto novo i orginalno) koji preuzimaju elemente iz brojnih žanrova te ih se svrstava u onaj žanr koji pretežito dominira. Ponekad je to lako ustanoviti koji žanr dominira, nekada ne pa se ljudi počnu prepirati oko takvih stvari pa se sve svede na subjektivnu percepciju. "Saw" možda za nas na ovom forumu može proći kao triler, ako ga daš svojim roditeljima vjerojatno će im biti bliži horroru, od dedi i baki da ne pričam
film jednostavno ima previse gorea u sebi i ne mogu na njega drugacije gledati.
- john_constantine
A$H wrote:ma pusti ga..negdje je to ziher procitao i sad se fura na to i zeli bit originalan na forumu..![]()
samo radi otvaranja lubanja? Pa medicinske serije isto imaju hrpu takvih scena, je li onda i Dr. house horor?
ma ja saw nikad nisam smatrao horor serijalom i tako će biti dok ne umrem, a briga me što vi mislite.
Michel puši karu.